Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güldenim beni tedavidekiler listesine taşı istersen malum bugün ilacımı içerek başladım tedaviye hayırlısıyla
yarın büyük ihtimalle transfer olacak 16:00 da... 4. gün embriyosu herhalde 3 aralık ptesi de test tarihi olur ya da 1 aralık..yarın yine yazarım beni test sonucu bekleyenler listesine atatrsın..
Ordamisin millstone
[sıze=2]arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 tüp bebek günlüğümüz topiğinden devam edecektir...[/sıze]
beni de listeye alin beni de :)))
yas 33, endometriosis (cikolata kisti) , transfer yapildi test günü 22 kasim, yurtdisindayim, 3 negatif asilama, ilk tüp bebek denemem.
slm ben lıstede yokum ama:))
tedavıdeyım 2.cı denemem zeynepkamıl hastanesınde
cicim sen bilgilerini yazmadın ki ben ekleyelim seni
listeye bakarsan bazı bilgiler gerekiyor bu bilgileri kişiler kendileri mesajla buraya yazıyor ben ekliyorum
hayırlı cumalar arkadaşlar opu oldum 4 yumurta olgunmuş inşallah hayırlısı ile dmllenirse transfer olacak Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah hepimiz burdan hamileyim haberlerini veririz dua ededlim Rabbim ol desin AMİN
mrb arkadaşlar ilk öncellikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun benimde ilk tüp denemem 28 de sonucumu öğrencem hiç belirti filan yok inşallah hepimizin yüzü güler
yasım 37 1denemem kımıyasal gebelık le sonuclandı 2.cı tek dondurulmuş embrıyon o da negatıf oldu dun tek yumurtam toplandı o da donlenıp dollenmıyecagını bellı degıl zeynepkamıle gıdıyorum moralım acayıp bozuldu bılgınız varmı kac gunde donlemme olur??
Güldencim beni bir dahaki denemeye alabilirsin Bir sonraki dondurulmuş olacak. Yine aynı merkezde. Ama ne zaman bilmiyorum. İnşallah aralıkta lucrine
başlarım ocakta da transfer olur.
selamm yine ben.... yaş 25 pcos akay tüp bebek 1 aşılama 2 tüp negatif 3. denemem 28 kasım test tarihim