• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

ayni durumdayiz ben de manisada oturuyorum ama tavmergende erol hocayla tedavim oldu cok sukur pozitifi gordum
aaa ne guzel benim de doktorum erol hoca insallahh bende senin gbi pozitif sonucu alirim insallahh sende bebisini sag salim kucagina alirsin ne zaman yaptirdin sen kac aylik bebisin :emir_bebek: kacinci denemede oldu

Sonucumu şimdi aldım değerim 30 ellerim ayaklarım titriyo hamile miyim şimdi ben
iki gun sonra tekrarla canim testi eger iki kat artarsa tebrikler hamilesin canimm allahh saglikli bi hamilelik gecirip hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip eder insallahh

aaa ne guzel benim de doktorum erol hoca insallahh bende senin gbi pozitif sonucu alirim insallahh sende bebisini sag salim kucagina alirsin ne zaman yaptirdin sen kac aylik bebisin :emir_bebek: kacinci denemede oldu
Daha vok yeni dun belli oldu tabi daha izleme surecindeyiz insallah saglikla devam eder. Darisi da sana olsun insallah. Benim ilk deneme negatifti baska bi merkezde yaptirmistim bu ikinci tup bebek tedavisiydi.

Kizlar merhaba bende transferimin 9.gunundeyim ikinci denemem iki embriyo transfer edildi banada insallah hu sefer olur cok doktora gittim hicbir problem yok esimdede bendede psikolojikmis yalniz bi sorum olacak benim hic akintim yok bu normalmi

Sagolun kızlar Allah razı olsun adetime 2 gün var değerim iyi bence dediğiniz gibi katlanarak devam eder InşAllah ben hissediyorum herşey güzel ilerliycek InşAllah çok şükür bu günüme binlerce şükür :KK200:

Daha vok yeni dun belli oldu tabi daha izleme surecindeyiz insallah saglikla devam eder. Darisi da sana olsun insallah. Benim ilk deneme negatifti baska bi merkezde yaptirmistim bu ikinci tup bebek tedavisiydi.
amin.insallahh canim.senin degerin kac insallahh saglikla devam.eder de kucagina almak nasip olur canim

hadi.insalahh canim.bende 2 embriyo dusunuyoru hayirlisiyla bi baslayabilseydik bakalim beni neler bekliyo cok heycanliyim
cok cabuk geciyo canim baslayinca ne zaman transfere geldik ne zaman test gunune geldik anlamiyo insan ama bi ugras bulmak lazim kafani dagitacak ;)

cok cabuk geciyo canim baslayinca ne zaman transfere geldik ne zaman test gunune geldik anlamiyo insan ama bi ugras bulmak lazim kafani dagitacak :KK66:
oyle canim insan bi.ugras bulsa bu konuyu dusunmese zaman cabuk gececek de ben daha adetimi beklerken zamn gecmiyo bana birde transfer olsa.sonrasini dusunemiyorum bile nasil zaman gececek calisyo olsam.zamn gecer ama evdeyim.surekli o yuzden zamn gecmiyo pek bu arada canim sen.manisa da nerde oturyorsun.merkezde mi ilcede mi merak ettim

Back