• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Biz senle cogu seyde ayniyiz zaten dimi☺️allah insallah saglikla kucaklarimiza almamizi nasibeder.bnde inan kanama oldu olali yani 1 ay gecti ciktigim tel yer balkon gittigim yerde iki kere hastane okadar.biri bana dese bukdr yaticaksin inanmazdim ama bak anne fedakarligi simdiden basliyo☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet birde böyle düşünelim gelecek sene uykusuz yorgun hareketli olacağız inşallah bu sene tatil yapıyoruz dinleniyoruz misafir geldi annemler pikniğe gezmeye gitti korkumdan evde tek kaldım yinede gitmedim acaba kötümu olur yanlış mı olur diye

Son düzenleme:
Evet herkes ayni seyi soluyo bu gunlerinin kiymetini bil diye.valla bnce en dogrusunu yapmissin cnm cikma doktoruna kontrole gidene kadar bnde 20 sinde gidicem ozamana kdr bekliycm.ben alt kata kayinvalideme bile inmiyorm onlar cikiyolar beni gormeye valla inemem okdr merdiveni

Allahım yardımcımız olsun zamanında kavuştursun sağlıkla vaktinde olsun birbirimize dua edelim hepimizin durumu aynı umut yolunda yiz inşallah bu kez olur inşallah hersey yolunda gider

Son düzenleme:
Amin aminnn hayirlisiyla insallahhh. Benim rahimim unicornis yani yarim rahim birde o riskim var erken dogum olabilir😞oooo dusunursek bursuru sey var ama rabbim yardm etti bu zamana kadar artik ona emanetiz

ilk once burda bulunan tum anne adaylarinin ve olmak isteyen turk arkadaslarimin dileklerinin kabul olmasini ve en yakin zamanda bebeklerini kucaklarina almasini dilerim insallah... hepimizin allah yardimcisi olsun..benim bugun 8. gunum dun idrar testinde ikinci cizgim cok azda olsa gorunuyor bugun sabah dayanamadim yine yaptim ayni koyu degil te crubenize dayanarak soruyorum arkadaslar msj larinizi bekliyorum sizce olumlu yondemi gidiyorum allahim yuzumu guldurecekmi cektigim acilari birtek burdaki arkadaslarim anlayabilirler...

Canim bencede var gibi cunku ikinci cizgi gebelik yoksa hic belirmiyo ama sen yinede bu kadar sabirsizlanma kan testini bekle kesin sonuc o cunku

Yine ben ve sorularım kızlar biraz hızlı hapsurdum ve karnımin bir yanına birsey battı gibi oldu 4 5 dk ağrı oldu sizce nedendir bebekte sıkıntı olurmu böyle birşey de

Merhaba gecende kendi tüp bebek doktorumdan farkli normal bi doktora gittim. 11+0 hamieligimken doktor bana 9+4 oldugumu söyledi. Bebegin bebegin büyüklügüne bakarak bunu söyledi. Bebegin gec büyümesi normal mi? Yardim edin lütfen.

Merhaba gecende kendi tüp bebek doktorumdan farkli normal bi doktora gittim. 11+0 hamieligimken doktor bana 9+4 oldugumu söyledi. Bebegin bebegin büyüklügüne bakarak bunu söyledi. Bebegin gec büyümesi normal mi? Yardim edin lütfen.

Bazen böyle şeyler olabiliyor ultrosona göre değişebiliyor benimde başıma bikere gelmişti çok korktum sonuç bişey çıkmadı endişelenme sende bi sorun yoktur

Herkese merhaba
Bende tüp bebekle hamile kaldım hem de ilk denememizde nasip olursa oğlum olacak bugün 28+1gunluguz ;) bebeğinin hareketlerini sürekli hissetmeyen arkadaşlar var sanırım ama normal drum bana ilerleyen haftalarda daha da azalacagini söyledi:( şuan bile kıpır kıpır elimi dokunmadan bile görünüyor şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum hemoroid dışında sakın kabiz olmayin çok fena:oops:

Bugün kontrol günümüz inşallah moralmızı bozmaz doktor güzel şeyler söyler buna ihtiyacım var :confused::confused::confused::confused:

Back