Aramıza hoş geldin canım nasılsınslm kizlar benimde ilk denemem bugun 4. gunum zamn gecmiyor
transferimin cnm 4.gunu iyim allaha sukurAramıza hoş geldin canım nasılsıniğnelerinin 4. Günü mü yoksa transferinin mı durumun nedir
Canım 225 çok değil ,ben 450 bile kullandım.cetrotide yumurtaları baskılanmak için,erken çatlamayı önler,tedavin hayırlı olsunkızlar doktordan geldim en az 10 ymurta var dedi bugün 4. günüm gonal f 225 kullanıyorum yüksek bir doz mu acaba inşallah herşey kolay ilerler bugünümüze şükürler olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün bir şey daha soracağım cetrotide diye bir iğneye daha başlattı sabahları bu ne için acaba
Ben çok heyecanlıyım yarın OPU varSelam kızlar tedavileri devam eden derttaşlarım benim nasılsınız ne alemdesiniz
Selam kızlar tedavileri devam eden derttaşlarım benim nasılsınız ne alemdesiniz
Ay InşAllah canım ya güzel haberlerle gel hadi bebişlerimiz artsın Allahın izniyleCanım 2 gün kaldı test gününe çok heyecanlıyım şimdiden inşallah güzel hayırlı haberler alırım
Kolay gelsin şimdiden canım InşAllah güzel haberler alırsın opu kolay iş 10 dk sürmüyorBen çok heyecanlıyım yarın OPU varUmarım dolu çıkar yumoşlar
Hımm günlerin su gibi geciversin InşAllah da güzel haberlerini al sende bizleri de haber ettransferimin cnm 4.gunu iyim allaha sukur
normal canım ben de 225 le başladım sonra doktor 250 ye çıkardı. bu arada insallah hayırla sonuçlanır tedavin[/QUOTslm canim benimde dozum 150 seninkine bakilirsa benim ki biraz dusuk gibi geldi bana acaba cok mu dusuk dozu neden bana bu kadar dusuk doz verdiki simdi bu dozda daha az yumurta olusur digmi
Ay InşAllah canım ya güzel haberlerle gel hadi bebişlerimiz artsın Allahın izniyle
amin cnmmmmHımm günlerin su gibi geciversin InşAllah da güzel haberlerini al sende bizleri de haber et
oyle düşünme canım doktorlar kişiye özel tedavi yapıyorlar demek ki doktorun sana onu uygun görmüş ilerleyen kontrollerin de zaten ilaçlarında gerekli ayarlamayı yapacaktır yumurtaların durumuna göreslm canim benimde dozum 150 seninkine bakilirsa benim ki biraz dusuk gibi geldi bana acaba cok mu dusuk dozu neden bana bu kadar dusuk doz verdiki simdi bu dozda daha az yumurta olusur digmi
canim sizin dozlari duyunca biraz dusuk geldi bnm doz ama haklisin vardir bi bildigi belki kontrole gittigimdd gerekli olursa yukseltiroyle düşünme canım doktorlar kişiye özel tedavi yapıyorlar demek ki doktorun sana onu uygun görmüş ilerleyen kontrollerin de zaten ilaçlarında gerekli ayarlamayı yapacaktır yumurtaların durumuna göre
İnşallah cnm yarın 5. Günüm bnm de iğneler için .. cumartesi kontrolüm var ve opu günü belli olacak atlatsam şöyle güzelce çok stresliyim elim ayağım titriyor çok korkuyorumbenim bugün 6. günüm cumartesi gidince belli olacak OPU. İğnenin değeri hastanın yaşı kilosu ve sağlığına göre değişiyor mesela bende pcos var bu yüzden 150 kullanılıyor.Yani herkeste farklı oluyor bakalım cumartesi ne diyecek doktor. Hepimiz aynı zamanlarda başladık inş hepimizden güzel sonuçlar gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?