• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Hiçbişey olmaz allahın izniyleee gönlünü ferah tut.
Haberlerini bekliyor olucam;)
Sadece tansiyonum yüksek galiba stresten 14 lerde şimdilik bir sıkıntı yok dedi ama ultrason cihazıni hala karnimda hissediyorum cinsiyeti benden cok doktor merak etti öyle çok bastırdıki karnima artik yeter ben merak etmiyorum dedim kilo heryerde başa bela zor olsada oğlum olacak inşallah bu kez sorunsuz olur hersey yolunda gider hepimiz için buna çok ihtiyacım var

Sadece tansiyonum yüksek galiba stresten 14 lerde şimdilik bir sıkıntı yok dedi ama ultrason cihazıni hala karnimda hissediyorum cinsiyeti benden cok doktor merak etti öyle çok bastırdıki karnima artik yeter ben merak etmiyorum dedim kilo heryerde başa bela zor olsada oğlum olacak inşallah bu kez sorunsuz olur hersey yolunda gider hepimiz için buna çok ihtiyacım var
Canim ınş. Hep böyle sorunsuz geçer sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın ınş

IMG_658912373254422.jpeg
bu bizi anlatıyor

merhaba kizlar yeni buldum topigi.. bende geldimm m :) herkese sorunsuz hamilelik dilerim.listeniz var mi goremedim de ilk sayfada??

Merhaba arkadaşlar bu ilk mesajım. Sonucu öğreneli bir hafta kadar oluyor. Şuan transfer olalı 18 gün oldu. Ultrasonda görmeden inanamıyorum. Siz ne zaman keseyi gördünüz? Kaçıncı hafta kalp atışı duydunuz? Sevinirsem birşey olacak diye tedirginim. Doktorum da başka şehirde. Haftaya kadar doktora gitmesem bir sorun olmaz dimi. Bu arada bu ilk denememiz o yüzden ayrıntıları merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar bu ilk mesajım. Sonucu öğreneli bir hafta kadar oluyor. Şuan transfer olalı 18 gün oldu. Ultrasonda görmeden inanamıyorum. Siz ne zaman keseyi gördünüz? Kaçıncı hafta kalp atışı duydunuz? Sevinirsem birşey olacak diye tedirginim. Doktorum da başka şehirde. Haftaya kadar doktora gitmesem bir sorun olmaz dimi. Bu arada bu ilk denememiz o yüzden ayrıntıları merak ediyorum.
Hayırlı olsun cnm kan tahlili verdikten 15 gün içinde kese keseden 15 gün sonrada kalp atışı duyulur vajinal ultrason la yani 5veya 6. hafta kese diğer hafta kalp atışı benimki bu şekilde oldu çok heyecan yapma sakinlik iyidir dinlen bol bol tekrar hayırlı olsun

ben 4+5 de keseyi gördüm 6+1 dede kalp atışlarını şimdide 1 hafta önden gidiyor ...

UOTE="nuray27, post: 36551822, member: 417633"]Hayırlı olsun cnm kan tahlili verdikten 15 gün içinde kese keseden 15 gün sonrada kalp atışı duyulur vajinal ultrason la yani 5veya 6. hafta kese diğer hafta kalp atışı benimki bu şekilde oldu çok heyecan yapma sakinlik iyidir dinlen bol bol
tekrar hayırlı olsun[/QUOTE]
Sağol canım biraz daha rahatladım doktora gitmek için acele etmiycem :)
Sa

Oncelikle hamile arkadaslarim,hepinizi tebrik ediyorum. Saglikla kucagimiza aliriz insallah..
Benim de tup bebek ve 6. Haftama yeni girdim.. transfer olmadan once progestana basladim. Gunde 3 kez.. karnimda acayip ve rahatsiz edecek derecede siskinlik yapti. Biraktiktan sonra yan etkiler gecti mi ya da yan etkiler icin bi yonteminiz var mi?? Pantolonlarimi giyemez oldum ,kocaman bi alt karnim var:rolleyes:

Gunaydin kizlar
Dun detayli ultrasonda bebege gidin sag taraftaki damardaki kan akisi yavasmış.sol taraf iyiymiş.takip edilmesi gerekiyornuş.
Bu durumda bebegin gelisimi ile ilgili kilo alimi sikinti ilabilir erken dogum olabilirmış.uc hafta izlencekk duzelebilirmisteee.
Bu arada bebiş erkekk:KK36:

Kızlar sudemnazi goren varmi yazmamis merak ettim onunla aynı zamanda bebek haberi aldik cok merak ettim nasıl gidiyor bnm sıkıntılar bitti cok şükür bulantilar bitti

Gunaydin kizlar
Dun detayli ultrasonda bebege gidin sag taraftaki damardaki kan akisi yavasmış.sol taraf iyiymiş.takip edilmesi gerekiyornuş.
Bu durumda bebegin gelisimi ile ilgili kilo alimi sikinti ilabilir erken dogum olabilirmış.uc hafta izlencekk duzelebilirmisteee.
Bu arada bebiş erkekk:KK36:
Inşallah cnm sorunsuz olur ve tam zamanında dünyaya gelir...oğluşun birseyi merak ettim erken derken kaç haftalık erken doğum dedi doktor

[QUOTE="nuray27, post: 36602369, member: 417633"birazzh cnm sorunsuz olur ve tam zamanında dünyaya gelir...oğluşun birseyi merak ettim erken derken kaç haftalık erken doğum dedi doktor[/QUOTE]
Cnm doktor erken demedi ben internette bakindim birazz.uc hafta takipdedi.bakalim zaman neyi gostericekk

[QUOTE="nuray27, post: 36602369, member: 417633"birazzh cnm sorunsuz olur ve tam zamanında dünyaya gelir...oğluşun birseyi merak ettim erken derken kaç haftalık erken doğum dedi doktor
Cnm doktor erken demedi ben internette bakindim birazz.uc hafta takipdedi.bakalim zaman neyi gostericekk[/QUOTE]
Anladim inşallah iyi olur sorunsuz bu aylarıda bir geçirmeyi nasip etsin ALLAHIM bizlere dun kendi evime gittim 5 aydır evimden ayriyim allahım tam bir toz ev olmuş ve ben hiç birşey yapmadan annemlere dönüş yaptım bugün gözümun önünden gitmiyor korkumdan yapmım diye evden kaçtım yorulur da birsey olur diye

Back