• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

tabiki eklerim ilk fırsatta...
Ankaradasın demek ne güzel :16::16::16:
bende başkent üniversitesindeyim:16:

Ben nursel bende başkent de tüp bebek tedavisi görüyorum yaşım 29 endometrıozıstım var ayrıca ilk tüp bebek transferi üç ay önce rahim yolunun kistlerim yüzünden yapışması nedeniyle yapılamadı iki defa ofis yapıldı şimdi buayın sonunda transferim gerçekleşecek 5 tane bebişim donduruldu 2 tanesi transfer olacak hulusi bey ümitli ama benim endişelerim var benide listenize ekleyip benim için de dua edermisiniz. :(

Ben nursel bende başkent de tüp bebek tedavisi görüyorum yaşım 29 endometrıozıstım var ayrıca ilk tüp bebek transferi üç ay önce rahim yolunun kistlerim yüzünden yapışması nedeniyle yapılamadı iki defa ofis yapıldı şimdi buayın sonunda transferim gerçekleşecek 5 tane bebişim donduruldu 2 tanesi transfer olacak hulusi bey ümitli ama benim endişelerim var benide listenize ekleyip benim için de dua edermisiniz. :(

Nurselcim hoşgeldin balkenttesin sende demek bence harika bir doktorumuz var...
Seni sohbet topiğimize bekliyorum mutlaka başkentten çok arkadaş var doğuran gebe olan vs...
Tüp bebek günlüğümüz topiğindeyiz:16:

bendeeee:9:

canım tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin...
belliki ikiz annesi olacaksın Ailecek gözünüzaydın..
hemen hamişler listemize ekliyorum..
kendinden ve bebeklerin haber ver lütfen mesela kaç haftalık olduğunuz randevularınız vs..

aysuncum listemize ekledim seni..
inşallah tedavinin sonunda hamiler listesine eklemekte nasip olur bana..
gürgan klinikte bir arkadaşımız vardı çoooook önceleri ikizlere gebe kaldı ilk denemesinde...
oru

güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum,inşallah ikiz üçüz keşke olsa ............Allahım isteyen herkese versin, bu arada daha iğnelere başlamadım, adetimi bekliyorum, şu anda ilaç vs. kullanıyorum, kısmetse bu ay sonu yada ocak ilk haftası ........:16:

selam arkadaşlar ben de seyhan başkentte 3. tüp bebeğime başlayacagım benim için de dua edin :emir_bebek:

selam canım demek sende başkenttesin çok sevindim.
ikimizde 3.tedaviye başlıyoruz...
Allah boş çevirmesin inşallah..
bilgilerini yaz ekleyim seni listemize..
ve seni Tüp bebek günlüğümüz sohbet topiğine bekliyorum..

güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum,inşallah ikiz üçüz keşke olsa ............Allahım isteyen herkese versin, bu arada daha iğnelere başlamadım, adetimi bekliyorum, şu anda ilaç vs. kullanıyorum, kısmetse bu ay sonu yada ocak ilk haftası ........:16:

üçüz değilde ikiz makbuldür:9:
tedavin yaklamış kuzum Allah yolunu açık eylesin...

mrb,arkadaşlar... aranıza yeni katılanlardanım.ben pcos,eşim azospermi hastası.ankara başkentte tüp bebek tedavisine başladık.yaşım 30.beni de listeye ekleyebilirsiniz.Ümitliyim nedense :)

güldencimm ellerine sağlık yine güncellemişsin listeleri :16::16::16::16::16:

benim durumumu biliyorsun zaten. 12 ocak transfer 26 ocak test günü.

ben de katılıyorum sizlere, yaş 43, sorun yaştan kaynaklanan fsh yüksekliği, rezerv azlığı... mini tüp bebek tedavisi görüyorum. 4 tane embryom dondu, şu an endimetriumun kalınlaşmasını bekliyorum. şubat,mart 2013 gibi tranfer olacak. tedavidekiler bölümüne ekleyebilirsin. teşekkür ve iyi seneler, herkese tedavisinde başarılar. hamile olanları tebrik eder, sağlıklı olarak kucaklarına almalarını dilerim.

mrb,arkadaşlar... aranıza yeni katılanlardanım.ben pcos,eşim azospermi hastası.ankara başkentte tüp bebek tedavisine başladık.yaşım 30.beni de listeye ekleyebilirsiniz.Ümitliyim nedense :)

bir başkentli daha:16::16:
canım inşallah tedavin bebekle sonlanır..
listemize ekledim seni hamişler listesine transfer olacağın günüde göstersin Rabbim..

güldencimm ellerine sağlık yine güncellemişsin listeleri :16::16::16::16::16:

benim durumumu biliyorsun zaten. 12 ocak transfer 26 ocak test günü.

epey oldu listelere el atmayalı canımcım...
26 ocakta Allahın izniyle hamişler listemize ekleyecem seni..

ben de katılıyorum sizlere, yaş 43, sorun yaştan kaynaklanan fsh yüksekliği, rezerv azlığı... mini tüp bebek tedavisi görüyorum. 4 tane embryom dondu, şu an endimetriumun kalınlaşmasını bekliyorum. şubat,mart 2013 gibi tranfer olacak. tedavidekiler bölümüne ekleyebilirsin. teşekkür ve iyi seneler, herkese tedavisinde başarılar. hamile olanları tebrik eder, sağlıklı olarak kucaklarına almalarını dilerim.

hoşgeldinnnn:71:
2013 sanırım donmuş yılı listede tedavidekiler de bol bol donmuş transferi var ilerde de olacak...
güzel sonuçlanan bir tedavi diliyorum:16::16::16:

Amaa amaa ben artik tedaviyi bekleyenler bolumune terfi etmek istiyorummmm ( aglayan sari kafa koymak istiyorum)

kuş bende de düzenleme yap
yaş 28 sebep tüpler yok pıhtuılaşma ve morfoloji
merkez memorial şişli başka bişe lazımmı

hoşgeldinnnn:71:
2013 sanırım donmuş yılı listede tedavidekiler de bol bol donmuş transferi var ilerde de olacak...
güzel sonuçlanan bir tedavi diliyorum:16::16::16:

ağzın bal yesin canım, hepimizin 2013 yılı , bebeklerine kavuştuğu yıl olsun inşallah

slm tedavim hayırlısıyla başlıyorrrr.... yarın itibariyle ilk tüp bebek denemesi için.... ilk iğneme başlıyorum arkadaşlar. benim bilgilere eklermisiniz(pko+morfoloji+hareketsizlik) gürgan klinik ..........

canım listeye beni de ekler misin yaşım 29, 1. denemem,sorunumuz sebepsiz infertilite , tedavi yeri gazi eurofertil bu ay tedaviye başlayacağız kısmetse adet olmayı bekliyom ;)

31 aralıkta transfer oldu....perşmbe test yapmayı düşünüyorum...2 emriyo koydular

Back