Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Iyi akşamlar kızlar bende aranıza katilacagim herhalde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz 10 aylık evliyim canim eşimin sperm sayisi düşük çıktı burda doktor ankaraya bi gidin büyük ihtimal tüp bebek dedi ama ben korkuyorum ya

Canim bak kimisi esinden kimisi kendinden dolayi bi sekilde tüp bebek basliyor. Tüp bebek sürecini herkes cok kötü diye anlatti Allaha sukur bi zorlugunu yasamadim hemde uzun protokollu tedavi oldum.1 ay nasil gecti anlamadim.en zoru transferden sonra beklemkmis suan onu yasiyorum tek zorluk bu.bi gün biyerden baslamak gerekiyor bence uzatma bu zamani :)

sudemnazz canim ben doktordan çok korkuyorum psikolojik olarak ne yapacağım bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maddi olarak ne olur gelip gitmek nasıl olur şehir dışından hangi doktor daha iyi olur aklımda bir sürü soru işte

Sebus gunler cabuk geciyo be :) bak yine gitti birgun. Sabah idrar testi yspsak cikarmiki ya :))

biliyomusun aynı şeyi düşünmüşüz ben araştırdım ama çıkma olasılığı çok düşük negatif çıkarsa üzülürüz ben p.tesi kanda baktırmayı düşünüyom :)

Ankarada cok iyi dr.lar var diye duymustum .arastir intten yada cevrenden orda fakulte varmi. Dr. Lari iyi oluyor maddi olarakta özellere gore uygun oluyor

Burada fakülte yok canım ankaraya gidecegiz bakalım ne kadarlık bir süreç tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…