- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
Gözün aydin canim Allah tamamini erdirsin insallah saglikli hamilelik olsunlarda Bir veja iki fark etmiyor cok sükür bu duygulari yasadik ja Allaha sükürler olsun ve herkesin yüzünü güldürsün insallah☺️☺️☺️
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Aynen öyle canım Allaha binlerce şükürler olsun bu duyguyu yaşadık hiç farketmez yeterki sağlıklı olsunlar da yirimmmm ben onu 😊
Ben de içmiyorum bazen eşimden 1-2 fırt çekiyorum o kadar. Belki keseyi görünce onu da içemem kıyamam:26:
hayır belli olmuyor yani dr a göre değişyor gören tahmin yapıyor ama ben 12 de 14 de ayrı drlara gittim göremediler hala öğrenemedim çatlıcam bu cuma inş gitcem artık öğrenirim inş
Tebrik ederim harika bir haber 😊 3.gün embriyolarında bölünme olabiliyormuş siziki 3.gün embriyosu muydu?
Ben 6.haftamda yani 2 gün önceki muayenede keseyi 1 gördü ama karından baktı alttan baksam 2.var mı yokmu net söylerim dedi.varmıdırki acaba 2.kese? 😊 hcg 11.gün 830 iki gün sonra 1200 civarıydı ama şimdilik tek dedi.nasip bakalım belki bizde bi süpriz yaşarız😄
ögrenırsın canmm bu gıttınde merak etme hayırlısı oldun tekmı bebısın gönlunden ne gecıyorr
amin canım inş hayırlısyla bebişim tek 2 embryodan bi taesi tuttu hamdolsun
gönlümden kız geçiyor rüyalarımdda hep erkek görüyorum bakalım nolcak :)
hıııım senin çokmuş benim sabah 1 tane crinone jel akşam 1 tane progestan kapsül var onun dışında imom omega ve benexol hap bide nanoditamin dilaltı spreyim var okadar bu test ne için bilmem ama sonucuna göre ovitrelle iğne verilcek tekrar ne alaka onuda anlamadım ama doktorla konuşucam ne için diye
Sebus progestan kapsulu alttanmi kullaniyosun yoksa agizdanmi ? Ben alttan ama acayip yanma yapiyor ilk gunlerde yapmiyodu simdi cok yaniyor
Bende sizler gibi güzel haber alicammi acabacok korkuyorum ya tutmadiysa naparim 5 gun kaldi Allahm yüzümü güldrür insallh. Bebişlerim insallh tutunmustur .
ah canım aaah hakkaten gülebilcekmiyiz acaba buarada vücut ısında bi değişiklik hissediyomusun benim 2 gündür bi tuhaf sıcak basmalar var ateşim yüksek devamlı belirti aradığımdan değil acaba ilaçlar mı yapıyo diye
Canim bende tup bebek gebislerindenim ayni seyler banada olmisti transferden sonra ya ilaclardan yada bu iyiye isaret benimki gibi insallah☺️hayirli haberlerinizi bekliyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ah canım aaah hakkaten gülebilcekmiyiz acaba buarada vücut ısında bi değişiklik hissediyomusun benim 2 gündür bi tuhaf sıcak basmalar var ateşim yüksek devamlı belirti aradığımdan değil acaba ilaçlar mı yapıyo diye
Bende sizler gibi güzel haber alicammi acabacok korkuyorum ya tutmadiysa naparim 5 gun kaldi Allahm yüzümü güldrür insallh. Bebişlerim insallh tutunmustur .
strese girme canım inş. tutunmuştur öyle belirtide arama. İnş. canım. beklemek çok zor değil mi?
yooooooosakın yapmaaa hatta yannda bıle ıcılmesıne ızın verme sakınn
Bu günden sonra asla :)))
Çünküüüü benim bebeklerim ikizzzzBugün keselerimizi gördük
Önce karından baktı göremedi sonra alttan baktı tek gördü ben şaşırdım çünkü değerlerim yüksekti. Sonra bi baktık ki arkasında bir tane daha kese. Allah'ım hala inanamıyorum ben 1 isterken...
Allah'ım gebeliklerimizi hayırla sonuçlandırsın, Kucaklarımızda sağ salim görmeyi nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?