hoşgeldinnn...
tedavin hayırlı ve sonu bebekli olsun...
histeroskopiden sonra şansın attığını söylüyor doktorlar dediğin gibi sanada bi faydası olur inşallah...
cok tskler canım. sana da bol sans...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinnn...
tedavin hayırlı ve sonu bebekli olsun...
histeroskopiden sonra şansın attığını söylüyor doktorlar dediğin gibi sanada bi faydası olur inşallah...
cok tskler canım. sana da bol sans...
HAMİLE değilim değerim cuma günü 15.50 pazartesi 9.56
dr um ilaçları bırak dedi ümitler yine bitti sadece üzgünüm
Canımm benimm tedavi iptal oldu.
pazartesi kontrol vardı 6. günümdüü yumoşlara bakıldı ve ulun hoca beğenmedii yumoşlarıı
vee doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorumm 25 temmuz gibi tahminen tekrar başlıycam inşALLAH
Ayy aşkısımm biliyormusun benim bugün aklıma geldi listeye bakmak..
Veee dedimki ben nasıl bir hızlı geçiş yaptım tedavidekiler listesine dimi ama:))
evet aşkısım ani bir giriş yaptın tedavidekiler listesine...
yakında da test gününü bekleyenlere eşlik edersin...
sonrasında da hoooopp hamişler listesine...
AMİİNNNN İNŞALLAHHHH...
bu arada liste topiğine durumunu bilgi vermemişsin teessüf ederim yani..
İnşşşşşşşş diğer yarımmmm..
Ahh bir de ben bilsem durumumu..Halen inanamıyorum ki salı opu olabileceğime..
Yarın ne zaman daktır akşam çatlatmayı vur der ve ben opu gününü bekleyip o güne ulaşıp biriciğimi onlara emanet edersemm ve onlardanda usulca döllendiği haberini alırsam işte o zaman bileceğim durumumu..Çok uzun olmuş yaww
Bu gece çatlatma iğnesini vuruyorum ve nasibse sabahtan opu oluyorum aşkısımmm..Zaten biliyorsun da buraya da yazayım dedim hani..
cuma günü eşim tese oldu,cumartesi benden 3 adet yumurta alındı,bugün yani pazar günü hastaneden aradılar 1 yumurta döllenmiş,haber bekliyorum,onun için çok iyi bölünüyor salı günü transfere gelin derler ve ben 12 gün sonra HAMİLEYİM diye haber veririm....allah hepimizin yardımcısı olsun.umutluyum.....
Canım listedekii tüp bebek deneme sayısında benimkinde 4 yazıyoo ben 2 kere denedimmm
1. negatif 2. iptal bu 3. olucakkk
Aşkısım dün umutluyum ile konuştuk..Hist ve co cültürü yapılmış..Hatta bu ay tedaviyede başlamak için gitmiş ama kist varmış ondan bir dahaki aya inş..
canim transferim yapildi simdi sabirla gun sayiyoruz :)
rabbim su mubarek gunlerde emegimizin karsiligini hayirlisiyla verir insallah.
isteyen herkesi rabbim tek zamanda hayirli saglikli evlat sahibi etsin...