• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

egunal çok sağol arkadaşım allah hepimize sabır versin

Amin canım...
Bazı durumları kabullenmek zor gelsede zamanla bi bakmışsın herşeye alışmışsın...
Bunlar son kötü günlerimiz olsun inşallah...

Sağol Egunal, Allah sağlık versin, elden bir şey gelmiyor. Ben toparlayabilirsem kendimi eylül ekim gibi tekrar denemeyi düşünüyorum. Kısmetimizde varsa olur, yoksa yine zamanı değilmiş deriz. İnşllah sende zararsız bir şekilde atlatırsın.Bu arada beren84 haber vermemiş ama başka bir topikte yazmış malesef negatifmiş.Hatta morali çok bozuk sanırım bir daha kk foruma girmeyeceğim diye yazmış. Belki haber verir ama tekrar girmezse diye ben söyliyim dedim.

öyle canım önce bizim ve eşlerimizin sağlığı geliyor...
sonra er ya da geç bebek sahibi olacaz Allahın izniyle...
beren içinde haber verdiğin için çok saol...
henüz haberim yoktu...

herkese merhaba,

ben çok yeniyim burda.şimdi sizin topiğinzi gördüm ve benide aranıza almanızı istiyorum.
bende sizler gibi tedavi peşinde koşan kendini hırpalayan biriyim.ve sizlerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum.
ben haziran ayında ilk defa tüp bebk tedavisine başladım.şuan iğnelerimi oluyorum.yaşım 28 ve sebebsiz infertilite yaşıyorum.3 kere hamile kaldım hepsi düştü.sorunum bebeklerin tutunamaması aslında.rahim duvarım çok ince dedi dr.fakar daha öncekilerde kalın olduğuda oluyordu.
istanbul tüp bebek merkezinde aret beyle başladım tedavime.
yarın tekrar gidicem kontorlüm var.belki test yapılacak bakalım.beni bu konualarda bilgilendirmenizi rica ediyorum
herkese sevgiler,

herkese merhaba,

ben çok yeniyim burda.şimdi sizin topiğinzi gördüm ve benide aranıza almanızı istiyorum.
bende sizler gibi tedavi peşinde koşan kendini hırpalayan biriyim.ve sizlerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum.
ben haziran ayında ilk defa tüp bebk tedavisine başladım.şuan iğnelerimi oluyorum.yaşım 28 ve sebebsiz infertilite yaşıyorum.3 kere hamile kaldım hepsi düştü.sorunum bebeklerin tutunamaması aslında.rahim duvarım çok ince dedi dr.fakar daha öncekilerde kalın olduğuda oluyordu.
istanbul tüp bebek merkezinde aret beyle başladım tedavime.
yarın tekrar gidicem kontorlüm var.belki test yapılacak bakalım.beni bu konualarda bilgilendirmenizi rica ediyorum
herkese sevgiler,

Hoşgeldin canım ekledim senide listemize...
İnşallah bu kez herşey gönlünce olur ve bebeğine kavuşursun...
Şansın yüksek hamile kalabiliyor olmak çok önemli...
O aşamayı geçmişsin ve geriye bebeğin seninle kalmasını sağlamak...
Tüp bebekte kullanılan ilaçların buna faydası oluyor...

canim ben insallah yarin basliyorum tedaviye.yarin ilk kontrolum var bir sorun cikmassa ignelere baslariz sanirim.

canim bugun ikinci ignemi yaptim.
puregon 300 kullaniyorum dozajim175 carsamba kontrol icin randevum var

ben yeni geldim aranıza ama çok zorr
1 temmuz test tarihim ama ben artık dayanamıyorum ve günde 2-3 tane de sigara içiyorum hem sonuç için hem de vicdan azabından ölmek üzereyim
aşılamadan sonraki ilk denemem varikosel+pcos+tek tüp tıkalı akay tüp bebek tolga ecemiş...
beni de ekler misiniz :(

ben yeni geldim aranıza ama çok zorr
1 temmuz test tarihim ama ben artık dayanamıyorum ve günde 2-3 tane de sigara içiyorum hem sonuç için hem de vicdan azabından ölmek üzereyim
aşılamadan sonraki ilk denemem varikosel+pcos+tek tüp tıkalı akay tüp bebek tolga ecemiş...
beni de ekler misiniz :(

merhaba şubat ayından beri tedavideydim 23.haziran.2012 transfer yapıldı 3.temmuz test hadi hayırlısı bakalımmm

Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah...
Hamileyim diye yazmayıda nasip etsin inşallah...

Merhaba arkadaşımm
benidee eklermisin dün itibariyle başladım tedaviyee
sebep :azospermi
1 negatif 2. iptal tüp denemem varr şimdi 3. ye dün başladımm gonalf 300 le
Umut tüp bebek merkezinde
başka eksik bişey varsaaa sorarsınn cnm

Canım yarın donmuş transferim var.İnşallah bu sefer olur.Çok heyecanlıyım.

Canım benim Allah yardımcın olsun...
Ve inşallah bu kez son olsun ve bebeğine kavuş...

Merhaba arkadaşımm
benidee eklermisin dün itibariyle başladım tedaviyee
sebep :azospermi
1 negatif 2. iptal tüp denemem varr şimdi 3. ye dün başladımm gonalf 300 le
Umut tüp bebek merkezinde
başka eksik bişey varsaaa sorarsınn cnm

ekledim canımcım...
eksik bişi yok bilgilerinde...
bu arada tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah...

Back