Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim Allah yardımcın olsun...
Ve inşallah bu kez son olsun ve bebeğine kavuş...
ekledim canımcım...
eksik bişi yok bilgilerinde...
bu arada tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah...
eksik bilgim var galiba yaşım 25
Canım transferim gerçekleşti.Evde yatıyorum 2 tane embriyo transfer edildi.8 ve 6 hücreli kaliteleri iyiymiş Dr % 35-40 şans verdi.kısmet artık beklemedeyim zor günler beni bekliyor.9 Temmuz test günüm inşallah hamilerim diye haykırırım burdan
sağol canımcımm
inşallahhhhh
maslak acıbadem hastanesinde tedaviye başladım.erkek infertilitesi (sperm azlığı+morfolojisi bozuk spermler+kalitesi düşük embriyolar ) nedeni ile hamile kalamamıştım öncesinde....yaşım 39 ,deneme sayımı başkalarının moralini bozmamak için yazmıyorum.....
şu an tedavimin 6.günü....bu kez umutluyum,son tedavim olur ve ben bebeğime kavuşurum allahın izniyle...olumsuz hiçbirşey düşünmek,konuşmak istemiyorum.bu kez olacak diyorum :)
Guldencigim. İcimde kalmasin buraya da yazayimm...
Transferimi dun oldum test tarihim 10 temmuz insaallah pozitif sonuc alacagim...
10 ve 14 hucreli 2 bebisimle gun sayiyoruz...
test sonucum negatif. listenin gerekli yerine gönderebilirsiniz
bebeklerim tutunamadı bana silebilirsiniz beni listeden...
maslak acıbadem hastanesinde tedaviye başladım.erkek infertilitesi (sperm azlığı+morfolojisi bozuk spermler+kalitesi düşük embriyolar ) nedeni ile hamile kalamamıştım öncesinde....yaşım 39 ,deneme sayımı başkalarının moralini bozmamak için yazmıyorum.....
şu an tedavimin 6.günü....bu kez umutluyum,son tedavim olur ve ben bebeğime kavuşurum allahın izniyle...olumsuz hiçbirşey düşünmek,konuşmak istemiyorum.bu kez olacak diyorum :)
tedavin hayırlı sonu bu kez bebekli olsun inşallah...
test tarihini yazmamışsın bende 3.gün embriyosu transfer edildiğini varsayarak bi tarih yazdım listeye...
yanlışsa yazarsın bende düzeltirim canım...
sanırım çok denemen oldu çok uğraştın..
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah...
merhaba
çektiklerimi anlatmak istemiyorum,onları unutmak istiyorum,hatırlamak dahi istemiyorum....deneme sayım ise o kadar çok ki...bu yüzden bu son olsun istiyorum.bir umut başladık ama bugün kötü haberi aldık eşimde hiç sperm bulunamadı,tese yapılacak ....hala umutluyum 3-5 sağlıklı sperm bulurlar tese ile ve çok sağlıklı embriyolar transfer edilir ve tutar....ben henüz yumurta takip aşamasındayım,benim için ve bu durumda olanlar için dua edin ne olur.allah yardımcımız olsun.hakkımızda hayırlı olan olsun.
Aşkısım hiç bir şeti atlamıyor yada kaçırmıyorsun..
Allah senden bin kere razı olsun..
Sen bir tanesinnnn
haklısın tabii kötü olanı bir an önce geride bırakmak ve unutmak istiyor insan...merhaba
çektiklerimi anlatmak istemiyorum,onları unutmak istiyorum,hatırlamak dahi istemiyorum....deneme sayım ise o kadar çok ki...bu yüzden bu son olsun istiyorum.bir umut başladık ama bugün kötü haberi aldık eşimde hiç sperm bulunamadı,tese yapılacak ....hala umutluyum 3-5 sağlıklı sperm bulurlar tese ile ve çok sağlıklı embriyolar transfer edilir ve tutar....ben henüz yumurta takip aşamasındayım,benim için ve bu durumda olanlar için dua edin ne olur.allah yardımcımız olsun.hakkımızda hayırlı olan olsun.
Ben de temmuzda acibadem maslakta basliyorum. Neden sperm azligi. Bu 2. Denemem. Yasim 37. İlk denemem amerikandaydi. Dondurulmuslari denememeye karar verdim. En bastan yeni bir merkezde baslamak iyi gelecek bana. 2 gun once histereskopi oldum. Doktorum sansini artiracagini soyledi. İnsallah bu sefer pozitif olacak. Hepinize bol sanssss
Merhaba arkadaslar.Benim Çarşamba gunu transferim gerçekleşti. Ama bu benim 2 değil 3. Denemem.Suan evde test gunünü bekliyorum,haftaya Perşembe belli olacak ins.Dualarinizi bekliyorum.SAglicakla.