• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Geçen başka bi doktora gittim tüp bebek kıymetli gebelik olduğundan her ihtimale karşı kullandırıyoruz dedi yani önlem olarak veriyorlar.senin dr gerekli görmedi demekki.bir de ben anlamadım bana 2 estrofem başkasına 4 neye göre kullanıyoruzki biz bunları..
Neyse el mahkum kullanıyoruz bebişlere faydası olsunda inşallah

canım bende hep günde 3 tane kullanmıştım bilemedimki :44:

Aslında benimde ilk sonucumun iyi olduğunu ve tekrar yaptırmaya gerek olmadığını söyledi doktorum ama buralarda öyle şeyler okuyorumki dış gebelikler, kimyasal gebelikler... Korktum açıkçası ve tekrar ettim genelde 2 kat artıyor olması gerekiyormuş benimki biraz daha fazla olunca kafaya taktım bu kadar evhamli olmamak lazım biliyorum ben bile kendime şaşırıyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar benimde sonucum iyi çıkmıştı dr bir daha yaptırmadı bende istemedim açıkçası sitresten başka bir şey değil içini rahat tut bol dua et en güzeli bu sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini.

Gunde 2 tane aliyordum testte pozitifi gorunce biten ilaclari yazacagim diyince estrofem ve crinone dedim jeli yazdi estrofemi birakiyoruz dedi 6. Haftada kestik

bende sadece fitil ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bunlar ne zaman bırakılacak biliyomusun ?

bende sadece fitil ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bunlar ne zaman bırakılacak biliyomusun ?

Fitili 12. Haftada biraktik canim.kan sulandiriciyi sadece bi kutu kullandim oda test gunu sonuncusu oldu bhcg bakilirken pihtilasmayada bakilmis bi sorun cikmayinca yenilemedi.ama pihtilasmasi olanlar doguma kadar kullaniyor

Canim kac tane koyulmustu sana. Degerlerimiz ayni dr. Bana muhtemelen ikiz dedi :)

İkiz mi geliyor yaşasınn:) Alıntı yapmayı unutmuşum 15. gün seni yine çağırmış sanırım. Keseyi görmek için olabilir çünkü benim 14. gün vajinal muayeneyle keseleri gördü.
Merhaba arkadaşlar benim 11. Gün değerim 160 di. 13. Gün 413 oldu suan 17. Gunumdeyim 2 gündür hastanemizin hormon cihazı bozukmus ölçüm yapilamiyormus meraktan olucem. 2 günde 2,5 kat artış normalmi sizce? İlk denememiz ve ben çok endişeliyim. Bilgisi yada fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2.5 kat artması normal benim de öyle olmuştu. 9. gün 263tü 11. gün 614 çıktı. Hiç endişe yapmana gerek yok.
kızlar esrofemi hamile kalınca bıraktırdımı dr. unuz.. benimki devam et dedi

Bende sabah aksam 1 tane estrofem.gunde 1 tane coraspin.sabah 2 aksam 2 alttan progestan kapsul devam etcekmisim

Ben devam ediyorum hala. Bi şey sorucam bu progestan fitil koyduktan bir süre sonra erimiş bir şekilde senden de çıkıyor mu? Ben koyduktan sonra 1 saat kadar yatsam da yine çıkıyor yine çıkıyor. İşe yaramayacak diye korkuyorum.

Fitili 12. Haftada biraktik canim.kan sulandiriciyi sadece bi kutu kullandim oda test gunu sonuncusu oldu bhcg bakilirken pihtilasmayada bakilmis bi sorun cikmayinca yenilemedi.ama pihtilasmasi olanlar doguma kadar kullaniyor

banada bi kan ver ona göre iğneyi bırakırız dedi.fitil en gıcığı ya uf :1::1:

Ben devam ediyorum hala. Bi şey sorucam bu progestan fitil koyduktan bir süre sonra erimiş bir şekilde senden de çıkıyor mu? Ben koyduktan sonra 1 saat kadar yatsam da yine çıkıyor yine çıkıyor. İşe yaramayacak diye korkuyorum.

canım nasılsın :48: fitil bendede akıyor korkma hatta gaz yapıyor felaket ve afedersin büyük abdestimi getiriyor ve hemen çıkıyor fitil.ama bişey yapmıyorum kısmet sonuçta :48:

İkiz mi geliyor yaşasınn:) Alıntı yapmayı unutmuşum 15. gün seni yine çağırmış sanırım. Keseyi görmek için olabilir çünkü benim 14. gün vajinal muayeneyle keseleri gördü.

2.5 kat artması normal benim de öyle olmuştu. 9. gün 263tü 11. gün 614 çıktı. Hiç endişe yapmana gerek yok.

Cnm bendede cikiyor o fitil bi sure sonra.

Senin 14. Gun 2 kesede gozuktumu cnm. Progestanda sabah 2 aksam 2 atiyorum eriyor evet kirec gibi idrarimdada cikiyo .eridikten sonra disarida cikiyor. Bisey olmuyo yani o gidecegi kadarini aliyodur

canım nasılsın :48: fitil bendede akıyor korkma hatta gaz yapıyor felaket ve afedersin büyük abdestimi getiriyor ve hemen çıkıyor fitil.ama bişey yapmıyorum kısmet sonuçta :48:
İyiyim canım sen nasılsın? O gaz olayını sorma ya. Bütün gece hiç uyumadım karnım taş gibiydi nasıl bir gaz sancısı anlatamam. Ama beni kabız yapıyor ya keşke yapmasa:) şanslısın yani :27:
Cnm bendede cikiyor o fitil bi sure sonra.

Oh normal o zaman :))
Senin 14. Gun 2 kesede gozuktumu cnm. Progestanda sabah 2 aksam 2 atiyorum eriyor evet kirec gibi idrarimdada cikiyo .eridikten sonra disarida cikiyor. Bisey olmuyo yani o gidecegi kadarini aliyodur
Evet canım 14. gün kese gözüktü benim. Yarın yine gidicem kelp atışları için erken dedi ama benim yine de ümidim var:)
Zaten nasıl yağlı bir şey şu fitil idrarımda falan çıkıyor bıktım valla fitilden:)
Benim adam isyanda o gaz olayindan :)) bendede cok gaz oluyor.

Ben bu gece gazdan hiç uyumadım uyutmadım da şimdi aramış dalga geçiyor hala devam mı diye. Sanki ben keyfimden yapıyorum. Napayım çocuklarım tüp, belki onlar gaz kaçırıyor alla alla:37::37::27::27:

Back