ama eksik yazmışım, yaşım 28 sorun pko umut tüp bebek merkezi
Tamam canım ekledim. listemize...
Allahın izniyle hamileler listemize eklemekte nasip olsun bana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama eksik yazmışım, yaşım 28 sorun pko umut tüp bebek merkezi
canım benide eklermisin listeye:yaş:28 deneme:1 erkek faktörü medicalpark bahçelievler test:18 haziran büyük gün
canım arkadasım ok üzüldüm Allahtan umut kesilmez bundada bi hayır vardır kendini yıpratma seni çok seviyorum.inan ne diyecegimi bilemiyorum
Tamam canım ekledim. listemize...
Allahın izniyle hamileler listemize eklemekte nasip olsun bana...
Selaaaam. Buraya da bir ugrayayim dedim sari sekerim gunaydinn
bbugun saat 1 de istanbul tup bebek merkezinde randevum var adetimin 2.gunu oluyor yani ayrica ayni saatte pskologumla da rAndevum var ...listeye kayganasi yuzunden psikolojik tedavi goruyor diye de mi yazsan acabA opuyorum kocaman
Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...
Selaaaam. Buraya da bir ugrayayim dedim sari sekerim gunaydinn
bbugun saat 1 de istanbul tup bebek merkezinde randevum var adetimin 2.gunu oluyor yani ayrica ayni saatte pskologumla da rAndevum var ...listeye kayganasi yuzunden psikolojik tedavi goruyor diye de mi yazsan acabA opuyorum kocaman
Egunalcim ben bilgi vermeyi unutmuştum tabi sonuc iç açıcı olmayınca:) Benim degerim ilk 26. Kusur çıkmıştı sonra düzeniz katlandı ve düştü. Umudumuzu sonraki aylara devrettik:) Ağustos sonu gibi tekrar başlıycaz ins
Benim test günüm yarındı ama ben dayanamayıp bu sabah yaptırdım.Değer 25, 68 yani çok düşük.Cumartesi tekrarlanacak test, yükselirse bir ihtimal sevineceğim.Haber vereyim dedim liste için((
Dondurulmuş tedavime başlamış bulunuyorum.İnşallah bu sefer olur.
sonucun ne oldu bugün merak ediyorum ama seni...
hayırlı olsun canım benim...
çok sevindim valla...
bu kez olsun bu kez son olsun...
Canım, ben dün tekrar test yaptırdım. değer 150 çıktı.Ama doktorum cuma günü bana bir tane daha çatlatma iğnesi yaptırdı.Bebek varsa tutunsun diyeymiş.Salı günü teti tekrarlayacağız dedi.Değer yükselirse hamilesin dedi. Ama ben dayanamayıp dünde yaptırdım.Dediğim gibi değer 150 ye çıkmış.Ama bu çatlatma iğneside hcg hormonu içerdiğinden değeri yükseltmiş olabilir.Ama 25 ten 150'ye çıkarırmı bilm,iyorum.Yani şimdide salıyı beklemem gerkiyor kesin bir şey söyleyebilmem için (