Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Canım 225 çok değil ,ben 450 bile kullandım.cetrotide yumurtaları baskılanmak için,erken çatlamayı önler,tedavin hayırlı olsun

Canım o doktorun bileceği bi durum buna sağlıklı bi yorum yapamam doktorunun bildiği vardır muhakkak

oyle düşünme canım doktorlar kişiye özel tedavi yapıyorlar demek ki doktorun sana onu uygun görmüş ilerleyen kontrollerin de zaten ilaçlarında gerekli ayarlamayı yapacaktır yumurtaların durumuna göre

slm canim benimde dozum 150 seninkine bakilirsa benim ki biraz dusuk gibi geldi bana acaba cok mu dusuk dozu neden bana bu kadar dusuk doz verdiki simdi bu dozda daha az yumurta olusur digmi
oyle düşünme canım doktorlar kişiye özel tedavi yapıyorlar demek ki doktorun sana onu uygun görmüş ilerleyen kontrollerin de zaten ilaçlarında gerekli ayarlamayı yapacaktır yumurtaların durumuna göre

canim sizin dozlari duyunca biraz dusuk geldi bnm doz ama haklisin vardir bi bildigi belki kontrole gittigimdd gerekli olursa yukseltir

benim bugün 6. günüm cumartesi gidince belli olacak OPU. İğnenin değeri hastanın yaşı kilosu ve sağlığına göre değişiyor mesela bende pcos var bu yüzden 150 kullanılıyor.Yani herkeste farklı oluyor bakalım cumartesi ne diyecek doktor. Hepimiz aynı zamanlarda başladık inş hepimizden güzel sonuçlar gelir.

İnşallah cnm yarın 5. Günüm bnm de iğneler için .. cumartesi kontrolüm var ve opu günü belli olacak atlatsam şöyle güzelce çok stresliyim elim ayağım titriyor çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…