eveeeeeeeeeeeeet geri kaldı 5 gün
Ben anlamamışım canımİnşallah bu sefer çok sağlıklı bir gebeliğin olur.
Sen de bendensin o zaman ama ben nasıl tutuyorsam tut kendini:)))Öğrendiğimden beri içim kıpır kıpır çok fena göbek atasım var ama bünye müsait değil. En azından oturduğum yerde oynamaya çalış gerdan kıvır falan yeter
Dualarımız seninle canım. PEki serklaj yapılmamış mıydı? Bu sefer yapılır değil mi? Sağ salim kucağına al canım inşallah
Senin şudurumunda seninle tartışmaya girip seni üzen düşüncesiz insani AllaH bildigi gibi yapsin canm.bisey olmaz Allahin izniyle.üzüntüden agri hissetmissindir.benim kaynanada transfere giderken yuzume tlfn kapatti o sinirle girdim transfere ve görusmuyorum daha gerizekaliyla ..uzme kendini salla uxulcek kadar degerli degiller .
Daha once sormuymuydum canim senin ilk denememiydi? Yas kac kac yillik evlisin.
evet canım 2 tane 8.gün embriyosuydu bizimki.tek çift farketmez inanki tusun bizimle olsunlarda aynen ya..ama biz baya baya alıştık ikiz fikrine tek olunca üzülürmüşüz hey allahım
ollllKızlar kötüyüm ya. Ben normalde sigara içen biriyim yani biriydim günde 1 paket falan içiyordum. Transferden sonra 5-6ya düşürdüm hamile olduğumu öğrenince de yani 4 gün önce tamamen kestim. Ama dayanamayacakmışım gibi geliyor.Resmen sigaraya aç yaşıyorum aklım hep sigarada. Şeytan hep beynimde yak 1 tane yarıya kadar iç diyor. Çok korkuyorum dayanamıcam diye
Aranızda var mı sigara içen ya da hamile kalınca bırakan? Bi yardım edin bana ya eşimde yok evde beni engellesin...
Valla hic bi belirti yok gibi. Alttan hafif sanci girip cikiyo bazen. Bilmiyorum ki
evet canım 2 tane 8.gün embriyosuydu bizimki.tek çift farketmez inanki tusun bizimle olsunlarda aynen ya..ama biz baya baya alıştık ikiz fikrine tek olunca üzülürmüşüz hey allahım
tövbe yarabbim ne gerizekalılar var ya hep diyorum iyi olsalardı adı kayınvalide değil sayınvalide olurdu :) takmayın anacım siz onları ne halleri varsa görsünler çamura taş atıp yüzünüze bulaştırmayın iplememek en güzelii sakın takıpta moralinizi bozmayın bebişler için relax oluuun
sorduysan bile ben de unutmuşum :) evet canım ilk denemem 29 yaş ekimde 7.yıla gircem sen?
Neden boyleler??gercekten anlamiyorm ya vallahi..insan takmiyim diyo ama gercekten olmuyo bazen diyorumki kizim al basini git inan ole bunaldimki ben biraz riskli bi gebelik geciriyorm yarim rahimliyim yani dusuk tehlikem hep var ve esim de bunu bile bile yinede ailesinden yana..dedimki demekki biz hic aile olamamisizz...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Üstünlük kurma çabasindalar.herseyi ben bilirim ,hersey bana sorulcak biseY alinirken bana danisilcak biyere giderken haber verilecek, ve ogullarini paylasamiyolar.bu adamlarda bekarken analarinin suratina bakmaz sözünü dinlemez evlenince analari bi kiymetlesiyo.benimkide ilk zamanlar cok anaciydi Allahtn simdi benm ustume cok dusuyo hele bu tüp bebek olyimda.birak sen onu düsuncesiz ,takma ye iç gezmene bak diyor sürekli.sende kendine bak umursama bebegin icin.hic yokmus gibi davran ben oyle yapiyorum daha sinir oluyolar ozaman :) ona inat daha mutluyum kocamla.çatir catir catliyo .
rabbim gönlüne göre versin canım. Hayırlısı neyse o olsun. Seher de yarın gidiyor sen de hadi ikiniz de ikiz görüp gelin de ocak ikiz anneleri diye topic açalım
canım minicik bi kese göründü sende öyle minicikmi gördün ya :26:
kızz kocamanmı olacaktı tabıkı mınıcık dgal yolla hamıs kalmıs olsak suan daha yenı teste gıtmıstık belkıde
doğru ya haklısın benimki 4 hafta 5 günlükmüş
doğru ya haklısın benimki 4 hafta 5 günlükmüş
Daha dort haftalik bide keseni gormussun canim tabiki minnacik olucak hatta gozukmeyebilirdi bile ben 6. Haftada gordum😊hayirlisi olsun canim gozunuz aydin artik kendine ve bebisine iyi bak😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kız rahatlattın beni yateşekkür ederim allah razı olsun sende kendineve bebişine iyi bak
yanıı haftaya nıye cagırdı kalp atısınamı
gel bakalım dedi bilemicem valla neye çağırdığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?