• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

canım benide listede düzenlermisin, dondurulmuşlar ile tedaviye başladık yaş 30..hayırlısı bakalımmm

canım benide listede düzenlermisin, dondurulmuşlar ile tedaviye başladık yaş 30..hayırlısı bakalımmm

düzenledim canım hayırlı sonu bebekli olsun tedavinin bu kez mutlu sonla bitsin inşallah..

kuş bende de düzenleme yap
yaş 28 sebep tüpler yok pıhtuılaşma ve morfoloji
merkez memorial şişli başka bişe lazımmı

ekledim cicim başka bişi lazım diiiillll:9:

Yirim seni ben yirimmm♡♥

yi beniiii:56::56::56:

ağzın bal yesin canım, hepimizin 2013 yılı , bebeklerine kavuştuğu yıl olsun inşallah

Aminnn canım ağzım bal yiyooo zaten ayıptır sölemesi bal tarçın çörek otu karışımı yapıyorum da :9:

beni de listeciğe eklesene güzelliik :)

ekledim canımcım ama bilgilerin çok fena eksik bi tamamlasan süpper olcek:40::9:

slm tedavim hayırlısıyla başlıyorrrr.... yarın itibariyle ilk tüp bebek denemesi için.... ilk iğneme başlıyorum arkadaşlar. benim bilgilere eklermisiniz(pko+morfoloji+hareketsizlik) gürgan klinik ..........

iğneye başladın demek hayırlı olsun canım...
bilgilerini hem ekledim hem güncelledim inşallah tedavinin sonunda hamişler listemize eklemekten nasip olur seni..

canım listeye beni de ekler misin yaşım 29, 1. denemem,sorunumuz sebepsiz infertilite , tedavi yeri gazi eurofertil bu ay tedaviye başlayacağız kısmetse adet olmayı bekliyom ;)

ekledim canımcım...
sonrada hamişler listesine ekleyecem Allahın izniyle:16:

31 aralıkta transfer oldu....perşmbe test yapmayı düşünüyorum...2 emriyo koydular

güncelledim ranacım inşallah bu kez son denemen olur bebeklerine kavuşursun:16::16::16:

Tedavin hayırlı olsun cnmm ..:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım çok tşk eerim inşlh hayırlı olur tedavim.. sen neler yapıyorsun hangi aşamadasın??:40:

düzenledim canım hayırlı sonu bebekli olsun tedavinin bu kez mutlu sonla bitsin inşallah..
canım inşlhh hepimiz mutlu sona ile bitirrelim Allahım kimsenin duasını geri çevirmesin...

Son düzenleme:
canım çok tşk eerim inşlh hayırlı olur tedavim.. sen neler yapıyorsun hangi aşamadasın??:40:

canım inşlhh hepimiz mutlu sona ile bitirrelim Allahım kimsenin duasını geri çevirmesin...

iyi cnm bendee mayıs gibi inş bi akslilik çıkmazsaa başlayı düşünüyorumm..bakalımm:26::26:
sende başlamışsınn tedaviye bizim dua topiğinden bide ne kadar zorrr. varr . inşş.hamişşşş haberlerinizi alırız.:49::49::49:
sonrada biz geliriz arkanızdannnnnnn:46:

Guldencim ben dun itibariyle iglere basladim canimcim,,cetrodit kullaniyorum yarinda gonalf basliyacagim,haftaya 10.gunumdede ilk yumos randevum var
simdilik bu kadar..))
optum canimcim:16:

[iyi cnm bendee mayıs gibi inş bi akslilik çıkmazsaa başlayı düşünüyorumm..bakalımm:26::26:
sende başlamışsınn tedaviye bizim dua topiğinden bide ne kadar zorrr. varr . inşş.hamişşşş haberlerinizi alırız.:49::49::49:
sonrada biz geliriz arkanızdannnnnnn:46:

canım inşlhhhepimizin pozitif olur Allahın izni ile.. sende mayısta başlamana çok sevindim inşlhh sorunsuz olur. bizim bu 4. denmemiz olucak Rabbim yardım etsin inşlhhta son denememiz olur..

cnm beni de ekler misin

canım malesef ben düzenleyemiyorum; egunal arkadaşımız gelsin senide ekler listeye....

merhaba arkadaşlar en son bebişin benden tahliyesinden sonra yazmıştım. geçen hafta istanbula erdem hast. kontrole gidim dedim ve gittim dr um hemogram, APTT, STSH, SERBEST T3,T4 , ANA, ANTİ KARDİOLİPİN-ıgM, - IgG ve ANTİ Tg, ANTİ TPO testlerini yapmamı istedi. Rahim kontrolü yaptı bişey kalmamış temiz dedi çok şükür (maşallah) diyelim ama hala ogünden sonra hiç korunmadık ama sonuc yok tabii. Birde dr yani 2. yi yapsakta kesin olacak diye bişey diyemeyiz dedi :((( uff ya cok negatif konustu çokda canım sıkıldı .. Donmuşum falan yok benim başka klinik denemek ne kadar doğru ne kadar yanlış. erdemin başarısını cok net bilmiyorum ama fiyatı uygun ???

slm arkadaşlar formda eski üyelerdenim ama sizin topingde yeniyim.bu 5.denemem...5 gün blast embiryosu 2 adet transfer edildi 31 aralıkta test tarihim 12 acak genetit sorun cıktı digerleri ondan tutmamış.hrs hastanesinde denedik bu sefer ankarada.inşallah kucaklarımız boş kalmaz dualarım hepimiz için

egunal pardın ama neden benim bilgilerim yok listede kınıyorum :21: :21:
şaka biyana yamıştım ama yeniden yazayım rahim yapışması sebep
selçuklu tüp bebek merkezi deneme 2. ve son inş :)
yaş 28 cicim :)

Merhabalar, bir arkadaşımla birlikte sgk raporlu olarak tüp denemelerimizde pozitif sonuç aldık. İkimizin de elinde epey ilaç kalmıştı. İlaçlarımızın büyük bir kısmını sattık kalanların dökümü ise aşağıda yazıyor. Bu ilaçları yine satın aldığımız raporlu fiyatlarından elimizden çıkartmak istiyoruz. Yerimiz İstanbul Anadolu Yakasında. Kalan ilaçlarımız;

10 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)
1 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
4 adet menapur raporlu alınmadı eczane fiyatı 230 tl dir ben 145 tl ye vereceğim.
1 adet ovitrelle(raporlu fiyatı 40 tl)

tüm ilaçların skt ağırlıklı olarak 2014, ve 2015 tir. İlaçlarımızı soğuk zincir bozulmadan buzdolabında saklandı. ilgilenenler lütfen özel mesajla bağlantıya geçsin, telefonunuzu verirseniz arayıp bağlantıya geçebilirim.

Not: Kâr amacı güdülmemektedir. Pozitif sonuç aldığımız için elimizde olan ilaçlarımızı aldığımız fiyat üzerinden vermek istiyoruz.

egunal pardın ama neden benim bilgilerim yok listede kınıyorum :21: :21:
şaka biyana yamıştım ama yeniden yazayım rahim yapışması sebep
selçuklu tüp bebek merkezi deneme 2. ve son inş :)
yaş 28 cicim :)

eyvaahhh çok fena kınanmışım ama şekerim sen bana beni listeye ekle dememişken ben seni listeye eklemiştim taammıııı sadece bilgilerin eksikti:33::33::33:
neyseki ekledim ikinci bir kınama almadan:9::9::9:

Guldencim ben dun itibariyle iglere basladim canimcim,,cetrodit kullaniyorum yarinda gonalf basliyacagim,haftaya 10.gunumdede ilk yumos randevum var
simdilik bu kadar..))
optum canimcim:16:

canım hayırlı olsun...
paşalarının yanına minnak bir prenses versin inşallah..

merhaba arkadaşlar en son bebişin benden tahliyesinden sonra yazmıştım. geçen hafta istanbula erdem hast. kontrole gidim dedim ve gittim dr um hemogram, APTT, STSH, SERBEST T3,T4 , ANA, ANTİ KARDİOLİPİN-ıgM, - IgG ve ANTİ Tg, ANTİ TPO testlerini yapmamı istedi. Rahim kontrolü yaptı bişey kalmamış temiz dedi çok şükür (maşallah) diyelim ama hala ogünden sonra hiç korunmadık ama sonuc yok tabii. Birde dr yani 2. yi yapsakta kesin olacak diye bişey diyemeyiz dedi :((( uff ya cok negatif konustu çokda canım sıkıldı .. Donmuşum falan yok benim başka klinik denemek ne kadar doğru ne kadar yanlış. erdemin başarısını cok net bilmiyorum ama fiyatı uygun ???

evet canım epey oldu senden haber almayalı...
bana sorarsan merkezini değiştir ve yepyeni bir sayfa aç başla derim..

selam benim test günüm 23 ocak listeye beni de eklerseniz sevinirim. memorial şişli hastanesinde tedavi oluyorum. bu 2. denemem. ilk deneme anatolia ya da olmuştu temmuz ayında negatifle sonuçlandı. ekim ayında kendiliğinden meydana gelen hamileliğim düşükle sonuçlandı. tekrar tedaviye başladık. test günümü bekliyoruz umutla. birbirimize çok dua edelim.

selam benim test günüm 23 ocak listeye beni de eklerseniz sevinirim. memorial şişli hastanesinde tedavi oluyorum. bu 2. denemem. ilk deneme anatolia ya da olmuştu temmuz ayında negatifle sonuçlandı. ekim ayında kendiliğinden meydana gelen hamileliğim düşükle sonuçlandı. tekrar tedaviye başladık. test günümü bekliyoruz umutla. birbirimize çok dua edelim.

selam canım ikinci tedavinde anne olmanı diliyorum benden 2 gün önce sonucu öğreneceksin bende 25 ocakta...
sohbet topiğimize gel lütfen TÜP BEBEK GÜNLÜĞÜMÜZ

Gulden canim bugun randevum vardi,7 tane olan yumosum 9 tane oldu..))) bu aksam 22.00 de catlatma ignemi vurunuyorum,pazar sabah 9.00 dada allahim nasip ederse opu,ya gidiyorum..fakat rahim kalinligim 6.8 off ya ic acici degil..bende durumlar boyle canimcim..optum:16:

Gulden canim bugun randevum vardi,7 tane olan yumosum 9 tane oldu..))) bu aksam 22.00 de catlatma ignemi vurunuyorum,pazar sabah 9.00 dada allahim nasip ederse opu,ya gidiyorum..fakat rahim kalinligim 6.8 off ya ic acici degil..bende durumlar boyle canimcim..optum:16:

hayırlısı olsun cnm bnm çok güzel gidiyosun maşallah:nazar::nazar::nazar:

Back