Liste topigine bakinca bir kez daha agladim artik bir dahaki denemem ne zaman olur tekrar bu duyguyu ne zaman yasarim bilmiyorum...Ben hep ruyalarim cikar derken yanilmadigimi siz e de ispatlamis oldum... Tek bir ruya gordum onda da test sonucumun negatif oldugunu gordum.... canisim hicbisey hissetmedigini de soylemisti ...insaallah onun tedavisi bebegini getirecek ...
canim transferim yapildi simdi sabirla gun sayiyoruz :)
rabbim su mubarek gunlerde emegimizin karsiligini hayirlisiyla verir insallah.
isteyen herkesi rabbim tek zamanda hayirli saglikli evlat sahibi etsin...
Bu sefer her şeyi tam yapmıştım ben,bu sefer olacaktı,olmalıydı...O yüzden de yıkımı bu kadar büyük oldu benim için,daha öncekilerde umudum olmadığı için fazla üzülmemiştim ama bu sefer,niye,niye olmadı...Bundan sonra insan nasıl umutlu olabilir ki?Hani her şey tam yapılmasa,her şey mükemmel olmasa.''birdahakine her şeyi tam yapacağım'' dersiniz,ya şimdi....Her şey tamken olmayan bir daha olur mu?İsyan etmiyorum ama akşamdan buyana da hıçkırıklarımı durduramıyorum.Arkadaşlar arıyorlar teselli için,sanki başsağlığı diliyorlarmış gibime geliyor...Eşimin arkadaşının yeni bebekleri oldu,görmeye gidecektik ama artık yapabileceğimi sanmıyorum.İşteyim yine,bebek kimliklerini imzalıyorum ağlayarak,sabah 67 yaşında bir amca geldi bebek yazdırmak için.Oysa biz gençtik,sağlıklıydık ama vermeyince olmuyor işte,dayanamıyorum bu acıya.Bundan öncekilerde hemen yenisini denemek için doktorumu arıyordum ama artık o gücü kendimde bulamıyorum,bir daha bu stresi,bu sonucu görmeye dayanabilir miyim bilmiyorum.....
Bu sefer her şeyi tam yapmıştım ben,bu sefer olacaktı,olmalıydı...O yüzden de yıkımı bu kadar büyük oldu benim için,daha öncekilerde umudum olmadığı için fazla üzülmemiştim ama bu sefer,niye,niye olmadı...Bundan sonra insan nasıl umutlu olabilir ki?Hani her şey tam yapılmasa,her şey mükemmel olmasa.''birdahakine her şeyi tam yapacağım'' dersiniz,ya şimdi....Her şey tamken olmayan bir daha olur mu?İsyan etmiyorum ama akşamdan buyana da hıçkırıklarımı durduramıyorum.Arkadaşlar arıyorlar teselli için,sanki başsağlığı diliyorlarmış gibime geliyor...Eşimin arkadaşının yeni bebekleri oldu,görmeye gidecektik ama artık yapabileceğimi sanmıyorum.İşteyim yine,bebek kimliklerini imzalıyorum ağlayarak,sabah 67 yaşında bir amca geldi bebek yazdırmak için.Oysa biz gençtik,sağlıklıydık ama vermeyince olmuyor işte,dayanamıyorum bu acıya.Bundan öncekilerde hemen yenisini denemek için doktorumu arıyordum ama artık o gücü kendimde bulamıyorum,bir daha bu stresi,bu sonucu görmeye dayanabilir miyim bilmiyorum.....
benim gebelik testim 21 temmuz inşallah ikimizde müjdeli haber veririz :)
allah hepimizin yardımcısı olsun.bundan sonrası allahın takdirine kalmış......alnımızda yazanı yaşayacağız.
egunalım ama ben aşılamacı değilimki o sadece heyecandan dolayı yapıldı biliyorsunn:26:
aaa olsun şekerim bi de aşılamacımız olsun fenamı olur yani...
taamm düzeltirim
seni seviyorum ve kocaman kucaklıyorum egunalım beniiiimmmm
merhaba arkadaşlar listeye benide eklerseniz sevinirim.yaş 27 nedeni azosperm merkez ankara tıp fakültesi deneme 1 aşama yumurta takibi
tedaviye başlayan ve başlayacak olanlara hayırlı olmasını dilerim inşallah hepimiz hayırlısıyla pozitifi görürüz
merhaba arkadaşlar listeye benide eklerseniz sevinirim.yaş 27 nedeni azosperm merkez ankara tıp fakültesi deneme 1 aşama yumurta takibi
tedaviye başlayan ve başlayacak olanlara hayırlı olmasını dilerim inşallah hepimiz hayırlısıyla pozitifi görürüz
ekledim şekerim...
ilk ve son tüp denemen olur inşallah ve bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?