Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Kızlar bişey sorucam.gebelik hesaplamasını neye göre yapıyoruz.acil cevaplarsanız sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm ben nette tup nebek gebelik hesaplama var.embriyo transfer tarihine gore isaretleyip hesapliyorum.

Merhaba arkadaşlar benim 11. Gün değerim 160 di. 13. Gün 413 oldu suan 17. Gunumdeyim 2 gündür hastanemizin hormon cihazı bozukmus ölçüm yapilamiyormus meraktan olucem. 2 günde 2,5 kat artış normalmi sizce? İlk denememiz ve ben çok endişeliyim. Bilgisi yada fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Bende öyle yapıyordum ama doktorum yanlış dedi.en son adet tarihime göre hesap yapılacak dedi.kafam karıştı

Ama ayni cikiyo doktorlaaa.evet tup bebekte olsa en son adet tarihin gecerli yine.cunku vucudumuzda olmasi gereken degisimi bizim embriyo disarida yasadi.o hesaplayicilarda ona gore haftasini hesapliyor diye biliyorum.doktorla karsilastirdiginda farklimi..

Insallah saglikla devam eder. benim doktor sadece bir kez test yapti sonrasinda bi hafta sonra keseyi gormeye cagirdi..

Insallah saglikla devam eder. benim doktor sadece bir kez test yapti sonrasinda bi hafta sonra keseyi gormeye cagirdi..

Aslında benimde ilk sonucumun iyi olduğunu ve tekrar yaptırmaya gerek olmadığını söyledi doktorum ama buralarda öyle şeyler okuyorumki dış gebelikler, kimyasal gebelikler... Korktum açıkçası ve tekrar ettim genelde 2 kat artıyor olması gerekiyormuş benimki biraz daha fazla olunca kafaya taktım bu kadar evhamli olmamak lazım biliyorum ben bile kendime şaşırıyorum :)

Canım sana test falan yapıldımı neye göre bıraktırıyorlar veya devam ettiriyorlar ben anlamadım.bana devam et dedi

Kiz burda herkes devam ediyomus estrofeme...doktor muayenede minicik keseyi görünce bugün birak dedi test falan yapmadi

Kiz burda herkes devam ediyomus estrofeme...doktor muayenede minicik keseyi görünce bugün birak dedi test falan yapmadi

Geçen başka bi doktora gittim tüp bebek kıymetli gebelik olduğundan her ihtimale karşı kullandırıyoruz dedi yani önlem olarak veriyorlar.senin dr gerekli görmedi demekki.bir de ben anlamadım bana 2 estrofem başkasına 4 neye göre kullanıyoruzki biz bunları..
Neyse el mahkum kullanıyoruz bebişlere faydası olsunda inşallah

Tamam cnm sorarim tesekkurler.birde dun 12. Gunumuzduya kanda bakildi 205 cikti.cuma gun tekrar cagirdi 15.gun oluyo tekrar kan bakcak herhalde dimi.yoksa alttan falanmi bakcakki

hayırlı olsun bitanemmmmmmmmm yok 15.gün yine kanda bakılır ondan sonra keseye çağırır korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…