Kızlar ALlah hepimize nasip etsin ve tamamına erdirsin
harika bir haber bu çooook tebrik ediyorum Ailecek gözünüz aydın sağlıkla ve vaktiyle gelsin bebeğin..
Tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. Tedavideki arkadaşlarımda inşallah en kısa sürede bu mutluluğu yaşarlar. Allahım isteyen herkese versin. Bende mart ayında umut tüp bebek merkezinde başlayacağım tedaviye. Yaşım 30, sorunumuz sağ tüp tıkalı + morfoloji + hız + sayı. ; Aşılama yapılmadı sayı düşük olduğu için,benimde tek tüp kapalı diye müdahale etmediler. İlk denememiz olacak. Benide listeye alırsanız sevinirim. Bir de bu liste de umut tüp bebeği göremedim yada kaçırdım. Bu forumda iyi diye çok okuduğum için orada karar verdik ama yanılmaktan da korkuyorum.:18:
İlk denemende bebeğin ben geldim anne desin inşallah...
bilgilerini listeye ekledim..
bu liste Tüp bebek günlüğümüz konusuna (topiğine) ait çok fazla umut tüp bebekte tedavi olan hasta dek gelmedi sanırım..
ama tek listemiz bu değil hamile kalanla ve doğum yapanlara ait listeler var onların içinde umut tüp bebekte tedavi olanlar var o listelere bir göz at istersen..
bütün listelerimizin ve asıl kızların olduğu sohbet topiğinin link lerine ilk sayfadan ulaşabilirsin...