Kızlar bişey sorucam.gebelik hesaplamasını neye göre yapıyoruz.acil cevaplarsanız sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm ben nette tup nebek gebelik hesaplama var.embriyo transfer tarihine gore isaretleyip hesapliyorum.
Canim kac tane koyulmustu sana. Degerlerimiz ayni dr. Bana muhtemelen ikiz dedi :)
Bende öyle yapıyordum ama doktorum yanlış dedi.en son adet tarihime göre hesap yapılacak dedi.kafam karıştı
Merhaba arkadaşlar benim 11. Gün değerim 160 di. 13. Gün 413 oldu suan 17. Gunumdeyim 2 gündür hastanemizin hormon cihazı bozukmus ölçüm yapilamiyormus meraktan olucem. 2 günde 2,5 kat artış normalmi sizce? İlk denememiz ve ben çok endişeliyim. Bilgisi yada fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Insallah saglikla devam eder. benim doktor sadece bir kez test yapti sonrasinda bi hafta sonra keseyi gormeye cagirdi..
canım estrofemi transferin 18.günü keseyi görünce bıraktırdı diğerleri devam ediyor.fitil ve kan sulandırıcıkızlar esrofemi hamile kalınca bıraktırdımı dr. Unuz.. Benimki devam et dedi
canım estrofemi transferin 18.günü keseyi görünce bıraktırdı diğerleri devam ediyor.fitil ve kan sulandırıcı
kızlar esrofemi hamile kalınca bıraktırdımı dr. unuz.. benimki devam et dedi
kızlar esrofemi hamile kalınca bıraktırdımı dr. unuz.. benimki devam et dedi
canım estrofemi transferin 18.günü keseyi görünce bıraktırdı diğerleri devam ediyor.fitil ve kan sulandırıcı
Cnm ben onuncu haftadayim hala devam gunde dort tane
Benim ilaçlarımda değişiklik yapılmadı ben günde 2 estrofem ve günde 3 progestana aynen devam ediyorum 3.aya kadar böyleymiş
Ay cok saol canim ya cogu kiside hamilelik cikinca birakmislardi.bana şuan devam et dedi bende korktum bisey olur diye
Canım sana test falan yapıldımı neye göre bıraktırıyorlar veya devam ettiriyorlar ben anlamadım.bana devam et dedi
Kiz burda herkes devam ediyomus estrofeme...doktor muayenede minicik keseyi görünce bugün birak dedi test falan yapmadi
Korkma tatlim ama muayene olunca sor ilaca devam mi diye.belki unutur demeyi:)))
Tamam cnm sorarim tesekkurler.birde dun 12. Gunumuzduya kanda bakildi 205 cikti.cuma gun tekrar cagirdi 15.gun oluyo tekrar kan bakcak herhalde dimi.yoksa alttan falanmi bakcakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?