Bende cok evhamliyimdir bak sana ne dicem guluceksin☺️ben ilk 6. Haftada keseyi gordum sonra eve geldim internetten alti haftalik kese ultrason goruntusune baktim anaaa dedim
Benimki bi deisik niye ortada diyil sagda diye onu taktim kafama sonra diger gidisimizde doktora sordum gildu dediki sen kendine dertmi ariyosun😄😄yani seni iyi anliyorm cinku bizim yasadigimiz surec zor ole kafam rahat diyen az vardir heralde herseyden illa emin olmak istiyorz😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım minicik bi kese göründü sende öyle minicikmi gördün ya :26:
kız allah iyiliğini versin kocaman mı bekliyodun....garibimin eti ne butu ne daha kaç mm ki kocaman kese olsun pimpiriklenme hemen önemli olan görmendi haftaya da kalp atışını duyarsın belki...sakin oooooollll herşey yolundaa canım benim
Valla bende aklim şeyimde olduğu icin unutuyorum sorduklarimi :)) benimde ilk deneme 30 yasindayim temmuzda 4 sene bitecek
kız bilmeyince ne bilim.doktorda mesanen sıkışıkmı dedi şok oldum yooo dedim.hiçbişey söylememişlerdi.ne cahilim dedim ya
bak onu ben de bilmiyodum sıkışık mı gitmek gerekiyomuş
konu sigaramı10 yıldır kesintisiz içerim.ilk tüp bebekte kimyasal olunca bu sefer içmicem dedin.opuya 3 gün kala nasıl oldu bilmiyorum ama bıraktım yani şu an yaklaşık 20 günden fazladır tek fırt bile çekmedim.2 yıl çocuk için uğraştım o yüzden riske atamam dedim çok direndim.eşim içiyor kokusunu duyunca içim gidiyor ama yapmicam ya düşerse diyorum çok korkuyorum.ama normal gebe kalanlar rahat rahat içiyor valla ..bence dayanamayan bi iki fırt çekip bıraksın
Slm öncelikle hayırlısı olsun bebişin.. bende uzun süredir sigara içiyordum.. tedaviye başladığım günden beridir hiç içmiyorum. normal gebeler çok rahatlar vallahi. biz bişey oldumu herşeyi bişeye bağlıyoruz. özelliklede ben.. düşüge sebep olacak hiç bişey içmiyorum.. tek içtiğim şey süt :)))
canımmmm allah razı olsunhaklısın bizim herşeye daha çok dikkat etmemiz gerekiyor valla.hamdolsun bende içmiyorum artık bayadı.ama süt peynir yoğurdu hiç sevmem başka bi çözümü yokmu ya :26:
doktor zaten diyoki aha burda bende diyorumki hani nerde görünmüyo yane bilim kocaman bişey sanıyodum ama zaten zamanla büyüyecekmiş sen kalp atışını duydunmu
doktorum bana imom omega diye bir gıda takviyesi verdi.. doktoruna bir danış istersen canım. zaten ilk 3 aydan sonra önemliymiş..
evet sormalıyım canım haklısın çok sağol
bana daha ilk gidisimde verdi imom omega harika bisey icinde hersey var folik asit bile ayriyeten bi ilac kullanmıyorum yani sor bence doktoruna
cok sukur duyduk biz ama ben suan 10. Haftamdayim 6. Haftada duydum kalp atisini bebisimin snde bidahaki gidisinde duyarsin suan okadr kucukki bir pirinc tanesinnden daha kucuk😊her hafta dahada buyuyo inanamicaksin yani bir mucizeye taniklik edicez allahin izniyle hep beraber
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm öncelikle hayırlısı olsun bebişin.. bende uzun süredir sigara içiyordum.. tedaviye başladığım günden beridir hiç içmiyorum. normal gebeler çok rahatlar vallahi. biz bişey oldumu herşeyi bişeye bağlıyoruz. özelliklede ben.. düşüge sebep olacak hiç bişey içmiyorum.. tek içtiğim şey süt :)))
Günaydın herkese kızlar inşallah bende aranıza katılabilirim bugün transferin 8.gunu çok heyecanlıyım test gunum yaklaşıyor sizleri tebrik ederim darısı başıma inşallah bişey sorcam belirti olarak ne hissettiniz ve idrar testini kaçıncı günde yaptınız
Günaydın herkese kızlar inşallah bende aranıza katılabilirim bugün transferin 8.gunu çok heyecanlıyım test gunum yaklaşıyor sizleri tebrik ederim darısı başıma inşallah bişey sorcam belirti olarak ne hissettiniz ve idrar testini kaçıncı günde yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?