• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Canım öyle bi yerdeyim ki ben erken gebelik testi yok eczanelerde netten sipariş versem gelesiye benim asıl kan testi günüm gelir en mantıklısı kan geldi sanki bana :KK43:
canim sen bilirsin yinede ama bence birgun daha sabret ve yarin gidip.kan testi yaptir varsa sevinirsin eger yoksa da en azindan normal test gunune kadar bosu bosuna umitlenmemis olursun

canim sen bilirsin yinede ama bence birgun daha sabret ve yarin gidip.kan testi yaptir varsa sevinirsin eger yoksa da en azindan normal test gunune kadar bosu bosuna umitlenmemis olursun
Benimde niyetim yarın canım nasip olursa yarın gideyim diyorum çünkü yarın 8. Gün illaki varsa bi 5 değerini görürüm diye düşünüyorum o zaman heveslenir çarşambayı beklerim. Yoksa da klinikle iletişime gecer dondurulmuşlarla devam ederim tedavime

Hayırlı cumalar derttaşlarım :KK200: dualarımızın kabul olacağı bi cuma olsun InşAllah bu günün yüzü suyu hürmetine Allahım hepimize sağlıklı dinine anasına babasına vatanına faydalı evladlar nasip eylesin :KK200::emir_bebek:

Kızlar bugün çok akıntım var ya hayırlısı diğer günlerde az az vardı ama bugün daha bi fazla

Benimde niyetim yarın canım nasip olursa yarın gideyim diyorum çünkü yarın 8. Gün illaki varsa bi 5 değerini görürüm diye düşünüyorum o zaman heveslenir çarşambayı beklerim. Yoksa da klinikle iletişime gecer dondurulmuşlarla devam ederim tedavime
inaniyorum ki pozitif sonuc alacaksin cnm bizleride guzel haberinle sevindireceksin :KK48:

benim de tavmerganden de doktorum orayla anlaşmalı nasıl bir merkez acaba ya
benim.doktorum.erol tavmergen cok iyi bi dr ben ikinci asilamami orda oldum negatif oldu ama memnun kaldim baya ilgili bi ekip o yuzden ilk tup bebek denememi de orda yaptiricam senin doktorun kim orayla anlasmali derken yani islemleri orada mi yapiyor

kızlar benim bugün tedavim başladı iğnelerimi vuruldum bu 3.denemem inş bu sefer olacak fulya bahçeciye gidiyorum doktorum Mustafa bahçeci inş bu sefer olur.

kızlar benim bugün tedavim başladı iğnelerimi vuruldum bu 3.denemem inş bu sefer olacak fulya bahçeciye gidiyorum doktorum Mustafa bahçeci inş bu sefer olur.
InşAllah canım benim Rabbim nasip eylesin :anneadayı::KK200: güzel haberleri çifte çifte verelim burda

Kızlar ovulasyon testim vardı iki tane birini dün yaptım bozuk çıktı. Birini de su içmeden bugün yaptım dağıldı biraz ama iki çizgi de aynı koyuluktaydı . Yumurtlamadan 1 hafta sonra ovulasyon testi yapıldığında vücutta hep lh hormonu olduğu için çizgi çıkar ama silik olur bu sefer ki koyuydu bilemedim ama umutlandım sanki :KK68: ama gene de vakit geçmiyor :KK70:

Kızlar ovulasyon testim vardı iki tane birini dün yaptım bozuk çıktı. Birini de su içmeden bugün yaptım dağıldı biraz ama iki çizgi de aynı koyuluktaydı . Yumurtlamadan 1 hafta sonra ovulasyon testi yapıldığında vücutta hep lh hormonu olduğu için çizgi çıkar ama silik olur bu sefer ki koyuydu bilemedim ama umutlandım sanki :KK68: ama gene de vakit geçmiyor :KK70:
canim nasilsin ne yaptin bugun kan tahlili yaptircakmisin yada yaptinmi merak ettim seni guzel haber bekliyorm senden :KK200:

Back