Allah yardımcın olsn canım benim.. Ben ananas yedim, suyunu içtim. DIMESIN %100 olanını aldım ve bolca kabak çekirdeği içtim. İncir suyunu içme derim
bak bebişim gülden teyzen küsmüş bize... hadi beraber ağlayıp bağırıp başını ağrıtalım
bende isteriiiiiimmmmmmmmmmmmm......
Cnm valla defalarca cikip girdim ama yok maalesef goremiyorum, listeyi kim duzenliyo, beni de ekleyin diye yazmistim ama kimse beni gormuyoo((((
Yawww bu arada ben grip oldummm hiçbirşeykullanamiyoeum. Bitki cayı içmem uygun olur mü bilemiyorum? Birde Cumartesi ramdevum var 10 hafta nin bittiği zaman olacak kontrole gideceğim. Bebeğimi göreceğim....
hoşgeldinnn canımmm nerelerdesinnn
egunal şimdi geçmişi okuyup gelir bi çırpıda.... egunal geldine göre hürrem bitti galiba
kızlar merhaba yarın öğleden sonra transferim var az önce konuştuk doktorumla gayet iyiler dedi bu 4. olcak inşallah son olur yavrucuklarımı yarın alıp gelcem kısmetse dualarını eksik etmeyin kızlar sizce bu dönemde incir suyu içsem zararı olurmu veya nerler yiyim incir suyu tutunmasına yardımcı oluyomuş diyolar ama emin değilim
kızlar merhaba yarın öğleden sonra transferim var az önce konuştuk doktorumla gayet iyiler dedi bu 4. olcak inşallah son olur yavrucuklarımı yarın alıp gelcem kısmetse dualarını eksik etmeyin kızlar sizce bu dönemde incir suyu içsem zararı olurmu veya nerler yiyim incir suyu tutunmasına yardımcı oluyomuş diyolar ama emin değilim
şimdiden hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun.... ananas ye bolca ve kabak çekirdeği ye faydası varmı bilmiyoz ama genelde hepimiz yedik:)kızlar merhaba yarın öğleden sonra transferim var az önce konuştuk doktorumla gayet iyiler dedi bu 4. olcak inşallah son olur yavrucuklarımı yarın alıp gelcem kısmetse dualarını eksik etmeyin kızlar sizce bu dönemde incir suyu içsem zararı olurmu veya nerler yiyim incir suyu tutunmasına yardımcı oluyomuş diyolar ama emin değilim
ben çıkıyorum kızlar kociş laptopuma el koyuyorr iyi geceler tatlı rüyalar inşallah yarın hepimiz için daha güzel bir gün olur
kabak çekirdeğini normal yiyeceksin canım.ananası heryerde duyuyorum...çok faydası varmış tutunmaya..
kabak çekirdeğini nasıl yaptın suyu derken?
ananası heryerde duyuyorum...çok faydası varmış tutunmaya..
kabak çekirdeğini nasıl yaptın suyu derken?
bak hiç ayrılmadım topikten sen yokken....
hayatım bende bu sefer tedavime nur hanımla devam etcem allahın izniylee bugün benide aradı büyük ihtimal 28şubatta adet olcam sorun çıkmazsa tedaviye başlicam sizde sorum meydi kaçıncı denemenKizlar Daha yeni memorialden Nur Hanim Aradi beniiiiiii artik ya bu ay Yada martta ordayiiiiiiim bu havalar Orda duzelse hemen gelcem heycanlandim vallaaaaaa ay mutluuuuuuu oldum :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
busekar,selo26 iyi geceler kızlar
DAISY merhaba canım hoşgeldinNasılsın?
Yawww iyi geceler dilemeyi unuttum, herkese iyi geceler...
Camenta nbr cnm ya, listeyi gordunmu senide yazmislar benide, ay cok mutlu oldum he
Burayi cok seviyorum ya, en ufak birsey bile beni mutlu edebiliyor, oysaki normal yasantimda cok agrasif ve en basit seye bila sinirlenebilen birisiyim ;((
Seni de burda gordugume ayrica cok sevindim camenta'cim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?