Benide eklermisiniz adım dilek,yaş 31, çikolata kisti, ankara genart tüp bebek merkezi, 1 aşılamam var ilk tup bebek denememiz.
tabiki eklerim ilk fırsatta...
Ankaradasın demek ne güzel
bende başkent üniversitesindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide eklermisiniz adım dilek,yaş 31, çikolata kisti, ankara genart tüp bebek merkezi, 1 aşılamam var ilk tup bebek denememiz.
tabiki eklerim ilk fırsatta...
Ankaradasın demek ne güzel
bende başkent üniversitesindeyim
Ben nursel bende başkent de tüp bebek tedavisi görüyorum yaşım 29 endometrıozıstım var ayrıca ilk tüp bebek transferi üç ay önce rahim yolunun kistlerim yüzünden yapışması nedeniyle yapılamadı iki defa ofis yapıldı şimdi buayın sonunda transferim gerçekleşecek 5 tane bebişim donduruldu 2 tanesi transfer olacak hulusi bey ümitli ama benim endişelerim var benide listenize ekleyip benim için de dua edermisiniz.
orubendeeee
canım tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin...
belliki ikiz annesi olacaksın Ailecek gözünüzaydın..
hemen hamişler listemize ekliyorum..
kendinden ve bebeklerin haber ver lütfen mesela kaç haftalık olduğunuz randevularınız vs..
aysuncum listemize ekledim seni..
inşallah tedavinin sonunda hamiler listesine eklemekte nasip olur bana..
gürgan klinikte bir arkadaşımız vardı çoooook önceleri ikizlere gebe kaldı ilk denemesinde...
selam arkadaşlar ben de seyhan başkentte 3. tüp bebeğime başlayacagım benim için de dua edin
güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum,inşallah ikiz üçüz keşke olsa ............Allahım isteyen herkese versin, bu arada daha iğnelere başlamadım, adetimi bekliyorum, şu anda ilaç vs. kullanıyorum, kısmetse bu ay sonu yada ocak ilk haftası ........
teşekkür ederim, evet yaklaştı ama zaman geçmek bilmiyor sanki, beklemek çok zormuş
mrb,arkadaşlar... aranıza yeni katılanlardanım.ben pcos,eşim azospermi hastası.ankara başkentte tüp bebek tedavisine başladık.yaşım 30.beni de listeye ekleyebilirsiniz.Ümitliyim nedense :)
güldencimm ellerine sağlık yine güncellemişsin listeleri
benim durumumu biliyorsun zaten. 12 ocak transfer 26 ocak test günü.
ben de katılıyorum sizlere, yaş 43, sorun yaştan kaynaklanan fsh yüksekliği, rezerv azlığı... mini tüp bebek tedavisi görüyorum. 4 tane embryom dondu, şu an endimetriumun kalınlaşmasını bekliyorum. şubat,mart 2013 gibi tranfer olacak. tedavidekiler bölümüne ekleyebilirsin. teşekkür ve iyi seneler, herkese tedavisinde başarılar. hamile olanları tebrik eder, sağlıklı olarak kucaklarına almalarını dilerim.
Amaa amaa ben artik tedaviyi bekleyenler bolumune terfi etmek istiyorummmm ( aglayan sari kafa koymak istiyorum)
tamam bebekim düzenlerim hemencecik
hoşgeldinnnn
2013 sanırım donmuş yılı listede tedavidekiler de bol bol donmuş transferi var ilerde de olacak...
güzel sonuçlanan bir tedavi diliyorum