Şimdi çıktım hastaneden artmış canım çok şükür 2 katı artış göstermiş tam iki katı 2 gün sonra tekrar bakalım dedilercanimm nasil oldun iyisindir.insallahh naptin bugun.kan tahlili yaptirdin mi tekrar degerin artmis mi
Ay yazdigima ne güldüm sevinçten kaç kere artmış yazmışım bide utanmamışım sonuna iki kat artmış hemde demişimŞimdi çıktım hastaneden artmış canım çok şükür 2 katı artış göstermiş tam iki katı 2 gün sonra tekrar bakalım dediler
Sağolasın canım Allah razı olsunHadi gozun aydinnnn. Allahim tamamina erdirsinnn
hadi gozun aydin canim allahh saglikli bi gebelik olmasino nasip etsin.insallahh canim cok.sevimdim.senin.adina bana da dua et ne olur insallahh yarin bi sorun gorulmezse bende basliyorum.tedaviyeŞimdi çıktım hastaneden artmış canım çok şükür 2 katı artış göstermiş tam iki katı 2 gün sonra tekrar bakalım dediler
InşAllah canım benim Rabbim yolunuzu açık eylesin sağlıcakla yürüt tedavini sonu güzel olsun seninde göbüşün dolsunhadi gozun aydin canim allahh saglikli bi gebelik olmasino nasip etsin.insallahh canim cok.sevimdim.senin.adina bana da dua et ne olur insallahh yarin bi sorun gorulmezse bende basliyorum.tedaviye
Canım tahlil yaptırdın mı senden de güzel haber bekliyoruz.Nasipse uarin sabahtan kan vericem insallah olmustur bu sefer rabbime biraktim bakalim nasip yarina alayim sonucumu yazicam hemen
gözün aydın cnm şansın ve pozitifliğin bize de geçsin inşallah:)InşAllah canım benim Rabbim yolunuzu açık eylesin sağlıcakla yürüt tedavini sonu güzel olsun seninde göbüşün dolsun
hadi canim gozun aydin cok sevindim. Allah devami getirsin insallah sagliklaŞimdi çıktım hastaneden artmış canım çok şükür 2 katı artış göstermiş tam iki katı 2 gün sonra tekrar bakalım dediler
Amin canım benim InşAllahhadi canim gozun aydin cok sevindim. Allah devami getirsin insallah saglikla
canim goruceksin hemen geciverecek zaman bi bakmissin transfer olmussun insallahKizlar cok.sukur ki bugun ilk tup bebek tedavime basladim az once gonal f 150 mg la basladik umarim hakkimizda hayirlisi olur
ayy insallahh canim.cok heycanliyim ya biran once olsun bitsin ve guzel haberi alayim istiyorum hayirlisiylacanim goruceksin hemen geciverecek zaman bi bakmissin transfer olmussun insallah
amin insallah canim hayirlisiyla guzel sorunsuz bi tedavi surecin olurayy insallahh canim.cok heycanliyim ya biran once olsun bitsin ve guzel haberi alayim istiyorum hayirlisiyla
InşAllah canım güzel haberlerini alalım burdanBen de bugün tüp bebek tedavime başladım.hayırlısı inşallah.hepimiz sağlıklı bir şekilde pozitifi görürüz umarım
Şimdi yumurtaların büyüyo ya canım cetrotide onların çatlamaması için doktor istediği mm e ulaşana kadar gonal f ile cetrotide yı kullan diycek istediği boyut oldu mu saat verip çatlatma iğnesi ovitrelleyi vurup 36 saat sonrası yumurtalarını topluycak InşAllah. Bende 225lik kullandım hatta doktor yetersiz görmüştü de merional 175lik bi iğne daha vermişti banakızlar doktordan geldim en az 10 ymurta var dedi bugün 4. günüm gonal f 225 kullanıyorum yüksek bir doz mu acaba inşallah herşey kolay ilerler bugünümüze şükürler olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün bir şey daha soracağım cetrotide diye bir iğneye daha başlattı sabahları bu ne için acaba
normal canım ben de 225 le başladım sonra doktor 250 ye çıkardı. bu arada insallah hayırla sonuçlanır tedavinkızlar doktordan geldim en az 10 ymurta var dedi bugün 4. günüm gonal f 225 kullanıyorum yüksek bir doz mu acaba inşallah herşey kolay ilerler bugünümüze şükürler olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün bir şey daha soracağım cetrotide diye bir iğneye daha başlattı sabahları bu ne için acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?