Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

güldenim beni tedavidekiler listesine taşı istersen malum bugün ilacımı içerek başladım tedaviye hayırlısıyla

yarın büyük ihtimalle transfer olacak 16:00 da... 4. gün embriyosu herhalde 3 aralık ptesi de test tarihi olur ya da 1 aralık..yarın yine yazarım beni test sonucu bekleyenler listesine atatrsın..

güldenim beni tedavidekiler listesine taşı istersen malum bugün ilacımı içerek başladım tedaviye hayırlısıyla

ekledim canım...

yarın büyük ihtimalle transfer olacak 16:00 da... 4. gün embriyosu herhalde 3 aralık ptesi de test tarihi olur ya da 1 aralık..yarın yine yazarım beni test sonucu bekleyenler listesine atatrsın..

tamam canım yarın netleştirince güncellerim durumunu malum sıkı takipçinim

slm ben lıstede yokum ama:))
tedavıdeyım 2.cı denemem zeynepkamıl hastanesınde

cicim sen bilgilerini yazmadın ki ben ekleyelim seni
listeye bakarsan bazı bilgiler gerekiyor bu bilgileri kişiler kendileri mesajla buraya yazıyor ben ekliyorum

günaydın arkadaşlar yaşım 32 rezerv azlığı çikolata kisti yüksek fsh yarın opu olcam kısmet olursa Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı bebekler nasip etsin dualarınza ihtiyacım var Allah a emanet olun

canım yaa ara ara bakıyorum listeye.
en iyisi sen sebepsiz olduğumu düzelt..
biliyosun sebebim var bile öyle bişi yok yanii inanamıyodum zaten...
ama pko+ rahim inceliğimi polipmi yazsan böyle teşhis olmaz ama bari sadece pko olsunn

beni de test sonucu bekleyenlere ekleyebilirsin.4aralık test günüm

Son düzenleme:
hayırlı cumalar arkadaşlar opu oldum 4 yumurta olgunmuş inşallah hayırlısı ile dmllenirse transfer olacak Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah hepimiz burdan hamileyim haberlerini veririz dua ededlim Rabbim ol desin AMİN

mrb arkadaşlar ilk öncellikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun benimde ilk tüp denemem 28 de sonucumu öğrencem hiç belirti filan yok inşallah hepimizin yüzü güler

cicim sen bilgilerini yazmadın ki ben ekleyelim seni
listeye bakarsan bazı bilgiler gerekiyor bu bilgileri kişiler kendileri mesajla buraya yazıyor ben ekliyorum

yasım 37 1denemem kımıyasal gebelık le sonuclandı 2.cı tek dondurulmuş embrıyon o da negatıf oldu dun tek yumurtam toplandı o da donlenıp dollenmıyecagını bellı degıl zeynepkamıle gıdıyorum moralım acayıp bozuldu bılgınız varmı kac gunde donlemme olur??

Güldencim beni bir dahaki denemeye alabilirsin Bir sonraki dondurulmuş olacak. Yine aynı merkezde. Ama ne zaman bilmiyorum. İnşallah aralıkta lucrine başlarım ocakta da transfer olur.

selamm yine ben.... yaş 25 pcos akay tüp bebek 1 aşılama 2 tüp negatif 3. denemem 28 kasım test tarihim

Son düzenleme:

geçmiş olsun makay cım..
ve merak ediyorum acaba son durum ne..

mrb arkadaşlar ilk öncellikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun benimde ilk tüp denemem 28 de sonucumu öğrencem hiç belirti filan yok inşallah hepimizin yüzü güler

Aminnnn inşallah sende ilk tüp bebek denemende bebeğine kavuşursun..
çok az kalmış teste

ilaydacım ekledim listeye...
merak ediyorum seni döllenme oldumu...

Güldencim beni bir dahaki denemeye alabilirsin Bir sonraki dondurulmuş olacak. Yine aynı merkezde. Ama ne zaman bilmiyorum. İnşallah aralıkta lucrine
başlarım ocakta da transfer olur.

tamam canım güncelledim durumunu aralıkta da tedavidekiler listene geçiş yaparım yine ve bu kez herşey çok güzel olur inşallah..
donmul annesi olursun

selamm yine ben.... yaş 25 pcos akay tüp bebek 1 aşılama 2 tüp negatif 3. denemem 28 kasım test tarihim

aaaaa çok az kalmışşşşşş 2 gün sonra büyük günnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…