Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Bende geldim . Ve hayırlı olsun . Yaş 28 ilk denemem. Genart sait hoca . 12 . Gün 727 . 16. Gün 3568. İkiz bekliyoruz keseleri gördük bugün kısmet olursa kalp atışlarını duyucam.

Arkadaşım bn de tüp bebekle hamileyim şu anda şükürler olsun sadece keselerden biri küçük seninde öyle mi? Ya da öyle olan var mıı

elim ayağım titriyo belli belirsiz hayalet çizgiyi gördüm gibi allahım şakamı bu ya ben dayanamıcam birazdan gene gidicem hastaneye yoksa çarşambaya kadar ölürüm

Ayy insallah canim ya benimde kalbim durcak gibi olmustu.durdukca dahada belirginlesiyo .. simdi ne durumda bellimi.Allahm insallh hadi hayirlisi...

Canim benimde 2 tane yerlestirildi fakat benim bugun 11. Gunum ve idrar testinde cikti :) yarin kanda bakilcak .daha belli degil yani insallh ikiz olur

Arkadaşım bn de tüp bebekle hamileyim şu anda şükürler olsun sadece keselerden biri küçük seninde öyle mi? Ya da öyle olan var mıı

yok canım keseler hemen hemen aynı gidiyor. Ama biri diğerinden biraz daha küçük genelde öyle oluyor. Sıkma canın canım zamanla toparlıyorlar..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..

ben geldim aldım sonucumu artı ağzımın payını bişey baştan aksi başladıysa üstelemicen illa olsun diye hayalet çizgiyi gördüm koştum hemen hastaneye sonucum ise çok düşük 6.40 doktor çok yeni bi gebelik dedi tüp dedim normalde çarşamba test günüm dedim ozaman tekrar bakarız katlarsa merak etme dedi ama ben bitik vaziyetteyim ya hakkaten sonradan yükselcek yada bebeğim vardı beni terk ediyo diğer ihtimal ilaçların etkisinden oldu velhasıl hiç umudum yok

ümitsiz olma bence canım kaçıncı günündesin bekle bi gününü önemli olan katlaması zaten ilaçlaını ihmal etme sabret güzel düşün bence

ümitsiz olma bence canım kaçıncı günündesin bekle bi gününü önemli olan katlaması zaten ilaçlaını ihmal etme sabret güzel düşün bence

canım benim bitmiş vaziyetteyim hiç güzel şeyler düşünemiyorum ağlamaktan önümü göremiyorum 9.günüm normalde yüksek olması lazım çarşamba asıl günüm ama ozamana kadar katlasa da 12 olcak yine çok düşük yok yani olmadı bukez zaten akşamki ağrılardan belliydi

bu kadr harap etme kendini canım bak düşük olupda katlanan çok kişi duydum değerin çok yüksek olması önmli değil drun da demş katlanması önemli diye. hem ağrılar da normal benmde adet sanıclarım oldu aynısı gibi bel karın ağrısı ama normal olabilir ağrılar da. bence moral olarak tüketme öncelikle Allah a sığın en hayrlısını versin Rabbim belki var moral bozuluğyla bitirceksin yani biraz daha sabır

Silik çıktıysa çok büyük ihtimalle vardır. Bence yarın kanda baktır. Benim kan değerim yüksekken bile idrarda çok belirgin değildi.Hayırlısı olsun şimdiden:)

İnşallah sonradan yükselir canım. ÇAtlatma iğnesi yaptırmış mıydın sen?

Yas 29
İkinci deneme
5. Gun embriyosu(dondurulmuş)
9. Gun deger 263
11. Gun deger 614
İstanbul Bahçelievler Medical Park
Dr Latif Küpelioğlu
İkiz gebelik
Daha 5 haftaliğız
Teşekkür ederim :)

Doktorda söylemis canim bak yeni gebelik diye belkide bosuna uzulup olumluysada olumsuz etkiliceksin.yapma boyle Allah bilir en iyisini dua et ve bekle 2_3 gun daha sabret.deger yükselir insallh dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…