Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

Merhaba 4 ay dinlenme sürecine girdim ekim kasım ayı gibi inş yine fertijin
yarabbim şu üç ayların yüzü gözü hürmetine ramazan-ı şeriflerin yüzü gözü hürmetine
ellerimizi boş çevirme yarabbim

Canım benide listeye ekleyebilirmisin yas 27 sebep pcos merkez ankara baskent deneme 2 başka bise varmıydi hatirlayamadim.. Buarada dün gece çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah opu var inşallah .. Dua edin bana lütfen ...

çok merak ettim seniii...
veeee çok şükür yumoşlar toplanıyoooo....
toplar hocam asla ziyan etmez yumoşları...
ama son durumun ne merak ediyorum ben detay yazsan süpper olurdu...

çok merak ettim seniii...
veeee çok şükür yumoşlar toplanıyoooo....
toplar hocam asla ziyan etmez yumoşları...
ama son durumun ne merak ediyorum ben detay yazsan süpper olurdu...

Evet cnm cok şükür toplaniyo.. Dun otele gelir gelmez Detayları uzuuuun uzun :) sohbet topiginde anlatmistim canm sanırım kaynadı arada.. Demek görmedin bende beni kimse takmiyo diye üzülmüştüm

guldencim merhaba
canim kisa bilgi vermek icin girdim nete,hala tatildeyim
benim kirmizilar tesrif etti dun,yani dondurulmus tedavime start vermis olduk allah kismet ederse.
29 temmuz pazar ilk kontrolum var,devami gelir insallah
optum marmaristen sevgiler..)))

Evet cnm cok şükür toplaniyo.. Dun otele gelir gelmez Detayları uzuuuun uzun :) sohbet topiginde anlatmistim canm sanırım kaynadı arada.. Demek görmedin bende beni kimse takmiyo diye üzülmüştüm

sohbet topiğine bakamıyorum bu ara liste topiklerini düzenleyip çıkıyorum demek yadın hemen bi bakıyım neler olmuş..
valla ben seni çok fena takıyorum
merak ediyorum herşeyi yaz lütfen...

valla bende bu hatun nerelerde diyodum demek tatil havasondayız hala...
29 temmuzda başlayacak bebiş serünevi mutlu sonla bitsin inşallah...
bende kuru Ankaradan öpüyorum seni...

Canm toplandı yumoslar 20 tanelermis ama kaliteleri konusunda cok fazla tereddütlerim var.. Cok farklı bı tedavi oldu ya benimki tedaviye ilk baslarkende lh düşmek bilmemişti puregona adetin 8. Gunu başlayabilmiştik sonrasında e2 maceramı zaten biliosun suanda sersem gibiyim narkoz verildikten sonra ha bire konusmusum onlarda yetmedi sanıp bidaha vermişler ama ben hiçbirini hatırlamıyorum:) Allah verede cok sacmalamis olmayam:)) bide bugün 3 torba serum taktılar transfere kadar her gun 3er tane takilacakmis o yüzdende serum seysini kolumdan çıkartmadılar sende de öylemi olmuştu ? Buarada pasalarinla annelik stajı yapiomussun:) Allah kolaylık versin..

canım yumoşların toplanmasına çok sevindim sohbet topiğinede yazdım...
banada 3 serum bağlandı ama hergün değil...
opu dan sonra ve transferden sonra iki gün serum yedim...
inşallah sende de bişi olmadan geçecek ve bebeklerini göbişine alacaksın..
kalite konusuna hiç takılma lütfen o hiç belli olmaz...
bende dediğin gibi annelik provasında olduğumdan çok fazla giremiyorum kk ya...

9.denemem 1 embriyo (10 hücreli ve 2. kalitedeydi) sonuç negatif........bir mucize bekledim belki bu kez olur ,benim gibi çok ama çok isteyenlere umut olurum dedim....hem kendimi hemde sevdiklerimi üzdüm,ben noktayı koyuyorum artık her şey bitti..bu kez olmadı bir daha ki sefere deme şansım kalmadı..sadece çok üzgünüm,allahım benim şu anda yaşadıklarımı hiç kimseye yaşatmasın.....siz bana bakmayın .herkez benim gibi şanssız olamaz sakın pes etmeyin.

merhaba arkadaşlar benide ekleyin listeye 18.temmuzda zeynep kamilde 2 embriyo transferi yapıldı,yaşım 38, ayın 30 unu bekliyorum test için,hepimiz mutlu haberler alalım inşallah hayırlısıyla

az once ogrendim hamileyim. rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda tattirsin insallah.
hepiniz dualarimdasiniz.

Ne diyeceğimi bilemiyorum şu an...
Sadece yazını okuyunca çok üzüldüm kötü oldum bunu bilmeni istiyorum...
Allah sabrına sabır katsın kabullenme gücü versin...

az once ogrendim hamileyim. rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda tattirsin insallah.
hepiniz dualarimdasiniz.

Çok tebrik ediyorum...
Allah kucağına aldığın günüde göstersin inşallah...
Senden önce kumru arkadaşımız negatif sonucunu yazmış ona çok üzüldüm...
Sanada sevindim biri sevinirken biri üzülüyor Rabbim evlat hasretiyle sınamasın hiç bir kadını...
Ailecek gözünüzaydın...

merhaba arkadaşlar benide ekleyin listeye 18.temmuzda zeynep kamilde 2 embriyo transferi yapıldı,yaşım 38, ayın 30 unu bekliyorum test için,hepimiz mutlu haberler alalım inşallah hayırlısıyla

Hayırlı olsun efenim...
30 Temmuzda ikizlerin biz geldik anneeeeee desinler inşallah...
Hemen ekliyorum listemize...

Canm bugün yine hastanedeydik 3serumumu yedim geldim.. Ya ben sabah daha iyiydim serumu yiyince şiştim gene acaba niyeki buarada cok sukur yumoslar iyi durumdalarmis 14 tanesi dollenmis..

amin canim insallah
evet malesef oyle sabah kalktigimda hoca sela okuyordu ates dustugu yeri yakiyor kimi evde huzun var kiminde mutluluk kiminde yas...
rabbim yardimcisi olsun insallah tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasib eder rabbim kumruyada isteyen herkesede.

Cok uZuldum Allah dayanma gücü versin (

Canm bugün yine hastanedeydik 3serumumu yedim geldim.. Ya ben sabah daha iyiydim serumu yiyince şiştim gene acaba niyeki buarada cok sukur yumoslar iyi durumdalarmis 14 tanesi dollenmis..

ooo süpperrr demek 14 döllenmişimiz var
canımcım serumdan sonra bende daha bi şiştim diyordum ama olsun sonunda daha iyi olacaksın...
o serum bişey olmaz ohss olmaman için bu şişliğa dayanacaksın bi süre...
rahatsız edici biliyorum iyi tarafından bakalım tedavi yarıda kalmadı transfere doğru gidiyorsun Allahın izniyle...

AMİİNNN canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…