arkadaşlar siteyi hep takip ediyordum fakat üyeliğim yeni ve site bana çok karışık geliyor.Eklendiğim listeyi nerden görebilirim.Yardım lütfen :)
Bir de benim gibi öğretmen olup tedavisi olanlar müdürle aranız nasıl.Ben yarın bir haftada 3.kez sevkli olacağım için adam bi küfür etmedi.Ben geçen yıl tüpüm tıkalı olduğu için ameliyat olmuştum (laparoskopi) ameliyatımın kontrolu var dedim.(tabi ne ameliyatı olduğumu söylemedim)geçtiğimiz ptesi sabah ,çarşamba sabah okula gelemedim,ve yarın sabah gelemeyeceğim,öğleden sonra derse geldiğim halde rapor alıp tüm haftayı kapamadığım halde adam insafsızlık yapıyor.Sanki keyiften okula gelmiyorum.Kan aldıkları için sabahları okula gelemiyorum ilk minibüsle sabah 6da yola çıkıyorum 2 saatte merkeze varıyorum,sonra aynı yolu dönüp,bulunduğum yerden hastaneye giriş yaptırıp öğleden sonraki dersime yetişiyorum.Hala teşekkür edeceğine bi geçmiş olsun diyeceğine laf sokuyor.Allaha havale ediyorum.Sağlık problemi sonuçta insan anlayışlı olmalı biraz.Yanlış mı düşünüyorum?Bugün de yarın sabah gelemeyeceğimi söylicem yine bir sürü bişey söyleyecek,vallahi tedavi strese sokmadı bu adamın anlayışsızlığı beni mahvetti.Dün eve gidince ağladım.
Dua edin benim için tekrar tedavi olmak zorunda kalıp bu adamla iyice yüz göz olmayayım..