Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar kese karindan deger kac olursa gorunuyo ve ikiz tek farkediyor mu yani hani ikizde deger cabuk artıyor ya o bakimindan ben vajinal baktirmak istemiyorum inşallah karından görülür cumattesi ikinci kanı vercem yani 16. Gün deger kac olacak bakalim
kizlar kese karindan deger kac olursa gorunuyo ve ikiz tek farkediyor mu yani hani ikizde deger cabuk artıyor ya o bakimindan ben vajinal baktirmak istemiyorum inşallah karından görülür cumattesi ikinci kanı vercem yani 16. Gün deger kac olacak bakalim
Kizlar kese karindan deger kac olursa gorunuyo ve ikiz tek farkediyor mu yani hani ikizde deger cabuk artıyor ya o bakimindan ben vajinal baktirmak istemiyorum inşallah karından görülür cumattesi ikinci kanı vercem yani 16. Gün deger kac olacak bakalim
Kızlar yine kesemi gördüm minicik şey büyümüş yaaa 5+4 olduk bugün kalp atışı bi iki güne duyulur sen haftaya gel dedi bende tamam dedim.bide apikobal diye bi vitamin verdi.çok mutluyum ya rabbim devamını getrsn inşallah
Allahım kucağına almayi nasip etsin. Ins. Hep böyle mutlu oluruz
Kızlar yine kesemi gördüm minicik şey büyümüş yaaa 5+4 olduk bugün kalp atışı bi iki güne duyulur sen haftaya gel dedi bende tamam dedim.bide apikobal diye bi vitamin verdi.çok mutluyum ya rabbim devamını getrsn inşallah
Maşallah bebisinede sanada.benimde vajinal ultrasonla bakiyo daktir.alttan daha detayli gozukuyo herhalde.kalp atısi icin 7haftada gittim bende gerçi ben duymamistim ama.
canımmmmm neden duyulmadıki ya 7 haftada duyulmazmı
doktor kalp atisi var dedi ama ben duymadim.belki benim duyabilecegim kadar sesli degildir bilemiyorum. Erken diye olabilir ben nette okudugumda 8-9 haftalarda yaziyor bilemedim simdii.persembe gidicem belki o zaman dinletir.
ya gaz bendede varda korkuyodum yalnız olmadığımı görünce sevindim 😊
ya aynı dert bendede var etekler pantolanlar hatta tuniklerim bile dar geliyor daha dün öğrendim çok şişkinlik var sanırım hamile pantolonu alcam yakın zamanda 😊
Kizlar bende bebegimin keseini ilk gordugum gunlerde ayni durumdaydim gobegim 5 aylik hamile gibiydi su anda 9 haftalik hamileyim ve gobegim hic kalmadi.ilaclarin etkisiyle sisiyor gobek sonra kendiliginden iniyorrrr kizlarrr
Maşallah annesi Biz seninle aynıyız ya. Doktor randevularımız bile aynı. Ben de bugün gittim 5+4müşüz biz de KAlp atışı aslında doplerle baksam duyulur ama bebekler onun sesinden çok rahatsız oluyorlar biraz daha bekleyelim dedi. ÇArşamba günü pıt pıtlarımızı duyucaz inşallah. Allah'ım nasıl geçecek 6 gün ya.Benim de keseler büyümüi içinde bir şeyler var. Bebekler filizlenmeye başlamış dedi ne demekse artık
ay hakkaten günü gününe aynıyız biz ya bende gördüm minnak dediğim kese resmen maşallah büyümüş.doktor bişey demedi ama ben içinde bişeyler gördüm ya çok harika bi duygu.ama az önce bi arkadaş dediki güm güm duyulmuyo ses..kapakçık açılıp kapanıyo gibi görüntüsü oluyor dedi.bende eşimi çağırdım o gün gidelim diye.bu arada bak niye çarşambaya aldın ben haftaya perşembe gitcem
Evet benimde karnım çok şiş 8 haftalık hamileyim hamile pantolon aldım çok rahat karın kısımları penyeden olduğu için inş. Benimde göbeği iner ama ben 12.haftaya kadar iğneye devam şişliğe ve gaza sebep oluyor 😊
Allah de ötesini bırak...
Valla ultrason resminde bile belli b şeyler. Mesela geçen hafta benim kese karından gözükmüyordu bu sefer gözüktü kalp atışı için alttan baktı ama daha erkenmiş. Olsun çok güzel gelişiyorlar dedi Ben ikiz devam etmeyebilirler diye düşünüyordum ama çok büyük ihtimal ikiz devam edecek dedi. Bize haftaya size kalp atışını dinleticem ama çok kısa dinleticem bebeleri rahatsız etmeye gerek yok dedi:) Ses de duyuluyor diye biliyorum ben. Bakalım daha acemiyiz yaşaya yaşaya öğreniyoruz. Ya aslında benim randevum da normalde perşembe ama çarşamba öğleden sonra eşim şehir dışına çıkacak o yüzden erkene aldık. Neyse bi dahaki randevuyu denk getiririz:) Hem ben sana söylerim kalp atışı duyuluyor mu görülüyor mu diye Bi de senin de ikiz çıkarmış ondan sonra tam aynı oluruz:)