• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

ahh ahh nerdesin sen cnm hiç bi gelişmemi konusamadık beraber:(
32 tane yumurtam toplandı 20 si işleme kondu 15 i döllendi 8 tanesi bugün bölümüş.

öyle oldu canım tam aktif döneme girdiğinde ben yokoldum ortalıktan..
ama olsun test gününü beraber bekleyecez:16:

bebegimm güldenimm huzur kuşummmm..
özledim..
bebeğim benim rapor olmadı maalesef..bu ay memorialla öngörüşme yapacağım..
nasibse aralık ayında başlayacağım tedavime tabi doktorla bir görüşelimde inşallah

canım jüliiii bebekim...
Rabbim yolunu açık etsin alacağın her karar bebeğine biraz daha yaklaştırsın seni:16:

Güldennn ellerine sağlık çok güzel olmuş liste. Emeklerin için ne kadar teşekkür etsek azdır :16::16::16:

Eğer ohss olmazsam transfer çarşamba. Test günü de 25 kasım. Her şey yarınki durumuma bağlı:18:

Güldennn ellerine sağlık çok güzel olmuş liste. Emeklerin için ne kadar teşekkür etsek azdır :16::16::16:

Eğer ohss olmazsam transfer çarşamba. Test günü de 25 kasım. Her şey yarınki durumuma bağlı:18:

tamam canım hemen güncelliyorum durumunu...
Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah...

öyle oldu canım tam aktif döneme girdiğinde ben yokoldum ortalıktan..
Ama olsun test gününü beraber bekleyecez:16:

Canım jüliiii bebekim...
Rabbim yolunu açık etsin alacağın her karar bebeğine biraz daha yaklaştırsın seni:16:

amin birtanem...
çok teşekkür ederim..iyiki varsın ve hep olmalısın...:54:

Ben de bu ay tedaviye başladım.cuma günü yumurtalarım toplanacak...10 yumurtam olmuş bugün kontrolde öğrendim 16-17 mm idiler.Herşey normal giderse inşallah salı yada çarşamba transfer olacak

:49:

Ben de bu ay tedaviye başladım.cuma günü yumurtalarım toplanacak...10 yumurtam olmuş bugün kontrolde öğrendim 16-17 mm idiler.Herşey normal giderse inşallah salı yada çarşamba transfer olacak

hayırlı olsun sımsıkı tutunsun 9 ay hiç bırakmasın seni...
nerede tedavi görüyorsun?

amin birtanem...
çok teşekkür ederim..iyiki varsın ve hep olmalısın...:54:

canım benim çok teşekkürler sen ve sizde iyiki varsınız birbirimizden güç alıyoruz:16::16::16:

hayırlı sonu bebekli olsun inşallah...
16-17mm olmuşlarsa süpper yumurta toplama yakındır...
Allah yardımcın olsun canım...
tüp bebek günlüğümüz topiğine gel sohbet ederiz:16:

Egunal canım biliyorsun bugün transfer oldu. Test tarihim 25 kasım.

arkadaşlar siteyi hep takip ediyordum fakat üyeliğim yeni ve site bana çok karışık geliyor.Eklendiğim listeyi nerden görebilirim.Yardım lütfen :)

Bir de benim gibi öğretmen olup tedavisi olanlar müdürle aranız nasıl.Ben yarın bir haftada 3.kez sevkli olacağım için adam bi küfür etmedi.Ben geçen yıl tüpüm tıkalı olduğu için ameliyat olmuştum (laparoskopi) ameliyatımın kontrolu var dedim.(tabi ne ameliyatı olduğumu söylemedim)geçtiğimiz ptesi sabah ,çarşamba sabah okula gelemedim,ve yarın sabah gelemeyeceğim,öğleden sonra derse geldiğim halde rapor alıp tüm haftayı kapamadığım halde adam insafsızlık yapıyor.Sanki keyiften okula gelmiyorum.Kan aldıkları için sabahları okula gelemiyorum ilk minibüsle sabah 6da yola çıkıyorum 2 saatte merkeze varıyorum,sonra aynı yolu dönüp,bulunduğum yerden hastaneye giriş yaptırıp öğleden sonraki dersime yetişiyorum.Hala teşekkür edeceğine bi geçmiş olsun diyeceğine laf sokuyor.Allaha havale ediyorum.Sağlık problemi sonuçta insan anlayışlı olmalı biraz.Yanlış mı düşünüyorum?Bugün de yarın sabah gelemeyeceğimi söylicem yine bir sürü bişey söyleyecek,vallahi tedavi strese sokmadı bu adamın anlayışsızlığı beni mahvetti.Dün eve gidince ağladım.:emir_bebek:

Dua edin benim için tekrar tedavi olmak zorunda kalıp bu adamla iyice yüz göz olmayayım..:22:

beni de listeye alin beni de :)))
yas 33, endometriosis (cikolata kisti) , transfer yapildi test günü 22 kasim, yurtdisindayim, 3 negatif asilama, ilk tüp bebek denemem.:nazar:

yaş 27 ilk deneme tüpüm tıkalı eşimin de spermi orta hareketli gazieurofertil de tedavi oluyorum.yarın yumurtalar toplanıyor,ptesi,salı ya da çarşamba transfer olacak inşallah

tamamdır canım ekledim...

arkadaşlar siteyi hep takip ediyordum fakat üyeliğim yeni ve site bana çok karışık geliyor.Eklendiğim listeyi nerden görebilirim.Yardım lütfen :)

Bir de benim gibi öğretmen olup tedavisi olanlar müdürle aranız nasıl.Ben yarın bir haftada 3.kez sevkli olacağım için adam bi küfür etmedi.Ben geçen yıl tüpüm tıkalı olduğu için ameliyat olmuştum (laparoskopi) ameliyatımın kontrolu var dedim.(tabi ne ameliyatı olduğumu söylemedim)geçtiğimiz ptesi sabah ,çarşamba sabah okula gelemedim,ve yarın sabah gelemeyeceğim,öğleden sonra derse geldiğim halde rapor alıp tüm haftayı kapamadığım halde adam insafsızlık yapıyor.Sanki keyiften okula gelmiyorum.Kan aldıkları için sabahları okula gelemiyorum ilk minibüsle sabah 6da yola çıkıyorum 2 saatte merkeze varıyorum,sonra aynı yolu dönüp,bulunduğum yerden hastaneye giriş yaptırıp öğleden sonraki dersime yetişiyorum.Hala teşekkür edeceğine bi geçmiş olsun diyeceğine laf sokuyor.Allaha havale ediyorum.Sağlık problemi sonuçta insan anlayışlı olmalı biraz.Yanlış mı düşünüyorum?Bugün de yarın sabah gelemeyeceğimi söylicem yine bir sürü bişey söyleyecek,vallahi tedavi strese sokmadı bu adamın anlayışsızlığı beni mahvetti.Dün eve gidince ağladım.:emir_bebek:

Dua edin benim için tekrar tedavi olmak zorunda kalıp bu adamla iyice yüz göz olmayayım..:22:

canım eklendiğin listeyi bu konunun ilk sayfasına girerek görebilirsin yani 1.sayfada...
burası liste topiği ben dahil herkes sohbet topiğimiz olan tüp bebek günlüğümüz topiğindeyiz..
aşağıda sana vereceğim linkten hemen giriş yapabilirsin..
bu arada çok fazla öğretmenimiz var ve bu tarz konularda çok konuşuluyor bir an önce gelmeni tavsiye ediyorum ve aşağıya hemen linki yazıyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-tup-bebek-gunlugumuz.html

beni de listeye alin beni de :)))
yas 33, endometriosis (cikolata kisti) , transfer yapildi test günü 22 kasim, yurtdisindayim, 3 negatif asilama, ilk tüp bebek denemem.:nazar:

ekledim canım ilk sayfadaki listemizde test gününü bekleyenler arasındasın:16:

ugurlu gelsin insallah hepimize:nazar:

inşallah canım önce sana uğurlu gelsin...
çoookk hamişimiz oldu bi sürü bebeğimiz doğdu diğer listelere bakarsan uğurlu geldiğini göreceksin..
inşallah sende hamişler ve doğum yapanların arasına katılırsın:16:

inşallah canım önce sana uğurlu gelsin...
çoookk hamişimiz oldu bi sürü bebeğimiz doğdu diğer listelere bakarsan uğurlu geldiğini göreceksin..
inşallah sende hamişler ve doğum yapanların arasına katılırsın:16:

insallah canim yaa insallah. hep okuyorum zaten burasi cok iyi gelio bana

canımmmm...
ben geldim bugün hastaneden biliyorsun..
durum tamamen renk değiştirdi..
morfoloji+sağ tüpte sorun+pıhtılaşma satırın yeterse bu kadar sorunumu yaz kusumm..
Allahım yüzümü güldürsün inşallah olumlu olabilir..
herşey eşimin sonucuna bağlı sonuç iyi çıkarsa laparoskopi olacağım..eger anormal değerler gelirse direkt tüp bebe cnm..
ilk defa eşimin sonuçlarının iyi gelmemesini istiyorum kafam acaip bulanık..

canımmmm...
ben geldim bugün hastaneden biliyorsun..
durum tamamen renk değiştirdi..
morfoloji+sağ tüpte sorun+pıhtılaşma satırın yeterse bu kadar sorunumu yaz kusumm..
Allahım yüzümü güldürsün inşallah olumlu olabilir..
herşey eşimin sonucuna bağlı sonuç iyi çıkarsa laparoskopi olacağım..eger anormal değerler gelirse direkt tüp bebe cnm..
ilk defa eşimin sonuçlarının iyi gelmemesini istiyorum kafam acaip bulanık..

evet canım epey bi farkılık olmuş durumunda..
öğrenmiş olduk en azından ne yapman gerektiğini biliyoruz...

Back