• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

bişey sorucam progestan fitili niye kullanıyonuz anlmadım ben progestan iğne vuruluyorum

İğne yüksek dozda haftalık depoyu dolduruyor hap günlük ihtiyacı karşılıyor canım.ama benim bi arkadaşımda hap(fitil) mantar yaptı oyüzden dr onada iğne verdi aynı şey.fitili kullanmayı sevmiyorum günlük pedlerle peçetelerle dolaşıyosun akıyo hep 😄

bende sadece fitil ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bunlar ne zaman bırakılacak biliyomusun ?

Hati canım nasılsın, bebiş nasıl annesi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: iyi bak kuzumuza.

Bişey sorcam sana, kan sulandırıcı iğneyi pıhtılaşma problemin olduğu için mi kullanıyosun yoksa doktor önlem amaçlı mı verdi, merak ettim :26:

Topiğiniz hayırlı olsun :nazar: Sevgili anne adayları :52::52::52: Hepinize sağlıklı hayırlı bi 9 ay geçirmenizi diliyorum, bebelerinize iyi bakın :16::16::16:

Bigün bende buraya HAMİLEYİM diye yazıcam, çok hırslıyım ona göre :52::52::52:

İyiyim canım sen nasılsın? O gaz olayını sorma ya. Bütün gece hiç uyumadım karnım taş gibiydi nasıl bir gaz sancısı anlatamam. Ama beni kabız yapıyor ya keşke yapmasa:) şanslısın yani :27:

kabızlık bendede var afedersin 3 günde bir tuvalete çıkabliyorum çok rahatsız edici bi durum ya

Hati canım nasılsın, bebiş nasıl annesi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: iyi bak kuzumuza.

Bişey sorcam sana, kan sulandırıcı iğneyi pıhtılaşma problemin olduğu için mi kullanıyosun yoksa doktor önlem amaçlı mı verdi, merak ettim :26:

canım hamdolsun iyiyim ben.YARIN KONTROLUM VAR BAKALIM NASIL GİDİYO :1: KAN SULANDIRICI İĞNEYİ BENM DOKTORUM HERKESE VERİYOR.BU HAFTA Bİ TEST YAPILACAK KANDA PIHTILAŞMA YOKSA BIRAKTIRACAKMIŞ.

canım hamdolsun iyiyim ben.YARIN KONTROLUM VAR BAKALIM NASIL GİDİYO :1: KAN SULANDIRICI İĞNEYİ BENM DOKTORUM HERKESE VERİYOR.BU HAFTA Bİ TEST YAPILACAK KANDA PIHTILAŞMA YOKSA BIRAKTIRACAKMIŞ.

Hadi hayırlısı canım bi bakmışsın ikinci bebişinde sana arkalardan el sallıyo :16:

Bende genetik test yaptırıcam da oyüzden merak ettim :16::16::16:

Hadi hayırlısı canım bi bakmışsın ikinci bebişinde sana arkalardan el sallıyo :16:

ayy yarın güzel haber alayımda başka ne isterim valla tez zamanda darısı başına inşallah:46:

ayy yarın güzel haber alayımda başka ne isterim valla tez zamanda darısı başına inşallah:46:

kızlar çok soru soruyorum size ama affedin merak :1: biz şimdi hamileliğimizi neye göre hesaplıcaz son adet tarihine göre mi ? ben ne kadarlığım şimdi merak ediyorum:27:

kızlar çok soru soruyorum size ama affedin merak :1: biz şimdi hamileliğimizi neye göre hesaplıcaz son adet tarihine göre mi ? ben ne kadarlığım şimdi merak ediyorum:27:

canım son adet tarihine göre hesapla. ben kendim hesap yaptım. Dün tüp bebek doktoruma gittim o hesapladı. Benim hesabım yanlış çıktı. Ben doktorların hesabına göre 14 haftalığım..

Bende geldim canim ohh iyi olmus burasi.yas 27 erdem hastanesi 1.deneme.ikizlerin cinsiyeti belli degil.ikili test yapildi temiz cok sukur 12.gun 346diy sanirim 14.gunde 996

Canim bende tup bebekte fiyat olarak uygun yer ariyorum senin dr kimdi tam olarak ilaclar dahil kaca maloldu cevap verecegini umit ediyorum simdiden tesekkur ederim

merhabalar benimde sonucum iyi çıkmıştı dr bir daha yaptırmadı bende istemedim açıkçası sitresten başka bir şey değil içini rahat tut bol dua et en güzeli bu sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini.

Amin canım benim kesinlikle doğru soyluyosun stresten başka bişey değilmiş. Bugün kesemizi gördük rahatladık 10 gün boyunca değer filan dusunmiycem sadece dua etmeye devam edicem :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar keseyi ilk gördüğünüzde kaç mm idi? Biz bugün biraz erken gittik kontrole yaklaşık 5,5 mm ölçüldü. Çok mu küçük acaba merak ettim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim adam isyanda o gaz olayindan :)) bendede cok gaz oluyor.
ya gaz bendede varda korkuyodum yalnız olmadığımı görünce sevindim 😊
kız eteklerim olmuyor benim resmen 9 aylık oldu göbeğim ya :1::1:

ya aynı dert bendede var etekler pantolanlar hatta tuniklerim bile dar geliyor daha dün öğrendim çok şişkinlik var sanırım hamile pantolonu alcam yakın zamanda 😊

İğne yüksek dozda haftalık depoyu dolduruyor hap günlük ihtiyacı karşılıyor canım.ama benim bi arkadaşımda hap(fitil) mantar yaptı oyüzden dr onada iğne verdi aynı şey.fitili kullanmayı sevmiyorum günlük pedlerle peçetelerle dolaşıyosun akıyo hep 😄

bana jel yazdılar akşam yatarken jeli kullanıyorum sabahları das progestan iki ampul yağlı iğne vuruluyorum ve 3 ya kullanıcakmışım bunları sizinki farklıymış

Back