Opu ne demek kizlar
Kizlar cok.sukur ki bugun ilk tup bebek tedavime basladim az once gonal f 150 mg la basladik umarim hakkimizda hayirlisi olur
evet oyleymis bakalim benimde cuma gunu belli olacak dozu yukseltmeme gerek var mi yok mu sen ne durumdasin peki transferin oldumuBende 175 ile başlamıştım sonrasında yükseltti 225 e cıkardı son 2 iğnemde 300 olmustu arkadaşların dediği gibi kişiden kişiye değişiyor canım
inşallah cnm umarım hepimiizn öyle olur çok saolnormal canım ben de 225 le başladım sonra doktor 250 ye çıkardı. bu arada insallah hayırla sonuçlanır tedavin
Korkma ben daha öncede yaşadım hiçbir şey olmuyor uyanınca biraz ağrı o kadarİnşallah cnm yarın 5. Günüm bnm de iğneler için .. cumartesi kontrolüm var ve opu günü belli olacak atlatsam şöyle güzelce çok stresliyim elim ayağım titriyor çok korkuyorum
yumurta toplama cOpu ne demek kizlar
evet şeker iğnesi gibi dozunu şırıngadan ayarlıyorsun göbekten vuruyorsun sıkıntılı bir şey değil.Bu igne dediginiz seyin resmini atabilen var mi merak ettim. Seker ignesi gibi mi. Dozu ustunden mi ayarlaniyor. Bende baslicam bu ay merakimdan soruyorum kizlar
evet oyleymis bakalim benimde cuma gunu belli olacak dozu yukseltmeme gerek var mi yok mu sen ne durumdasin peki transferin oldumu
Ayyy hadi geçmiş olsun canım gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütsünevet canım 28ınde oldum transfer sonrası besıncı gunum ve dayanamyıp test yaptım ben betada 28,16 cıktı:)))) eve ggeldım idrarda yaptım cift çizgi biliyorum cok erken ama dayanamadım aslında 8 ekimdi test günüm.
Amin tatlım,çok teşekkür ederim.Çok şükür dediğin gibi inşallah bundan sonra hersey çok daha güzel olacakAyyy hadi geçmiş olsun canım gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütsündeğerin de çok güzel bence tadını çıkarmaya bak artık güzel günler kapımızda
Topiğimin ikinci hamilesi de geldi sagliklica sayımızın artması dileğimleAmin tatlım,çok teşekkür ederim.Çok şükür dediğin gibi inşallah bundan sonra hersey çok daha güzel olacak
ayy ne guzel ya insallahh degerin yukselir canim.ve saglikli bir gebelik olurevet canım 28ınde oldum transfer sonrası besıncı gunum ve dayanamyıp test yaptım ben betada 28,16 cıktı:)))) eve ggeldım idrarda yaptım cift çizgi biliyorum cok erken ama dayanamadım aslında 8 ekimdi test günüm.
pozitif ol canim.her zamn iyi dusun ki iyi olsun allahh yardimcin olsun insallahh guzel buyumustur yumurtalarin benimde yarin kan tahlilim var sonuca gore ignenin dozunu ayarliycakmis doktorum biz ayni gun baslamistik sanirim digmiKızlar lütfen bana da dua edin yumurtalar iyi gelişim göstersin ..iki kez büyümediği için tedavim iptal olduyarın kontrolüm var bakalım gonal f 225 yeterli oldu mu bana,doz yükseldikçe yumurtanın kalitesi de düşüyor..zaten yumurtam az..çift sarılı yumurta için dualarınıza ihtiyacım var
Evet aynı gün başladık sanırım ilaç dozlarımız da aynıydı,senin kaçıncı tedavin,hepimizin Allah yardımcısı olsunpozitif ol canim.her zamn iyi dusun ki iyi olsun allahh yardimcin olsun insallahh guzel buyumustur yumurtalarin benimde yarin kan tahlilim var sonuca gore ignenin dozunu ayarliycakmis doktorum biz ayni gun baslamistik sanirim digmi
benim ilk tedavim dozlarimiz ayni degil cnm ben 150 kullaniyorum insallahh yuzumuz gulerEvet aynı gün başladık sanırım ilaç dozlarımız da aynıydı,senin kaçıncı tedavin,hepimizin Allah yardımcısı olsun
İnşallah canım,hangi merkezde tedavin?inşallah senin de herşey gönlünce olurbenim ilk tedavim dozlarimiz ayni degil cnm ben 150 kullaniyorum insallahh yuzumuz guler
izmir de canim merkezim tavmergen tup bebek merkezi doktorm erol tavmergenİnşallah canım,hangi merkezde tedavin?inşallah senin de herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?