• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Yas 29
İkinci deneme
5. Gun embriyosu(dondurulmuş)
9. Gun deger 263
11. Gun deger 614
İstanbul Bahçelievler Medical Park
Dr Latif Küpelioğlu
İkiz gebelik
Daha 5 haftaliğız
Teşekkür ederim :)

merhaba , dr unuzdan memnunmusunuz o hastanede Aynur hn var bir de bende ona gitmeyi düşünüyorum. 30 yaşındayım
1tüp 1 dondurulmuş tedavisi 2 negatif sonucum var .. tekrar tedaviye başlamak istiyorum .

Hastaneye yaklastikca heyecan basti.Allahim yardim et. Karnima agri girdi .. insalllh guzel sonuc alirim

Ankara medıcana hastanesinde cnm sen nerde yaptırdın bu arada ben kanı verdim şimdi anneme kahvaltıya gidiyoruz 11gibi hastaneye gitcez sonucu oğrencez

Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda

Merhaba bişe sorabilir miyim

Tabiki sorabilirsiniz:)

merhaba , dr unuzdan memnunmusunuz o hastanede Aynur hn var bir de bende ona gitmeyi düşünüyorum. 30 yaşındayım
1tüp 1 dondurulmuş tedavisi 2 negatif sonucum var .. tekrar tedaviye başlamak istiyorum .

Merhaba. Benim takiplerimi bulunduğum şehirdeki doktorum yaptı hep. Latif beyle koordineli şekilde takip etti beni. Ben sadece opu ve transfer günü gittim latif bey'e. İlk denemem negatifti sonra dondurulmuş denedik çok şükür tuttu. Ben doktordan da ekipten de memnun kaldım. embriyologlar, hemşireler hepsi çok ilgiliydi. Orada Jane Hnm var onun da iyi olduğunu duydum.

Slm canim sen batibahata mi devam ediyorsun gecen yanlis hatirlamiyosam iltahap cikmisti sende ilac falan kullanmismiydin

Evet cnm orada dvam ediyorum.doktor suyun icine karistirilan bi ilac verdi bir kereligine bide antibiyotik.

Antibiyotigi sadece 2 gun kullandim bagirsaklarimi bozdu biraktim.bol su ic dedi sonra.

Evet cnm orada dvam ediyorum.doktor suyun icine karistirilan bi ilac verdi bir kereligine bide antibiyotik.

Antibiyotigi sadece 2 gun kullandim bagirsaklarimi bozdu biraktim.bol su ic dedi sonra.

Bende de cikti canim sıkildı ya benim 17 hafta oldu bende tüp doktorumu biraktim 2 aydir batibahata gidiyorum reşat beye banada suya karıştırılandan verdi dün yapmadim cok sık idrara çikıyorum diye bugün yapicam bakalım inşallah geçer biranönce bebiş nasıl senin hamilelik nasil gidiyor

Back