- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
Ay maşallah çok güzel bir sayı,inşallah dolu dolu olurKızlar doktordan çıktım az önce salı opu var çok heyecanlıyım 11 yumurta var belki biraz daha artabilir dedi az mı ki bu sayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah çok güzel bir sayı,inşallah dolu dolu olurKızlar doktordan çıktım az önce salı opu var çok heyecanlıyım 11 yumurta var belki biraz daha artabilir dedi az mı ki bu sayı
Tabiki az değil canım çok güzel bi sayı hadi geçmiş olsun zoru bitirmiş olucaksın çok şükürKızlar doktordan çıktım az önce salı opu var çok heyecanlıyım 11 yumurta var belki biraz daha artabilir dedi az mı ki bu sayı
InşAllah canım görürüm diye umut ediyorum bendeÇok sevindim yarın son yani Cuma keseyi görebilecek dimi ?
İnşallah kalitelidir kuzum yaa senin de hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah geçen sene aşılamam olmuştu 20 taneye yakın yumurta oldu düşük doza rağmen ohss oldum neler çektim o yüzdem bu sefer temkinli davrandı doktor 11 tane bize yeter dedi ama azcık endişeliyim sayı arttıkça kalite düşer diyorlar bilemiyorumBence az değil benim 8 tane toplanmıstı 2 tanesi transfer oldu benden de az olan arkadaşlarımız var önemli olan yumurtanın kalitesi Canım gayet iyi bence yumurta sayın
Şükür cnm zaman bi şekilde geçiyor opuyu da sorunsuz atlatsaydım kuzum umarım güzel güzel embriyolar olurTabiki az değil canım çok güzel bi sayı hadi geçmiş olsun zoru bitirmiş olucaksın çok şükür
Tebrikler hayırlı olsun kucağına almakta nasip olur inşallah darısı bizimde başımızaTest günüm beta 407,30 çıktı çok şükür bin şükür
Tebrikler hayırlı olsun kucağına almakta nasip olur inşallah darısı bizimde başımıza
Tebrikler Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinTest günüm beta 407,30 çıktı çok şükür bin şükür
İkiz olabilir mi acebaTest günüm beta 407,30 çıktı çok şükür bin şükür
İkiz olabilir mi aceba
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan canım benim çok şükür emeklerinin karşılığını verdi AllahımDoktor da ıhtımali var dedi ben 5günden itibaren sürekli test yaptırıyorum 4 Katlanarak ilerliyor değerim inşallah öyledir
Canım ne yaptın?bugün kontrolün vardı,yumurta sayısı ve boyutları nasıl?benim 15,13,13.5,12,sanırım 3gün daha iğne olcak sonra opu,sen ne durumdasın merak ettimbenim henuz belli degil canim ignelere basladiktan.sonra daha kontrole gitmedim pazartesi kontrolum opu ne zamn olur hic bi fikrim.yok
Kalan bir tane sana çok hayırlı bir evlat olur inşallahKızlar moralim çok bozuldu embriyo gelişim gününde 4. gündeyiz 5 taneden geriye 1 tane kaldı bugün
İnşallah insanın elimden bir şey gelmemesi çok kötü...dua ile Rabbim inşallah onu hayırlısıyla nasip etsinKalan bir tane sana çok hayırlı bir evlat olur inşallah
ben henuz kontrole gitmedim.ya cumartesi e2 hormonunun degerine baktirmami istediler onun sonuca gore ignelere.nasil devam.etmemi soyledi ve carsamba gunune randevu verdi canim biraz gec randevu verdiler ama neden anlamadim ya acaba e2.degeri dusuk mu geldikiCanım ne yaptın?bugün kontrolün vardı,yumurta sayısı ve boyutları nasıl?benim 15,13,13.5,12,sanırım 3gün daha iğne olcak sonra opu,sen ne durumdasın merak ettim
Canım normalde senin yumurta takibini de ultrasonda yapmaları gerekiyor ama sonuç güzel olur inşallah,ben henuz kontrole gitmedim.ya cumartesi e2 hormonunun degerine baktirmami istediler onun sonuca gore ignelere.nasil devam.etmemi soyledi ve carsamba gunune randevu verdi canim biraz gec randevu verdiler ama neden anlamadim ya acaba e2.degeri dusuk mu geldiki
normalde kontrole gidince ultrasonla.yapiliyor zaten canim ama daha once ki tedavilerde daha sik kontrole cagirmislardi bu sefer biraz gec cagirdilar sadece o kafama takildi.ama fazla kurcalayip kafamida karistirmak istemiyorm.doktorum cok.iyi bir.doktor.elbet vardir bi bildigi diyorum bakalim.yarin ultrason.kontrolum var o zamn belli olur kac yumurta olusmus.boyutlari ne.kadar acaba daha kac gun kullanicam igneleri senin belli miydi opu ne zamn olucakCanım normalde senin yumurta takibini de ultrasonda yapmaları gerekiyor ama sonuç güzel olur inşallah,
Ben birazdan tekrar kontrole gideceğim ,doktorum dün sonüç gün demişti,seninle aynı gün başladık ya ondan kontrole neden çağırmadı diye şaşırdım ama e2 ne bakılıyorsa önemli olan o değil mi,hadi hayırlısı,yarın güzel haberlerini bekliyoruznormalde kontrole gidince ultrasonla.yapiliyor zaten canim ama daha once ki tedavilerde daha sik kontrole cagirmislardi bu sefer biraz gec cagirdilar sadece o kafama takildi.ama fazla kurcalayip kafamida karistirmak istemiyorm.doktorum cok.iyi bir.doktor.elbet vardir bi bildigi diyorum bakalim.yarin ultrason.kontrolum var o zamn belli olur kac yumurta olusmus.boyutlari ne.kadar acaba daha kac gun kullanicam igneleri senin belli miydi opu ne zamn olucak