• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Kizlar detayli ultrasona giren varmı ve fiyat olarak ne verdinizz.ben randevu aldım.350 tll fiyatı.

Hanımlar ilk sayfada listenizi oluşturmaya başladım..
Sizlerde bir göz atın ve liste için bilgilerinizi yazın ekleyim..
Ikizlere gebe arkadaslarim oncelikle rabbim hayirlisiyla kucaginiza almanizi nadip etsin bende bu ay basliycam nadipse ama bi sorum olacak ozellikle ikiz adaylarina boy ve kilo cok onemlimi ikizleri kaldirabilmek açısından benim boy1.52 kilom 70 rabbim hepimizin gönlüne gore versib insallah

Yok cnm ya benim boyun senden 1 2 santim uzundu ikizlere hamile kaldım ama bende sorun çıktığı için kayıp ettim bir tanıdığım var bizden kısa suan ikizi var yanında birde doktora sor emin olmak için öyle bir sorun olsa 2tane transfer yapılmaz diye düşünüyorum

Masallah ara ara kimildaniyo☺️cok sukurrr icim rahatladi sabahtan beri kimildamamisti aksam uzeri uzaninca hissettim.buarada seninki nekadarlik oldu ne durumdasin cnm?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

23 hafta olduk biz ayrıntılı ultrasonda çekindim canim bir kız bir oğlum olacak kipirdaniyorlar artık ise gitmek zor geliyor yoruluyorum

Ikizlere gebe arkadaslarim oncelikle rabbim hayirlisiyla kucaginiza almanizi nadip etsin bende bu ay basliycam nadipse ama bi sorum olacak ozellikle ikiz adaylarina boy ve kilo cok onemlimi ikizleri kaldirabilmek açısından benim boy1.52 kilom 70 rabbim hepimizin gönlüne gore versib insallah

Canim boy değil ama kilo önemli bende 70 kilo ile tranfer oldum. Ama hep kilolu bulundum. Kilo verebilir sen vermeye çalış canim

Alakan icin cok tesekkurler sanirim bunun icin biraz gec bu ay basliycaz nasipse 1 asilama yaptirdim tutmadi nasip diyelim rabbimin hazinesi geniş inşallah bizleride nasiplendirecek senin tuttumu?

Alakan icin cok tesekkurler sanirim bunun icin biraz gec bu ay basliycaz nasipse 1 asilama yaptirdim tutmadi nasip diyelim rabbimin hazinesi geniş inşallah bizleride nasiplendirecek senin tuttumu?

Tuttu canim çok şükür ınş. Senin de tutar o 1 aylık süreçte bi kaç kilo verebilir sen vermeye çalış transferden sonra yatiyorsun çünkü o zaman kilo alıyorsun. Ama yok veremem dersen çok zorlama rahat stressiz olman daha onemlib

Tuttu canim çok şükür ınş. Senin de tutar o 1 aylık süreçte bi kaç kilo verebilir sen vermeye çalış transferden sonra yatiyorsun çünkü o zaman kilo alıyorsun. Ama yok veremem dersen çok zorlama rahat stressiz olman daha onemlib
innnsaalllah canim rabbim cumlemizin yüzünü guldursun sizinde bebislerinizi hayirla kucaginiza almanizi nasip etsin insalllaaah

innnsaalllah canim rabbim cumlemizin yüzünü guldursun sizinde bebislerinizi hayirla kucaginiza almanizi nasip etsin insalllaaah
Son bise sormak istiyorum be erzrmda ikamet ediyorum tup bebeği istanbulda yaptiricam kismetse kac gun suruyor tedavi ailem istanbulda ama yinede insanin evi daha bi başka:9:::transferden ne kadar süre sonra yolculuga izin verirler.birde zahmet olmazsa kontrol asamalarin nelerdi

Son düzenleme:
Son bise sormak istiyorum be erzrmda ikamet ediyorum tup bebeği istanbulda yaptiricam kismetse kac gun suruyor tedavi ailem istanbulda ama yinede insanin evi daha bi başka:9:::transferden ne kadar süre sonra yolculuga izin verirler.birde zahmet olmazsa kontrol asamalarin nelerdi

Canım ben de g. Doğu'da görev yapıyorum Ankara'da yaptırmıştım adetin 2. Günü gidip 20 gün kaldık orada. Yumurta toplama işlemine kadar her iki günde bir kontrole gidiyorsun hem ultrason hem de e2 değerine bakıyorlar. Bu yaklaşık 10 12 gün sürüyor. Çatlatma iğnesi yapıyorsun 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor. Ertesi gün labaratuvar bölünmeleri hakkında kaç yumurta toplandı kaç embriyo oluştu diye bilgi veriyor vectransfer günü saatini söylüyor.Transferden sonra kontrol yok 12. Günde sonucu öğreniyorsun. Bana transferden sonra 4. Günde uçak yolculuğuna izin verdi doktor ilk 3 gün gitme çünkü tutunma ilk 3 günde oluyormuş. Bi süre evimde kaldım transferin 8. Günü arabayla memlekete geldik yani yolculuk sorun olmadı. Hayırlı olsun şimdiden güzel şeyler düşün hep bol bol dua et canım

Bir de transferden sonra doktorum sürekli yatma dinlen sadece 3 gün dedi ben de ayaklarımı uzatıp oturdum evime gittiğimde hep gezindim eğilme uzanma ağır kaldırma olmadan yavaş yavaş işimi yaptım.buna iyi karar ver bi yatan grup var bir de günlük hayatına devam eden ben hareketin daha iyi olduğunu gözlemledim her ikisinde de tutan da var tutmayan da nasip tabi ki yalnız sen kendini nasıl rahat hissedeceğini düşünüyorsan öyle yap canım

Bir de transferden sonra doktorum sürekli yatma dinlen sadece 3 gün dedi ben de ayaklarımı uzatıp oturdum evime gittiğimde hep gezindim eğilme uzanma ağır kaldırma olmadan yavaş yavaş işimi yaptım.buna iyi karar ver bi yatan grup var bir de günlük hayatına devam eden ben hareketin daha iyi olduğunu gözlemledim her ikisinde de tutan da var tutmayan da nasip tabi ki yalnız sen kendini nasıl rahat hissedeceğini düşünüyorsan öyle yap canım

Cok tesekkurler berna peki senin tuttumu????

Kizlar bebegin esi asagidaymis dedi doktor aranizda boyle olan varmi? 20 haftalik oldum onumuzdeki haftalarda belki yukari cikabilirmis ama istirahat verdi doktorum

Ben varım cnm bu sorun bendede var dinlen ağır is guc yapma egilme birsey vermiyor doktor sarsılma dedi bana 3 haftadır evden cikmiyorum perşembe kontrol var bakalım ne der benimki ustelik rahim duvarına yakın miş yani açılmada olabilir dedi kanama olmasa korkma dinlen

Son düzenleme:
Anladim cnm sen kac haftaliksin?bnm kanamamda oldu iste 17. Haftamda😞

Bende 18 ayniyiz bekle ve dinlen ben burda planseta si asagida olanlar diye bir bolum açtım böyle olan da vardı bir sorun olmamış inşallah Bizde de olmaz

Son düzenleme:
Back