Kızlar merhaba şimdi doktordayım. Yumurtalar büyümüş cetratid günde 2 ye çıkardı. Pazartesi opu var. Allahım çok korkuyorum. Kontrole bir abla geliyordu. 2 aylık bebeği vardı ve kalp atışı durmuş bebeğininçok üzüldüm doğrusu. Rabbim çifter çifter versin bebişler hepimize insallllaaahhhh
Sürecin sonrası da cok kolay.Allahın ıznıylr korkma Dr.kar herşeyi söylüyor zaten.opudan hele hıc korkma en kolayı.zoruysa beklemek.günler geçmiyor be canım. Perşembeden beri zaman durdu benim için.pazar günü tam da doğum günümde bekleyiş sona erıcek.
Hoş geldin canım.. : )
Amin inşallah hepimizz için hayırlısı olsun..
İyi haberleri sırasıyla alacağız inşallah..hangi şehirdesin canm?
Merhabalar kızlar. Benim de ilk tedavim gonalf 300 ve cetrotide bitti. Bu akşam çatlatma iğnemi vurundum. Yarın boş günüm iğne falan yokcumartesi toplanacak yumurtalar sabah saatlerinde. Hiç anestezi almamış biri olarak birazcık tedirginim. Hakkımızda hayırlısı dualarınızı bekliyorum..
Yok canım hiç bı belirtim yok. Her zamankinden daha da iyiyim hatta.canım sıkılıyor bu duruma ama yapacak bı şey yok bekliyorum.8.gün bugün.sadece 5.gün pembe gibi acık kahve gibi çok az bi lekem geldi o kadar.canım nasılsın, gelişmelerin nasıl..var mı belirtiler inşallah..
Yok canım hiç bı belirtim yok. Her zamankinden daha da iyiyim hatta.canım sıkılıyor bu duruma ama yapacak bı şey yok bekliyorum.8.gün bugün.sadece 5.gün pembe gibi acık kahve gibi çok az bi lekem geldi o kadar.
İnşallah öyledir ama çok çok azdı .valla öyleyse dile benden ne dilersen.nerde yaşıyosun bilmiyorum ama kargoyla gönderirim artıjAyyyyyy yerleşme lekesi ooooo : )
Ayyy cnm Allah razı olsun yaşayanlardan duymak rahatlatıyorAynen öyle çok güzel bir uyku korkmaniza hic gerek yok. Rahim filmi cekinirken hafif anestezi vermişlerdi igneyi vuruyolar 2 saniyede uyuyosun sonra guzel güzel uyandiriyolar. Benim çok hoşuma gitmişti :)
İnşallah öyledir ama çok çok azdı .valla öyleyse dile benden ne dilersen.nerde yaşıyosun bilmiyorum ama kargoyla gönderirim artıj
Hayırlısıyla çok kaliteli embriyoların olsun inşallahAyy canımm yaa sen bi hamiş haberini verde mutlu olalım yeter :)
benimde pazartesi opu olcak gibi bakalım yarın yine kontrol var..
İnşallah canımm..Hayırlısıyla çok kaliteli embriyoların olsun inşallah
Cnm.onemli olan sayi degil ki kalitesi. Sıkma canını boş yereyumurta kontrolüm vardı bugün 5 tanesi gelişmiş 4 ve aşağısına kötü diyoruz üzülme iyi dedi doktorum ama yinede üzüldüm 2 ay önce yumurtalarım daha iyi çıkmıştı bi tane iğnemi değiştirdi bi tanesininde dozunu yükseltti pazartesi tekrar gitcem çatlatma iğnesine başlıcaz dedi çarşambada toplarız dedi içim hiç rahat değil
yumurta kontrolüm vardı bugün 5 tanesi gelişmiş 4 ve aşağısına kötü diyoruz üzülme iyi dedi doktorum ama yinede üzüldüm 2 ay önce yumurtalarım daha iyi çıkmıştı bi tane iğnemi değiştirdi bi tanesininde dozunu yükseltti pazartesi tekrar gitcem çatlatma iğnesine başlıcaz dedi çarşambada toplarız dedi içim hiç rahat değil
arkadaslar merak ettigim bi sey var. Şimdi ilk tup bebek tedavisi icin doktora gittik diyelim süreç tam olarak ne kadar sürüyor. yani adetin ikinci gunu gel baslayalim mi diyolar hemen. Ben basindan sonuna kadar bir tup bebek seruveni kac gün sürüyor onu merak ediyorum.
Merhaba kizlar. Sagda ve solda 8 yumurta gördük kizlar, dondurcaz galiba. Eylule kaldim bende
yumurta kontrolüm vardı bugün 5 tanesi gelişmiş 4 ve aşağısına kötü diyoruz üzülme iyi dedi doktorum ama yinede üzüldüm 2 ay önce yumurtalarım daha iyi çıkmıştı bi tane iğnemi değiştirdi bi tanesininde dozunu yükseltti pazartesi tekrar gitcem çatlatma iğnesine başlıcaz dedi çarşambada toplarız dedi içim hiç rahat değil