Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

............................................................................

Son düzenleme:
hyrlı olsun cnmm allah tamamını erdırsınn cok sevındım benımde bugun transferım 5.cı gunu test tarıhı 07.12.2012

yasım 30, gürgan klinikte tedavi sürecim başladı. ilk tüp denemem. başka gürganda tedavi olan varsa memnunmusunuz?

hamıleler topıgıne transfer olmak ıstıyommmm yaaaaaaaa
bendeeee

kızlar hamileyimmm sonunda bhcg 623

amin canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin 10. günü değerim 623 13.gün 3091 :)

canım tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin...
belliki ikiz annesi olacaksın Ailecek gözünüzaydın..
hemen hamişler listemize ekliyorum..
kendinden ve bebeklerin haber ver lütfen mesela kaç haftalık olduğunuz randevularınız vs..

yasım 30, gürgan klinikte tedavi sürecim başladı. ilk tüp denemem. başka gürganda tedavi olan varsa memnunmusunuz?
aysuncum listemize ekledim seni..
inşallah tedavinin sonunda hamiler listesine eklemekte nasip olur bana..
gürgan klinikte bir arkadaşımız vardı çoooook önceleri ikizlere gebe kaldı ilk denemesinde...

slm herkeze bugun 8.cı gunum acaba test yaptırsamkı?? bellım kopuyor sankı adet sancım var ıns. hastalanmam((

herkeze slmmm yıne olmadı( 9.cu gn kan degerım 0.100((((((((

CANIM allah sabrını arttırsın benimde bu gün 10. gün dr gideceğim 8. gün bende 100 ama dr 2 gün bekle dedii acaba yükselirmi değerler bilen var mı Rabbim ol desin inşallah hepimize tüm isteyenler umutla gitmek istiyorum inşallah rabbim buraya hamileyim yazmayı kısmet eder hepinizi öpüyorum

transferimin 11. günü.. Pazartesi test günüm. 15inci günde yapılacak yani. Dün 10. günüydü bchg yaptırdım negatif çıktı referans değeri 2 çıktı. Ama kasıklarım batıyo bacaklarım cekiliyo ve hiç lekelenmedim bile bu 11 günde.. Noluyo hiç anlamıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…