Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey sorucam progestan fitili niye kullanıyonuz anlmadım ben progestan iğne vuruluyorum
bende sadece fitil ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bunlar ne zaman bırakılacak biliyomusun ?
İyiyim canım sen nasılsın? O gaz olayını sorma ya. Bütün gece hiç uyumadım karnım taş gibiydi nasıl bir gaz sancısı anlatamam. Ama beni kabız yapıyor ya keşke yapmasa:) şanslısın yani
Hati canım nasılsın, bebiş nasıl annesi iyi bak kuzumuza.
Bişey sorcam sana, kan sulandırıcı iğneyi pıhtılaşma problemin olduğu için mi kullanıyosun yoksa doktor önlem amaçlı mı verdi, merak ettim :26:
bişey sorucam progestan fitili niye kullanıyonuz anlmadım ben progestan iğne vuruluyorum
canım hamdolsun iyiyim ben.YARIN KONTROLUM VAR BAKALIM NASIL GİDİYO KAN SULANDIRICI İĞNEYİ BENM DOKTORUM HERKESE VERİYOR.BU HAFTA Bİ TEST YAPILACAK KANDA PIHTILAŞMA YOKSA BIRAKTIRACAKMIŞ.
Hadi hayırlısı canım bi bakmışsın ikinci bebişinde sana arkalardan el sallıyo
Bende genetik test yaptırıcam da oyüzden merak ettim
Hadi hayırlısı canım bi bakmışsın ikinci bebişinde sana arkalardan el sallıyo
Bende genetik test yaptırıcam da oyüzden merak ettim
ayy yarın güzel haber alayımda başka ne isterim valla tez zamanda darısı başına inşallah
Amin inşallah canım, yarın alırız güzel haberlerini
kızlar çok soru soruyorum size ama affedin merak biz şimdi hamileliğimizi neye göre hesaplıcaz son adet tarihine göre mi ? ben ne kadarlığım şimdi merak ediyorum
Bende geldim canim ohh iyi olmus burasi.yas 27 erdem hastanesi 1.deneme.ikizlerin cinsiyeti belli degil.ikili test yapildi temiz cok sukur 12.gun 346diy sanirim 14.gunde 996
merhabalar benimde sonucum iyi çıkmıştı dr bir daha yaptırmadı bende istemedim açıkçası sitresten başka bir şey değil içini rahat tut bol dua et en güzeli bu sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini.
ya gaz bendede varda korkuyodum yalnız olmadığımı görünce sevindim 😊Benim adam isyanda o gaz olayindan :)) bendede cok gaz oluyor.
kız eteklerim olmuyor benim resmen 9 aylık oldu göbeğim ya
kızlar esrofemi hamile kalınca bıraktırdımı dr. unuz.. benimki devam et dedi
İğne yüksek dozda haftalık depoyu dolduruyor hap günlük ihtiyacı karşılıyor canım.ama benim bi arkadaşımda hap(fitil) mantar yaptı oyüzden dr onada iğne verdi aynı şey.fitili kullanmayı sevmiyorum günlük pedlerle peçetelerle dolaşıyosun akıyo hep 😄