• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

çok saol cnm inşalah 225 doz ayrıca cetrotide da da başladım.

Allah iyiliğini versin bende diğer topiğe yazdın sanıyorum mesajını orda arıyorum...
doz normal canım ben ilk tüpte 250 ile başlamıştım gerçi yumurta sayıma göre fazla bi dozmuş bu ama sonuçta 19 yumoş toplanmıştı...
cetrodite de hepsi aynı boylara yakın büyüsün diye verilen bir iğne...

Allah iyiliğini versin bende diğer topiğe yazdın sanıyorum mesajını orda arıyorum...
doz normal canım ben ilk tüpte 250 ile başlamıştım gerçi yumurta sayıma göre fazla bi dozmuş bu ama sonuçta 19 yumoş toplanmıştı...
cetrodite de hepsi aynı boylara yakın büyüsün diye verilen bir iğne...

cnm diğer topiğe de yazmıştım merkezi yumosları filan ama arada kaynadı geride kaldı kızların beşik muhabbetleri vardı:)sen ordan görmeyince burdan yazdım

cnm diğer topiğe de yazmıştım merkezi yumosları filan ama arada kaynadı geride kaldı kızların beşik muhabbetleri vardı:)sen ordan görmeyince burdan yazdım

tamam canım ben bulurum o mesajı kaynadı demek arada pekte kaçırmam nasıl kaçırdım kınıyorum kendimi:9::9::9:

egunal cnm listede bende varımm yupppiiii çok sevindim:))test tarihim 4 kasım tatlıışşş pazara denk geliyo bakalım yaptırabilirsek...sifaaaa da yok ne alemde o bilen duyan varmı????ayyyy inşallah bu kez de tutarlar

egunal cnm listede bende varımm yupppiiii çok sevindim:))test tarihim 4 kasım tatlıışşş pazara denk geliyo bakalım yaptırabilirsek...sifaaaa da yok ne alemde o bilen duyan varmı????ayyyy inşallah bu kez de tutarlar

şekerim çok önceleri listeye eklemiştim bilgilerini yazmıştın sonra baktım senden haber yok düştüm peşine takıldığın topikten kopya çektim ve test gününü beklediğini öğrendim tam günü bilmediğimden hesap yaptım yaklaşık bi tarih yazdım...4 kasımmış hemen düzeltiyorum...inşallah hamişler listesine transfer olursun kuzum..şifaa yakında dönecek babasını kaybetti maalesef :5::5::5:

şekerim çok önceleri listeye eklemiştim bilgilerini yazmıştın sonra baktım senden haber yok düştüm peşine takıldığın topikten kopya çektim ve test gününü beklediğini öğrendim tam günü bilmediğimden hesap yaptım yaklaşık bi tarih yazdım...4 kasımmış hemen düzeltiyorum...inşallah hamişler listesine transfer olursun kuzum..şifaa yakında dönecek babasını kaybetti maalesef :5::5::5:

yaaaa çok üzüldüüümmmm offf hastafalanmıydı???bu arada sifaaa hamilemi???nooldu nasıl oldu

bu arada unutmamana ilgilenmene çok sevindiim:)))çok mutlu ettin beni..en son dondurulmuşlar için tedavi gördüm enfeksiyon çıktı iptal oldu,bi kez daha aldım tedaviyi bu kez çözülemediler...derken tedaviye başlayalı tam bir yıl oldu..hala kucağım evim boş...ben üstüste olumsuzluklar yaşayınca yazın uzak kaldım bu konulardan kafa topladım hiç girmedim kk ya şimdi tekrar tedavi heyecanıyla başladım cnm....

kızlar günnlerdir kimse girmiyor:53::53::53:farklı bir yerdemi buluşuyorsunuz benden gizli:33::33::33::33::33:

Canimcim bugun gittim kontrole biliosun 12 13 tane yumosum olmus ilaclar devam sadece gonal f in dozunu azaltiyoruz yavas yavas 3 unde kontrol tekrar.

kızlar günnlerdir kimse girmiyor:53::53::53:farklı bir yerdemi buluşuyorsunuz benden gizli:33::33::33::33::33:

Canım evet konuşmalar bildiğin gibi tüp bebek günlüğümüz adlı topikte ama önümüzdeki 1 hafta egunal pek buralarda olmayabilir çünkü kardeşi ve 2 paşası onun yanındalar şimdi onlarla yoğun bir şekilde ilgilenmekle meşgul kendisi..:16::16::16::16:

cnm yarın yumoşlar toplanıyo.dün son cetrotide ve gonal f mi vurdum gece de çatlatma iğnesini vuruldum yarını bekliyorum:)

ahh ahh nerdesin sen cnm hiç bi gelişmemi konusamadık beraber:(
32 tane yumurtam toplandı 20 si işleme kondu 15 i döllendi 8 tanesi bugün bölümüş.

bebegimm güldenimm huzur kuşummmm..
özledim..
bebeğim benim rapor olmadı maalesef..bu ay memorialla öngörüşme yapacağım..
nasibse aralık ayında başlayacağım tedavime tabi doktorla bir görüşelimde inşallah

Back