• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Pufffff 😖 ne sıkıcı bir bayram resmen evde hapis durumu geçiriyorum aslında hepimizde aynı durumdayız eminim acaba seneye bayramda bebeklerimiz yanimizda olurmu kızlar mutlu bir bayram geçirebilirmiyiz hayal kurmak güzel yinede bakalım Rabbim bize neler gösterecek ne kısmet olacak

Pufffff 😖 ne sıkıcı bir bayram resmen evde hapis durumu geçiriyorum aslında hepimizde aynı durumdayız eminim acaba seneye bayramda bebeklerimiz yanimizda olurmu kızlar mutlu bir bayram geçirebilirmiyiz hayal kurmak güzel yinede bakalım Rabbim bize neler gösterecek ne kısmet olacak

Ayneenn cok sikici bir bayram resmen cikabildigim tek yer balkon.bayrami pijamayla geciriyorum ve yatak istirahatim 15 gun daha devam edicek😔kahverengi lekelerim hala gelmeye devam ediyo allahim insallah hakkimizda hayirlisi olur ve seneye bebislerimizle cok guzel bayramlar geciririz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bende sizlerde nim çok sıkılıyorum yalnızım anneme geldim ama oda büyüklerinden bayramlaşma ya gitti puffff bazen öle bunalım takılıyorum ki ağladım bile ama ne yapalım rabbim bize çok şükür bebişlerimizi hamileliği nasip etti ya inş. Bu sayılı günlerimiz de hayırlısıyla geçer ve ödüllerimizi minik kuzucuklarımızı kucağımıza alırız inş. Benimde şu lekelenmeler bir geçse daha olmasa birbirimizi bolca dua edelim Rabbim yardımcımız olsun..... kader arkadaşlarım bayramınızı kutluyorum rabbim gelecek Bayramları bebişlerimiz le geçirmeyi nasip etsin inş.

Allah de ötesini bırak...

slm kızlar bende hamileliğin 8.haftasındayım bende de lekelr gelişyor dün aksamdan bu yana ..korkuyorum dr ye gidemiyorum ..acaba kullandıgımız ilaçlardan mı kaynaklanıyor ... sizde crinone jel ve progestan vajınden kullanıyormusunuzzz ..lütfen yazın

Canım bence doktorunu ya da hemşireni ara bilgi al ilacın dozunu artırır ya da kalçadan progestan verir ...leke gelmesi demek içerde kanama var demek çok tehlikeli değil ama uyarıyor seni dikkat et etmezseniz artar diye bolca yat dinlen ayaklarını yükseğe kaldır rabbim inş. Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder...birbirimize bolca dua edelim ...

Allah de ötesini bırak...

Merhaba anne adayları ben 2 aylık gebeyim. benim bayramın 1. Günü adet kanaması gibi kanamam geldi.hemen acil kostuk.sansimiza kadın Doğumcu Dr. Nöbetçiymis. Hemen ultrason a baktirdik. Bebeğimin kalbi atıyor ve kesesi bozulmamış çok şükür .Ama Bebeğimi kaybediyorum diye panik oldum bayagi.serum ve pruluton diye düşük önleyici igne yapıldı. Şimdi lekelenmem dahi yok.insallah olmaz. Adet gününe denk geldiği için kısmen adet oldum diye düşünüyorum .Bazı hamile bayanlarda olabiliyormus. Benim arada kahve rengi lekelerin olduğunda önemsemiyordum. Ama şimdi dikkatli davranıyorum. Bol istirahat ediyorum şimdilik bır sıkıntım yok.sizde dikkat edin arkadaşlar. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza almak nasip olur.herkese iyi bayramlar.

Geç oldu ama temiz oldu inşallah diğer hamileligin de kullanırsın 😃😄😄

arkadaşlar burda tup bebek deneyimlerini paylaşan ve çalışan arkdaşlarımıza bir sorum olucak. tüp bebek tedavi süresinde kaç günlük rapor alabildiniz. benim bir tüp bebek deneyimim oldu. olumsuz sonuçlandı. önümüzdeki aylarda bir kez daha deneyeceğim.
devlet memuruyum ama yopun stresli bir işim var. o yüzden rapor almam benim için çok daha rahat olucak. ama daha önce rapor konusunda sıkıntı yaşadım. içinizde doktoru bu konuda sıkıntı çıkarmayan var mı arkadaşlar.

inş bende istiyorum bir an önce gebe kalıp bende güzel şeyler yazmak paylaşmak isterim
ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah

ben tüp bebek yaptırdım ve 2 ay evde kaldım çalışmadım o süre zarfında 10 gün lük rapor aldım 3 kez kadın doğum doktorum verdi 1 aya tamamladım diğer ayıda aile hekimim tamamladı

Arkadaslar 5. Ayimdayim ama inanilmaz saclarim dokuluyo tutam tutam resmen.aslinda hic dokulmezdi ve gur normalde saclarim ama neden oldu bi fikriniz varmi ve bu durumu yasayaniniz?

Ya ilaclar vitamin diyilmi sonucta bize ters tepki yapti heralde😊cok uzuluyorm bole giderse baya azalicak saclarim

Vallaha cnm ben oksapar ıgne cilonene jel coraspirin. kan hapı ve vitamin hapı kullanıyorum bunlardan birinden oluyor diye düşünüyorum

Kizlar 19. Haftada bebeginin hareketlerini hisseden varmi?ben dun elimi karnima koydugumda baya hissettim ama bgn hic bi kimildama yok..normalmi sizce?

Kizlar 19. Haftada bebeginin hareketlerini hisseden varmi?ben dun elimi karnima koydugumda baya hissettim ama bgn hic bi kimildama yok..normalmi sizce?

Normal canim ilk hissettiğini için bir daha hemen hissedemiyorsun. Ama sonra hep hissedeceksiniz

Back