Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

Cok saol cnm destegin icin:) senin cevapların cok rahatlatıyor beni :)) sen nasılsın nasıl gidiyo provalar?

Cok saol cnm destegin icin:) senin cevapların cok rahatlatıyor beni :)) sen nasılsın nasıl gidiyo provalar?

ne demek canım benzer şeyler yaşadık inşallah pozitifi göreceksin ben gördüm ama kimyasal gebelik oldu sende herşey yolunda gitsin bundan sonra..hep güzel haberler ver inşallah...

Cnm yarın saat 1de transfere çağırdılar cok heyecanlıyım :) cok şükür bu günlere kadar gelebildik..

ayy canım çok sevindim ne güzel yaaa..
bu aşamaya gelebildin şükürler olsun Rabbime..
Süppersin hulusi hocam demek istiyorum...
en az 2 tane koyarlar bence...

cnm senin eşindemi azospremii listeye baktımda şimdii orda gördümmm

arkadaslar bendü tüp bebek yaptırım transverin 4. günündeyim 2 embriyo transver edildi bana sans dileyin ((

Allah yüzünü güldürsün evlat hasretini sonlandırsın inşallah...

merhaba arkadaşlar çarşamba günü opu olacağım inşallah.ddualarınızı eksik etmeyin

Opu zamanı gelmiş
canım Allah yardımcın olsun..
kolay bi operasyon geçirmeni diliyorum...

Cok şükür artık geri sayım başladı .. 2 tane 3. Gun baloncugumu aldım geldim..

ama buna bi alkışşşşş
nasıl sevindim anlatamam 12 binlerdeki e2 ye rağmen bebeklerin seninle...
bu imkansız gibi bişeydir aslında ama hocamız saolsun bugünlere getirdi seni...
4 ağustosta pozitifi gördüğünde daha mutlu olacam...

Cok sagol cnm benm Allah o gunleride göstersin inşallah .. İşte o zaman güzel bı kutlamayı haketmiş oluruz..

Canm buarada hocaya göre benim e2 12 binlere hiç çıkmadı laboratuar hatası vardı.. Ki haklıda çıktı 12binden birden 2000 lere düşmesi demek yumurtaların gittiğini gösterirdi normalde ama hoca sayesinde benim 20 yumurtam toplandı. Bunu farkedebilmesi bile ne kadar güvende oldugumu gösterdi bana..

Canim ben bugun tedaviye basladim (23 temmuz).

İgneler basladi. ilk kontrolum persembeye...

Herkese bol sans!!!

çok teşekkürler inşallah sorunsuz geçer.Allah yardımcımız olsun bu mübarek günlerin hürmetine hep pozititif sonuçlar alalım hayırlısıyla inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…