• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Insallahhh. Ama stres benim hayatimin bi parcasi nedense. Ev hanimiyim ama stres eksik olmaz. Cocuk okula basladi servisi konusunda sorunlar var onu kafama takiyorum. Doktorla konusmaktan korkuyorum. olmazsa diye kendimi hazirlayip teselli etmeye calisiyorum. Bu forma iyiki girmisim. Kendimi tek bunlari yasayan gibi saniyodum ama ayni durumda bir cok insan varmis ve cogu hayirli haberlerini almis bunlara seviniyorum. Herkes gibi bende karma karisik duygulardayim.
Ama canım stres ede ede nereye kadar sana ne artısı var ki bu stresin :KK43:

Haklisin canim bi artisi yok. Ben tez canliyimdir denileni yaparim dedigim seyinde hemen olsun isterim. Aylardir okul servis meselesini halledemediler mesela kayit esnasinda 1 hafta 10 gun demislerdi sozler vermislerdi. Gelde stres yapma bu konuyu. Hala bi gelisme yok 3 km oteden biniyo benim cocuk servise. Insallah tup bebege baslamadan hal olur bu mevzu. O zaman soz stres yapmamaya calisicam yaticam uyucam tum gun :D

Haklisin canim bi artisi yok. Ben tez canliyimdir denileni yaparim dedigim seyinde hemen olsun isterim. Aylardir okul servis meselesini halledemediler mesela kayit esnasinda 1 hafta 10 gun demislerdi sozler vermislerdi. Gelde stres yapma bu konuyu. Hala bi gelisme yok 3 km oteden biniyo benim cocuk servise. Insallah tup bebege baslamadan hal olur bu mevzu. O zaman soz stres yapmamaya calisicam yaticam uyucam tum gun :KK70:
bir çocuğun var sanırım Allah bağışlasın cnm o da tüp bebek olmuştu sorununuz ne..bnm bugün iğnelerde ,3.günüm sonlara doğru karın çok şişiyor korkuyor ve stres yapıyorum aşılamada öyle oldu çektim baya Allah hepimizn yardımcısı olsun

Ama canım stres ede ede nereye kadar sana ne artısı var ki bu stresin :KK43:
canım sen tedavinin başından beri o kadar pozitiftin ki senin iletilerini okumak bana çok huzur verdi umarım senin gibi pozitif ve umut dolu olabilirim imrendim sana:) içim sıkıldıkça sana yazacağım Rabbim gönlüne göre versin

canım sen tedavinin başından beri o kadar pozitiftin ki senin iletilerini okumak bana çok huzur verdi umarım senin gibi pozitif ve umut dolu olabilirim imrendim sana:) içim sıkıldıkça sana yazacağım Rabbim gönlüne göre versin
Ay şımardım:21:tabiki yaz canım ne zaman olursa tek tedavi için değil canın sıkılsa bile yaz. Inan stres yapıp üzülmek için yer arasan o kadar çok ki benim tedavim de de stres yapsaydık bir dünya sebeb vardı. En basidinden eşim 12 saatlik görevden çıkıp sabah 6 da geldi eve yola çıktık uykusuz araç kullandı gittik geldik 5 saatlik yolu eve geçince tekrar göreve gitti eşim bana deseydi uykusuzum yorgunum benide etkilerdi. ALLAH razı olsun ondanda 7 kere gidip geldik sesini çıkarmadı .Hatta hiç unutmıycam transfere giderken eşim işten geldi gene o kadar hastaydıki ayakta zor durdu çok zor kullandı arabayı hiç bişeyin farkında değildi. Hatta transferden çıktım odaya aldılar yanıma geldi sadece geçmiş olsun diyebildi. Biraz kaysanda yanına yatsam dedi kafayi koyduğu ile uyudu . Allah'ım nasıl üzüldüm.siirte dönünce hemen hastaneye goturdüm tedavi oldu eve geçtik sabaha kadar uyudu sabah uyandığında kendine gelmiş transferden yeni çıkmışım gibi geldi de karnımı öpüyo nasıl geçti ağrın sızın var mıydı diye. Hasta olsada elinden geleni yapmaya çalıştı. Sonra Başta Maddiyat yönüyle sıkıntı çektik Allah kerim nasibimiz varsa bulunur dedik erkek kardeşim destek cıktı şükür hallettik :KK200: yani dicem güzel düşünürsen herşey güzel olur:KK200:

Kizlar merhaba bende transferimin 9.gunundeyim ikinci denemem iki embriyo transfer edildi banada insallah hu sefer olur cok doktora gittim hicbir problem yok esimdede bendede psikolojikmis yalniz bi sorum olacak benim hic akintim yok bu normalmi
canım napıyosun kan testi falan yaptırdın mı

G goncammm48 canım bak mesela eşim dün durumumu kayınvalidemlere müjdelemiş beni bi arayıp hayırlı olsun demediler . Kayınpederim ben kız istiyorum demiş bi tek. ( sanki siparisle bu işler).Düşünsem dursam sinir olucam . Ben 3 kere klomen kullandım 2 kere aşılama yaptırdım yani bu uğurda emek harcadım onlara hep şaka geldi . Bende aramıyorum kendi yaptıkları ayıpla duradursunlar diyorum

Sagolun canlarrr:KK68: tamam tamam bundan sonra ottan seylere stres yapmicam:halay:

Cok gereksiz bi konusma yapmis canim.boyle insanlari aklim almiyor. Burda insanlar tanimadiklari halde birbirlerine seviniyor duygu seli yasiyor onlar neyin kafasinda cok merak ediyorum.

bir çocuğun var sanırım Allah bağışlasın cnm o da tüp bebek olmuştu sorununuz ne..bnm bugün iğnelerde ,3.günüm sonlara doğru karın çok şişiyor korkuyor ve stres yapıyorum aşılamada öyle oldu çektim baya Allah hepimizn yardımcısı olsun
Evet canim 1 evladim var cok sukur. Evlenince hemen oldu dogal yolla. Iste 2 senedir de kardes icin ugrasiyoruz herseyi yaptik elimizden gelen. Belli bir sorun yok. Esimin testi normal cikti. Sorun bende gibi gorundu ama kesin degil. Tuplerde tikaniklik var filme gore ama ameliyata gore yok sorunun dedi doktor. Ani tubal kasilmalar yasiyor olabilirmisim.son caremiz tup bebek denemesi

Cok gereksiz bi konusma yapmis canim.boyle insanlari aklim almiyor. Burda insanlar tanimadiklari halde birbirlerine seviniyor duygu seli yasiyor onlar neyin kafasinda cok merak ediyorum.
Aynen canım birbirimizi tanımadığımız halde sevincimizde yada üzüntümüz de diyoruz geçmiş olsun hayırlı olsun diyip duamızı esirgemiyoruz ama insanları anlamak gerçekten zor başka başkalar hep

Allah'im once ailemizden sonra da bizi bizden eksik etmesin :KK19:

Bu arada bisey sormak istiyorum. Doktorlar kilo konusunda ne diyor? Zayiflamayi dusunuyorum ilk hamileligimde 20 kilo almistim daaa

Hayirli sonuclar alirsin insallah. Allah'im yuzunu guldursunnn

Aynen canım birbirimizi tanımadığımız halde sevincimizde yada üzüntümüz de diyoruz geçmiş olsun hayırlı olsun diyip duamızı esirgemiyoruz ama insanları anlamak gerçekten zor başka başkalar hep

Canım belirtin olmuş muydu transfer sonrası senin hiç?

Canım transferden sonrası ilk iki gün küçük küçük kasıklarımda batma oldu hafif şiddetli şekilde. Bide akıntım yoğunlaştı sadece bunlar oldu

Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin :)

Kızlar noldum bilmiyorum aşırı midem bulanıyo bugün günüm çok kötü geçti dün terleyip soğudum üşüttüm sanırım gün boyu istifra yaptım :KK43: bugün hiç bişey yiyemedim şimdi bi tartıldım yarım kilo vermişim yarında bu şekilde devam ederse akşam hem kan testi için hemde serum için acile giderim.
canimm nasil oldun iyisindir.insallahh naptin bugun.kan tahlili yaptirdin mi tekrar degerin artmis mi

Back