şuan çıktık yola pozitifi görmeme rağmen inanamıyorum büyük ihtimalle 10 11 gibi sonuç çıkar inşallah bakalım
Sen nerde oturuyodun cnm nerde yaptirdin tup bebegi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan çıktık yola pozitifi görmeme rağmen inanamıyorum büyük ihtimalle 10 11 gibi sonuç çıkar inşallah bakalım
Yas 29
İkinci deneme
5. Gun embriyosu(dondurulmuş)
9. Gun deger 263
11. Gun deger 614
İstanbul Bahçelievler Medical Park
Dr Latif Küpelioğlu
İkiz gebelik
Daha 5 haftaliğız
Teşekkür ederim :)
Hastaneye yaklastikca heyecan basti.Allahim yardim et. Karnima agri girdi .. insalllh guzel sonuc alirim
Ankara medıcana hastanesinde cnm sen nerde yaptırdın bu arada ben kanı verdim şimdi anneme kahvaltıya gidiyoruz 11gibi hastaneye gitcez sonucu oğrencez
Ankara medıcana hastanesinde cnm sen nerde yaptırdın bu arada ben kanı verdim şimdi anneme kahvaltıya gidiyoruz 11gibi hastaneye gitcez sonucu oğrencez
Samsun 19 mayis tip fakultesi canim.bende verdim 12 de cikcakmis :))
Kızlar inşaalh hayırlı haberlerinizi alırız
Ayy canim cok sevindim gozun aydin hayirli olsun:) sira bende 12 de cikcak.senin ilk denememiydiKızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
Ayy canim cok sevindim gozun aydin hayirli olsun:) sira bende 12 de cikcak.senin ilk denememiydi
Ayy canim cok sevindim gozun aydin hayirli olsun:) sira bende 12 de cikcak.senin ilk denememiydi
Merhaba bişe sorabilir miyim
merhaba , dr unuzdan memnunmusunuz o hastanede Aynur hn var bir de bende ona gitmeyi düşünüyorum. 30 yaşındayım
1tüp 1 dondurulmuş tedavisi 2 negatif sonucum var .. tekrar tedaviye başlamak istiyorum .
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
Masallah cnm.allah tamamini erdirsin. :))
Slm canim sen batibahata mi devam ediyorsun gecen yanlis hatirlamiyosam iltahap cikmisti sende ilac falan kullanmismiydin
Evet cnm orada dvam ediyorum.doktor suyun icine karistirilan bi ilac verdi bir kereligine bide antibiyotik.
Antibiyotigi sadece 2 gun kullandim bagirsaklarimi bozdu biraktim.bol su ic dedi sonra.
Veeeee sonucum 205 :)) artik bende aranizdayim Allaha sukurler olsun Allahm herkese nasip etsin