Kızlar nasılsınız ben dünün şokunu atlattım çok şükür değerimi telefonla duyunca kapatır kapatmaz öyle bi ağladım ki anlatamam size o ağlama beni rahatlattı ama hemen annemi aradım yazık anacım benden çok ağladı sen de mi anne olucaksın şimdi dedi dedi ağladı babam öylesine herkes ağladı
transfer anında embriyoyu bırakırken fotoğrafını çekiyorlar o elimdeydi tüm gün ona bakıp sen beni bırakmadın sıkıca tutun olur mu ben seni hiç birakmiycam sen de beni bırakma dedim hep. Gelelim eşime ne süpriz yaptım tunik sipariş etmiştim o geldi arasına bebek zıbını koydum ben geliyorum yazısı vardı üzerinde. Tunuğimin arasına koydum bunu. Sabah da eşim yemek yapma akşam dışarı da yiyelim demişti işten geldi hazırlanıyordu bende dedim yeni aldığım eşyaya bi bak beğenirsen onu giyeyim şimdi dedim. Aldı kaldırdı bebek zıbını yere düştü. Aaa ileride lazım olur diye zıbında mı sipariş ettin dedi
ölürmün öldürümün herif anlamadı olayı
Sonra dedim bak üstünde ben geliyorum yazıyo bebeğimiz karnımda hamileyim dedim
. Koltuktan bi sıçradı havaya koca koca yeşil gözlerini açtı da valla mı diye diye bi kaldı
kayınvalidemlere demedik daha akşam diycez InşAllah onlarda çok sevinicek özellikle kayınpederim kemoterapi tedavisi gördü ona çok moral olucak en çok onun adına seviniyorum
yarın akşam bi daha kan vericem çarşamba günü de doktoruma muane olucam sonuçlarımı diyarbakıra bildiricem InşAllah