Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikizlere gebe arkadaslarim oncelikle rabbim hayirlisiyla kucaginiza almanizi nadip etsin bende bu ay basliycam nadipse ama bi sorum olacak ozellikle ikiz adaylarina boy ve kilo cok onemlimi ikizleri kaldirabilmek açısından benim boy1.52 kilom 70 rabbim hepimizin gönlüne gore versib insallahHanımlar ilk sayfada listenizi oluşturmaya başladım..
Sizlerde bir göz atın ve liste için bilgilerinizi yazın ekleyim..
Masallah ara ara kimildaniyo☺️cok sukurrr icim rahatladi sabahtan beri kimildamamisti aksam uzeri uzaninca hissettim.buarada seninki nekadarlik oldu ne durumdasin cnm?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar detayli ultrasona giren varmı ve fiyat olarak ne verdinizz.ben randevu aldım.350 tll fiyatı.
Ikizlere gebe arkadaslarim oncelikle rabbim hayirlisiyla kucaginiza almanizi nadip etsin bende bu ay basliycam nadipse ama bi sorum olacak ozellikle ikiz adaylarina boy ve kilo cok onemlimi ikizleri kaldirabilmek açısından benim boy1.52 kilom 70 rabbim hepimizin gönlüne gore versib insallah
Alakan icin cok tesekkurler sanirim bunun icin biraz gec bu ay basliycaz nasipse 1 asilama yaptirdim tutmadi nasip diyelim rabbimin hazinesi geniş inşallah bizleride nasiplendirecek senin tuttumu?
innnsaalllah canim rabbim cumlemizin yüzünü guldursun sizinde bebislerinizi hayirla kucaginiza almanizi nasip etsin insalllaaahTuttu canim çok şükür ınş. Senin de tutar o 1 aylık süreçte bi kaç kilo verebilir sen vermeye çalış transferden sonra yatiyorsun çünkü o zaman kilo alıyorsun. Ama yok veremem dersen çok zorlama rahat stressiz olman daha onemlib
Son bise sormak istiyorum be erzrmda ikamet ediyorum tup bebeği istanbulda yaptiricam kismetse kac gun suruyor tedavi ailem istanbulda ama yinede insanin evi daha bi başka::transferden ne kadar süre sonra yolculuga izin verirler.birde zahmet olmazsa kontrol asamalarin nelerdiinnnsaalllah canim rabbim cumlemizin yüzünü guldursun sizinde bebislerinizi hayirla kucaginiza almanizi nasip etsin insalllaaah
Son bise sormak istiyorum be erzrmda ikamet ediyorum tup bebeği istanbulda yaptiricam kismetse kac gun suruyor tedavi ailem istanbulda ama yinede insanin evi daha bi başka::transferden ne kadar süre sonra yolculuga izin verirler.birde zahmet olmazsa kontrol asamalarin nelerdi
Son bise sormak istiyorum be erzrmda ikamet ediyorum tup bebeği istanbulda yaptiricam kismetse kac gun suruyor tedavi ailem istanbulda ama yinede insanin evi daha bi başka::transferden ne kadar süre sonra yolculuga izin verirler.birde zahmet olmazsa kontrol asamalarin nelerdi
Cok tesekkurler berna peki senin tuttumu????Bir de transferden sonra doktorum sürekli yatma dinlen sadece 3 gün dedi ben de ayaklarımı uzatıp oturdum evime gittiğimde hep gezindim eğilme uzanma ağır kaldırma olmadan yavaş yavaş işimi yaptım.buna iyi karar ver bi yatan grup var bir de günlük hayatına devam eden ben hareketin daha iyi olduğunu gözlemledim her ikisinde de tutan da var tutmayan da nasip tabi ki yalnız sen kendini nasıl rahat hissedeceğini düşünüyorsan öyle yap canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok tesekkurler berna peki senin tuttumu????