inşallahh canmm tekrar kaybetmeye gucum yok ınan rabbm kımseyı evlat acısıyla sınamasın
yok yok bende bişeycik yok çok şükür orda bi karışıklık olmuş yazılar karışmış canım
yok yok bende bişeycik yok çok şükür orda bi karışıklık olmuş yazılar karışmış canım
hakkaten ha var sende bişeyler ama hep hayırlara vesile olmuş görüyonmu :) ben aydındayım merkez izmirde hatta hemşireyle konuşurken sizin orda tanıdığı varmış onla konuşmuş burası fena oldu bütün dolaplar yere indi demiş biliyorum yani siz daha çok hissettiniz
benimde 1 düşük 1 dış gebelik varölümden döndüm zehirliyodu beni bebişim sol tüpümle beraber aldılar. diğer tüpümde tıkandı
canmm lekelenme kanama dusuk tehlıkesıdır neden yatmıyorsun ıstırat et ve bol su ıc ne ılaç verdı doktorn
benimde 1 düşük 1 dış gebelik varölümden döndüm zehirliyodu beni bebişim sol tüpümle beraber aldılar. diğer tüpümde tıkandı
kız allah iyiliğini versin senin sol tüp de mi pert bişey dicem gülcen benim de sol tüp tıkalııııı
Allah korudu canım çok şükür. Devrilen ufak tefek şeyler oldu tabi. Ama o sallanma sesleri ve deprem sesi asıl ürküten. Sapsarı oldum elim ayagım buz kesti. Kaçamıyorsun da. Aşağı inerken bile yavaş yavaş iniyorum emin olmasam da karnımda kuzularım var diye düşündüm. Neuseki kazasız belasız atlattık. Allah'ım cümlemizi beterinden korusum.
4dusukk1kurtaj 1 erken doğum ömrumdenn ömur gıttıı
he kıs benim sol tüp yok aldılar .. sağ tüpte tıkalıydı laparoskobi oldum açıldı ama dr. normal hamile kalabilirsin ama tekrar dış gebelik olma olasılığın yüksek diğer tüpüde riske atmayalım tüp bebek yapalım dedi bizde tamam dedik.
aynen banada sağla kalırsın dediler bekledim bekledim olmadı bende tüp taktırdım :)
Leke olunca hemen gittim doktor bir sorun yok dedi. Nebileyim olur tup bebekte dedi. Kanama goremedi ultrasonda. Zaten progestan kullaniyorum. Birde puroloton igne. Aspirini icme birkacgun dedi. .iste bende agrilarim dusuk tehkijesinden mi yoksa herkeste olan mi diye merak ettim. Aslinda 1haftadir evdeyim. Yatiyorumda birax siklinca kalkiyorum sadece yemek yapiyorum. Ne yapsam bilemedim. Yarin tekrar rapor mu yazdirsam.
geçen sene yaptırcaktık benimki önce arabasına tüp taktırdıonun taksidi bitti sıra bana geldi işte
bugunn hepp agrıdı agrıyoda bn 6dusugm var ve hep bu haftalarmda kanamm oldu ondan cok korkuyormm
Evet 3tane igne 4gunde bir. Ben en iyisi aliyim rapor. Senin dusuk kacinci haftadaydi. Ben yarin 10dolduruyom. Insallah su 2haftayida bir atlatsaydim. Birazcik rahatliycaktim.[/QUOTE]bence cok dıkkat et ıstırat et bol bol ılac 3tanemı ıcıyon ıgne haftada1mı kullanıyon cok ayakta durmaa
O zaman ihmal etme yarin mutlaka druna gorun InsaALLAH bu kez hersey yolunda gider ve bebegini alirsin kucagina
Gunaydin kizlar ben test aldim geldim sabah ilk çişimlen yapayim dedim :)) herkesin dedigi gibi ikinci cizgi varla yok arasinda bisey yani silik bi cizgi var görunuyo . Acaba ben oyle gormek istedigim icinmi oyle goruyorumama var yaa gozukuyo
Gunaydin kizlar ben test aldim geldim sabah ilk çişimlen yapayim dedim :)) herkesin dedigi gibi ikinci cizgi varla yok arasinda bisey yani silik bi cizgi var görunuyo . Acaba ben oyle gormek istedigim icinmi oyle goruyorumama var yaa gozukuyo
günaydın canım silikte olsa varsaaaaaa haydeeeee gelsin bebişler tebrik ederim canım benim :) hem belki tek tumuştur o yüzden silik çıkmıştır amaaaan takma sen bunları çıkmış o bikere aaaaaaay darısı benim başıma arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?