• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Şimdi çıktım hastaneden artmış canım çok şükür 2 katı artış göstermiş tam iki katı 2 gün sonra tekrar bakalım dediler:KK200:
hadi gozun aydin canim allahh saglikli bi gebelik olmasino nasip etsin.insallahh canim cok.sevimdim.senin.adina bana da dua et ne olur insallahh yarin bi sorun gorulmezse bende basliyorum.tedaviye

hadi gozun aydin canim allahh saglikli bi gebelik olmasino nasip etsin.insallahh canim cok.sevimdim.senin.adina bana da dua et ne olur insallahh yarin bi sorun gorulmezse bende basliyorum.tedaviye
InşAllah canım benim Rabbim yolunuzu açık eylesin sağlıcakla yürüt tedavini sonu güzel olsun seninde göbüşün dolsun:anneadayı::KK200:

Selam kızlar tedavileri devam eden derttaşlarım benim nasılsınız ne alemdesiniz:KK68:

kızlar doktordan geldim en az 10 ymurta var dedi bugün 4. günüm gonal f 225 kullanıyorum yüksek bir doz mu acaba inşallah herşey kolay ilerler bugünümüze şükürler olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün bir şey daha soracağım cetrotide diye bir iğneye daha başlattı sabahları bu ne için acaba

kızlar doktordan geldim en az 10 ymurta var dedi bugün 4. günüm gonal f 225 kullanıyorum yüksek bir doz mu acaba inşallah herşey kolay ilerler bugünümüze şükürler olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün bir şey daha soracağım cetrotide diye bir iğneye daha başlattı sabahları bu ne için acaba
Şimdi yumurtaların büyüyo ya canım cetrotide onların çatlamaması için doktor istediği mm e ulaşana kadar gonal f ile cetrotide yı kullan diycek istediği boyut oldu mu saat verip çatlatma iğnesi ovitrelleyi vurup 36 saat sonrası yumurtalarını topluycak InşAllah. Bende 225lik kullandım hatta doktor yetersiz görmüştü de merional 175lik bi iğne daha vermişti bana

normal canım ben de 225 le başladım sonra doktor 250 ye çıkardı. bu arada insallah hayırla sonuçlanır tedavin :KK200:

Back