ooo süpperrr demek 14 döllenmişimiz var
canımcım serumdan sonra bende daha bi şiştim diyordum ama olsun sonunda daha iyi olacaksın...
o serum bişey olmaz ohss olmaman için bu şişliğa dayanacaksın bi süre...
rahatsız edici biliyorum iyi tarafından bakalım tedavi yarıda kalmadı transfere doğru gidiyorsun Allahın izniyle...
AMİİNNN canım..
Cok saol cnm destegin icin:) senin cevapların cok rahatlatıyor beni :)) sen nasılsın nasıl gidiyo provalar?
Cnm yarın saat 1de transfere çağırdılar cok heyecanlıyım :) cok şükür bu günlere kadar gelebildik..
cok sevindim cnm inşallah sonucun çok güzel olur kac embrıyo transver edıldı ?Cnm yarın saat 1de transfere çağırdılar cok heyecanlıyım :) cok şükür bu günlere kadar gelebildik..
merhaba arkadaşlar çarşamba günü opu olacağım inşallah.ddualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcın olsunn cnmm
inş sorunsuz bi şekilde atlatırsınn sonrasında daa iyi olur herşey inş.ALLAH
arkadaslar bendü tüp bebek yaptırım transverin 4. günündeyim 2 embriyo transver edildi bana sans dileyin((
cnm hayırlı olsun tedavin allah guzel sonuçlar görmeni nasip etsin hep pozitif duşun cnmarkadaslar bendü tüp bebek yaptırım transverin 4. günündeyim 2 embriyo transver edildi bana sans dileyin((
Cok şükür artık geri sayım başladı .. 2 tane 3. Gun baloncugumu aldım geldim..
Hadi gözün aydın arkadaşımmmm
Rabim hamiş haberini vermeyide nasip eder inşaALLAH
arkadaslar bendü tüp bebek yaptırım transverin 4. günündeyim 2 embriyo transver edildi bana sans dileyin((
merhaba arkadaşlar çarşamba günü opu olacağım inşallah.ddualarınızı eksik etmeyin
Cok şükür artık geri sayım başladı .. 2 tane 3. Gun baloncugumu aldım geldim..
Allah yüzünü güldürsün evlat hasretini sonlandırsın inşallah...
Opu zamanı gelmiş
canım Allah yardımcın olsun..
kolay bi operasyon geçirmeni diliyorum...
ama buna bi alkışşşşş
nasıl sevindim anlatamam 12 binlerdeki e2 ye rağmen bebeklerin seninle...
bu imkansız gibi bişeydir aslında ama hocamız saolsun bugünlere getirdi seni...
4 ağustosta pozitifi gördüğünde daha mutlu olacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?