Oyyyy maşallahhhh ikiz annelerimiz çook
Bende geldim . Ve hayırlı olsun . Yaş 28 ilk denemem. Genart sait hoca . 12 . Gün 727 . 16. Gün 3568. İkiz bekliyoruz keseleri gördük bugün kısmet olursa kalp atışlarını duyucam.
elim ayağım titriyo belli belirsiz hayalet çizgiyi gördüm gibi allahım şakamı bu ya ben dayanamıcam birazdan gene gidicem hastaneye yoksa çarşambaya kadar ölürüm
Arkadaşım sende ikiz annesi misin?? Bişe sorucam daaaa
Yok cnm değilim zaten ben bebeğimi düşürdüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben kalp atışınıda aldım bu ay ikili test yapılacak inşaallah, yaş 28, ilk deneme, birde ben Bursa Pembemavi de yaptırmıştım, onuda eklersen sevinirim.
Evet canim 3. Gun ve 2 tane bebiş..senin kacinciydi kac tane
Sebus bende cok yiyorum kiz aciktiriyO galiba bizi bu keratalar :) benim kasiklarda agri var bugunde.
Arkadaşım bnde tüp bebek yaptırdım 5. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi keseleri gördük sadece biri küçük şuanda 7+ 4 hamileyim yarın kalp Atışlarını dinlicez inşallah yani sizin de bir kese küçük müydü
Canim benimde 2 tane yerlestirildi fakat benim bugun 11. Gunum ve idrar testinde cikti :) yarin kanda bakilcak .daha belli degil yani insallh ikiz olur
Arkadaşım ikiz mi senin?
Arkadaşım bn de tüp bebekle hamileyim şu anda şükürler olsun sadece keselerden biri küçük seninde öyle mi? Ya da öyle olan var mıı
ben geldim aldım sonucumu artı ağzımın payını bişey baştan aksi başladıysa üstelemicen illa olsun diye hayalet çizgiyi gördüm koştum hemen hastaneye sonucum ise çok düşük 6.40 doktor çok yeni bi gebelik dedi tüp dedim normalde çarşamba test günüm dedim ozaman tekrar bakarız katlarsa merak etme dedi ama ben bitik vaziyetteyim ya hakkaten sonradan yükselcek yada bebeğim vardı beni terk ediyo diğer ihtimal ilaçların etkisini den oldu velhasıl hiç umudum yok
ümitsiz olma bence canım kaçıncı günündesin bekle bi gününü önemli olan katlaması zaten ilaçlaını ihmal etme sabret güzel düşün bence
canım benim bitmiş vaziyetteyim hiç güzel şeyler düşünemiyorum ağlamaktan önümü göremiyorum 9.günüm normalde yüksek olması lazım çarşamba asıl günüm ama ozamana kadar katlasa da 12 olcak yine çok düşük yok yani olmadı bukez zaten akşamki ağrılardan belliydi
Gunaydin kizlar ben test aldim geldim sabah ilk çişimlen yapayim dedim :)) herkesin dedigi gibi ikinci cizgi varla yok arasinda bisey yani silik bi cizgi var görunuyo . Acaba ben oyle gormek istedigim icinmi oyle goruyorumama var yaa gozukuyo
ben geldim aldım sonucumu artı ağzımın payını bişey baştan aksi başladıysa üstelemicen illa olsun diye hayalet çizgiyi gördüm koştum hemen hastaneye sonucum ise çok düşük 6.40 doktor çok yeni bi gebelik dedi tüp dedim normalde çarşamba test günüm dedim ozaman tekrar bakarız katlarsa merak etme dedi ama ben bitik vaziyetteyim ya hakkaten sonradan yükselcek yada bebeğim vardı beni terk ediyo diğer ihtimal ilaçların etkisinden oldu velhasıl hiç umudum yok
Benim kıymetli gebelerim
Bu mesajımı alıntı yaparak bana ilk sayfadaki listeye göre bilgilerinizi yazın ve listeye ekleyim..
Arada yazdıklarınızı göremeyeceğimden bu mesajın alıntılanması önemli..
ben geldim aldım sonucumu artı ağzımın payını bişey baştan aksi başladıysa üstelemicen illa olsun diye hayalet çizgiyi gördüm koştum hemen hastaneye sonucum ise çok düşük 6.40 doktor çok yeni bi gebelik dedi tüp dedim normalde çarşamba test günüm dedim ozaman tekrar bakarız katlarsa merak etme dedi ama ben bitik vaziyetteyim ya hakkaten sonradan yükselcek yada bebeğim vardı beni terk ediyo diğer ihtimal ilaçların etkisinden oldu velhasıl hiç umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?