- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benide listede düzenlermisin, dondurulmuşlar ile tedaviye başladık yaş 30..hayırlısı bakalımmm
canım benide listede düzenlermisin, dondurulmuşlar ile tedaviye başladık yaş 30..hayırlısı bakalımmm
kuş bende de düzenleme yap
yaş 28 sebep tüpler yok pıhtuılaşma ve morfoloji
merkez memorial şişli başka bişe lazımmı
Yirim seni ben yirimmm♡♥
ağzın bal yesin canım, hepimizin 2013 yılı , bebeklerine kavuştuğu yıl olsun inşallah
beni de listeciğe eklesene güzelliik :)
slm tedavim hayırlısıyla başlıyorrrr.... yarın itibariyle ilk tüp bebek denemesi için.... ilk iğneme başlıyorum arkadaşlar. benim bilgilere eklermisiniz(pko+morfoloji+hareketsizlik) gürgan klinik ..........
canım listeye beni de ekler misin yaşım 29, 1. denemem,sorunumuz sebepsiz infertilite , tedavi yeri gazi eurofertil bu ay tedaviye başlayacağız kısmetse adet olmayı bekliyom
31 aralıkta transfer oldu....perşmbe test yapmayı düşünüyorum...2 emriyo koydular
canım çok tşk eerim inşlh hayırlı olur tedavim.. sen neler yapıyorsun hangi aşamadasın??Tedavin hayırlı olsun cnmm ..
düzenledim canım hayırlı sonu bebekli olsun tedavinin bu kez mutlu sonla bitsin inşallah..
canım inşlhh hepimiz mutlu sona ile bitirrelim Allahım kimsenin duasını geri çevirmesin...
canım çok tşk eerim inşlh hayırlı olur tedavim.. sen neler yapıyorsun hangi aşamadasın??
düzenledim canım hayırlı sonu bebekli olsun tedavinin bu kez mutlu sonla bitsin inşallah..
canım inşlhh hepimiz mutlu sona ile bitirrelim Allahım kimsenin duasını geri çevirmesin...
iyi cnm bendee mayıs gibi inş bi akslilik çıkmazsaa başlayı düşünüyorumm..bakalımm:26::26:
sende başlamışsınn tedaviye bizim dua topiğinden bide ne kadar zorrr. varr . inşş.hamişşşş haberlerinizi alırız.
sonrada biz geliriz arkanızdannnnnnn
cnm beni de ekler misincanım benide listede düzenlermisin, dondurulmuşlar ile tedaviye başladık yaş 30..hayırlısı bakalımmm
[iyi cnm bendee mayıs gibi inş bi akslilik çıkmazsaa başlayı düşünüyorumm..bakalımm:26::26:
sende başlamışsınn tedaviye bizim dua topiğinden bide ne kadar zorrr. varr . inşş.hamişşşş haberlerinizi alırız.
sonrada biz geliriz arkanızdannnnnnn
cnm beni de ekler misin
cnm beni de ekler misin
egunal pardın ama neden benim bilgilerim yok listede kınıyorum
şaka biyana yamıştım ama yeniden yazayım rahim yapışması sebep
selçuklu tüp bebek merkezi deneme 2. ve son inş :)
yaş 28 cicim :)
Guldencim ben dun itibariyle iglere basladim canimcim,,cetrodit kullaniyorum yarinda gonalf basliyacagim,haftaya 10.gunumdede ilk yumos randevum var
simdilik bu kadar..))
optum canimcim
merhaba arkadaşlar en son bebişin benden tahliyesinden sonra yazmıştım. geçen hafta istanbula erdem hast. kontrole gidim dedim ve gittim dr um hemogram, APTT, STSH, SERBEST T3,T4 , ANA, ANTİ KARDİOLİPİN-ıgM, - IgG ve ANTİ Tg, ANTİ TPO testlerini yapmamı istedi. Rahim kontrolü yaptı bişey kalmamış temiz dedi çok şükür (maşallah) diyelim ama hala ogünden sonra hiç korunmadık ama sonuc yok tabii. Birde dr yani 2. yi yapsakta kesin olacak diye bişey diyemeyiz dedi (( uff ya cok negatif konustu çokda canım sıkıldı .. Donmuşum falan yok benim başka klinik denemek ne kadar doğru ne kadar yanlış. erdemin başarısını cok net bilmiyorum ama fiyatı uygun ???
selam benim test günüm 23 ocak listeye beni de eklerseniz sevinirim. memorial şişli hastanesinde tedavi oluyorum. bu 2. denemem. ilk deneme anatolia ya da olmuştu temmuz ayında negatifle sonuçlandı. ekim ayında kendiliğinden meydana gelen hamileliğim düşükle sonuçlandı. tekrar tedaviye başladık. test günümü bekliyoruz umutla. birbirimize çok dua edelim.
Gulden canim bugun randevum vardi,7 tane olan yumosum 9 tane oldu..))) bu aksam 22.00 de catlatma ignemi vurunuyorum,pazar sabah 9.00 dada allahim nasip ederse opu,ya gidiyorum..fakat rahim kalinligim 6.8 off ya ic acici degil..bende durumlar boyle canimcim..optum