Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

ama ben çok duygulandım şimdi keşke bakmasaydın liste topiğine...
zaten üzülerek listede yer değişikliği yaptım bi de bu mesajı gördüm ve koptum...
Allah bi daha yaşatmasın...

Bu sefer her şeyi tam yapmıştım ben,bu sefer olacaktı,olmalıydı...O yüzden de yıkımı bu kadar büyük oldu benim için,daha öncekilerde umudum olmadığı için fazla üzülmemiştim ama bu sefer,niye,niye olmadı...Bundan sonra insan nasıl umutlu olabilir ki?Hani her şey tam yapılmasa,her şey mükemmel olmasa.''birdahakine her şeyi tam yapacağım'' dersiniz,ya şimdi....Her şey tamken olmayan bir daha olur mu?İsyan etmiyorum ama akşamdan buyana da hıçkırıklarımı durduramıyorum.Arkadaşlar arıyorlar teselli için,sanki başsağlığı diliyorlarmış gibime geliyor...Eşimin arkadaşının yeni bebekleri oldu,görmeye gidecektik ama artık yapabileceğimi sanmıyorum.İşteyim yine,bebek kimliklerini imzalıyorum ağlayarak,sabah 67 yaşında bir amca geldi bebek yazdırmak için.Oysa biz gençtik,sağlıklıydık ama vermeyince olmuyor işte,dayanamıyorum bu acıya.Bundan öncekilerde hemen yenisini denemek için doktorumu arıyordum ama artık o gücü kendimde bulamıyorum,bir daha bu stresi,bu sonucu görmeye dayanabilir miyim bilmiyorum.....

canim transferim yapildi simdi sabirla gun sayiyoruz :)
rabbim su mubarek gunlerde emegimizin karsiligini hayirlisiyla verir insallah.
isteyen herkesi rabbim tek zamanda hayirli saglikli evlat sahibi etsin...

benim gebelik testim 21 temmuz inşallah ikimizde müjdeli haber veririz :)
allah hepimizin yardımcısı olsun.bundan sonrası allahın takdirine kalmış......alnımızda yazanı yaşayacağız.

allah sabır versin arkadaşım,kimse teselli edemez seni. ancak yaşayanlar bilir bu acıyı....ben bu acıyı tam 8 defa yaşadım.zaman her şeyin ilacı belki bir müddet sonra acın biraz hafifler ama asla tükenmez,nereye gidersen git acın hep yanındadır,hep içinde taşırsın bu acıyı,kimseye bir şey diyemezsin,kimseyi suçlayamazsın,bazen isyan eder neden dersin,sonra da isyan etmenin suçluluğunu yaşarsın.....ben 9.denememi yaptım,şimdi gün sayıyorum 10 günüm kalmış neler yaşadığımı,10 gün sonraki halimi yalnız yaşayanlar bilir....allah sabır versin,sonrada sabrımızın mükafatını alırız inşallah...çıkmadık candan ümit kesilmez %1 ihtimal bile olsa... hayat mucizelerle doludur....

kendine zaman tanı..hiçbirşey yapmaya veya yapmamaya mecbur değilsin...baskıları at canım..komşu baskısı,eş-dost baskısı,konuyu kapat,hiç düşünme bile.....kafandan at,izlerini yoket...gençsin,eşine sarıl,birbirinizle iyi vakit geçirin.sonra kendini dinle...ne yapmak istiyorsan onu yap...

benim gebelik testim 21 temmuz inşallah ikimizde müjdeli haber veririz :)
allah hepimizin yardımcısı olsun.bundan sonrası allahın takdirine kalmış......alnımızda yazanı yaşayacağız.

canim insallah bu sefer rabbim sana ve bizlere mucizesini gosterecek. vakti saati vardir mutlaka rabbim maddi manevi guc versin yeterki ve insallah isteyen herkese en kisa zamanda saglikli imanli evlatlar nasib etsin....

egunalım ama ben aşılamacı değilimki o sadece heyecandan dolayı yapıldı biliyorsunn:26:

merhaba arkadaşlar listeye benide eklerseniz sevinirim.yaş 27 nedeni azosperm merkez ankara tıp fakültesi deneme 1 aşama yumurta takibi
tedaviye başlayan ve başlayacak olanlara hayırlı olmasını dilerim inşallah hepimiz hayırlısıyla pozitifi görürüz

Merhaba arkadaşımm
geçmiş olsun benimde eşim azospremiiii siz tedavii gördünüzmüüü nelerr yaptınızzzzz

teşekkürler canım sizede geçmiş olsun.biz sadece bi kaç sperm testinden sonra kaan hocanın yönlendirmesiyle tüp bebek tedavisine başladık hayırlısıyla.Eşim arada aktara hazırlattığı bitkisel macunlardan kullandı son olarakta klomen kullanıyor

Son düzenleme:

ekledim şekerim...
ilk ve son tüp denemen olur inşallah ve bebeğine kavuşursun

Canım benide listeye ekleyebilirmisin yas 27 sebep pcos merkez ankara baskent deneme 2 başka bise varmıydi hatirlayamadim.. Buarada dün gece çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah opu var inşallah .. Dua edin bana lütfen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…