• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğüm Yeni tedaviye başlayanlar Gelin Tedavimizi Bırlıkte Yürütelim

Kızlar bnm iğnemin 6. Günü yarın kaçıncı günde yunurta toplama olur tahmini .. bir de kasıklarımda dolgunluk hissi olmaya başladı bu opuda çok ağrı çekceğim anlamına gelmez değil mi opuyu atlatanlar yardımcı olabilir mi bir de çok afedersiniz şeffaf sümüksü akıntı geliyor normal mi

Kızlar bnm iğnemin 6. Günü yarın kaçıncı günde yunurta toplama olur tahmini .. bir de kasıklarımda dolgunluk hissi olmaya başladı bu opuda çok ağrı çekceğim anlamına gelmez değil mi opuyu atlatanlar yardımcı olabilir mi bir de çok afedersiniz şeffaf sümüksü akıntı geliyor normal mi
Ben bugün opu oldum canım iğnelere 21 eylülde başlamıştım..opu sonrası adet sğrısı gibi ağrım ve şişkinliğim var

Canım opu sonrası ağrı kişiden kişiye değişiyor,belki senin ağrın hiç olmaz.benim yumurta toplamam tedavinin 13.günü oluyor ama bu da herkese göre değişiyor..tedavin pozitifle sonuçlanır inşallah

bütün belirtiler normal canım aynılarını yaşıyorum daha önce ki tüp bebeğimde de yaşamıştım.

Kızlar lütfen bana da dua edin yumurtalar iyi gelişim göstersin ..iki kez büyümediği için tedavim iptal olduyarın kontrolüm var bakalım gonal f 225 yeterli oldu mu bana,doz yükseldikçe yumurtanın kalitesi de düşüyor..zaten yumurtam az..çift sarılı yumurta için dualarınıza ihtiyacım var:dua:
slm canim nasilsin gittin mi kontrole bugun yumurtalarin ne durumda benimde bugun kan tahlilim vardi sonuca gore.ignenin dozu ayarlancakti ama bu saat oldu hala sonuc yok hastaneyle gorustum cihazlarda sorun cikmis cok moralim bozuldu kendi doktoruma haber verdim durumu anlattim yarin gonder sonucu o zaman dediler ama hastaneye sordum yarin olmaz haftasonu diyo moralim.cok bozuldu :mad: yarin baska bi yerde tekrar kan vericem galiba

İnşallah sorun çabuk çözülür, sen o zaman 150 gonal f e devam mı edeceksin? Benim iki yumurtam iyi gidiyormuş iki tane de küçük varmış,benim durumuma göre iyi gibi görünüyor, yarın cetrotide de kullanmaya başlayacağım, hayırlısı bakalım ,sen de moralini bozma sakın,düzelir inşallah

İnşallah sorun çabuk çözülür, sen o zaman 150 gonal f e devam mı edeceksin? Benim iki yumurtam iyi gidiyormuş iki tane de küçük varmış,benim durumuma göre iyi gibi görünüyor, yarın cetrotide de kullanmaya başlayacağım, hayırlısı bakalım ,sen de moralini bozma sakın,düzelir inşallah
evet canim bugun yine 150 vuruldum yarin tekrar yaptirmaya calisicam tahlili bende cetrotide kullanmaya basliycam ama onun icin de kan sonucumu bekliyorum umarim yarin halledilir senin doz ayni devam mi degisiklik yapilmadi mi

evet canim bugun yine 150 vuruldum yarin tekrar yaptirmaya calisicam tahlili bende cetrotide kullanmaya basliycam ama onun icin de kan sonucumu bekliyorum umarim yarin halledilir senin doz ayni devam mi degisiklik yapilmadi mi
Ya bizim opu hangi gün olur acaba ,senin yumurta boyutların ne durumda ?benim 11, 9, 7 , 7 idi sanırım

Herkese merhabalar
Tedaviye başlayanlar arkadaslarım inşallah olumlu sonuclar alırsınız, pozitif alan arkadaşlarım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben burada eskiyim ama uzun zamandır girmiyordum, salı günü transferim oldu beklemedeyim.
Benim hikayem uzun bu 8. denemem sorun azosperm. 4.tedavimde tutmuştu ama beşinci ayda bebegimde birçok problem çıktı bir ay ne testler neler gerekiyorsa yaptık ve malesef altıncı ayda sonlandırıldı. Allahım kimseye yaşatmasın.
Şimdi bahçeci fulyada güvenc beyle çıktık yola. 4. gün iyi ve orta kalite taze embriyo transferi yapıldı inşallah hayırlı sonuçlat alırız :dua:
Merhaba cnm . Sorun azosperm demissin. Sperm sayınız kaç acaba. Hiz morfoloji.

Kızlar doktordan çıktım az önce salı opu var çok heyecanlıyım 11 yumurta var belki biraz daha artabilir dedi az mı ki bu sayı

Kızlar doktordan çıktım az önce salı opu var çok heyecanlıyım 11 yumurta var belki biraz daha artabilir dedi az mı ki bu sayı

Bence az değil benim 8 tane toplanmıstı 2 tanesi transfer oldu benden de az olan arkadaşlarımız var önemli olan yumurtanın kalitesi Canım gayet iyi bence yumurta sayın

Ay maşallah ne güzel artmış :KK200: benimde en son 200 cıktı canım doktorum pazar günü son kez kan ver dedi pazar son InşAllah haftaya cuma falan da doktora gidicem
Çok sevindim yarın son yani :KK68: Cuma keseyi görebilecek dimi ?

Back