Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Aynen öyle canım Allaha binlerce şükürler olsun bu duyguyu yaşadık hiç farketmez yeterki sağlıklı olsunlar da yirimmmm ben onu 😊

Aynen öyle canım Allaha binlerce şükürler olsun bu duyguyu yaşadık hiç farketmez yeterki sağlıklı olsunlar da yirimmmm ben onu 😊

Cok sükür Allah herkese tatdirsin insallahh ☺️☺️

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

hayır belli olmuyor yani dr a göre değişyor gören tahmin yapıyor ama ben 12 de 14 de ayrı drlara gittim göremediler hala öğrenemedim çatlıcam bu cuma inş gitcem artık öğrenirim inş

ögrenırsın canmm bu gıttınde merak etme hayırlısı oldun tekmı bebısın gönlunden ne gecıyorr

Merhaba kızlar...işten gelince pestilim çıkıyorr..çok okuyamadım bir şey kaçırdım mı

Teşekkürler canım bende 6.haftada bir kese göründü kadından baktı bizde bire odaklandık kalp atışı için gittik mucize kese içine Mevlam 2 Can koymuş çok şükür senin değer bayağı yüksek diğer kesen küçük olabilir inş. Bir daha ki muayene de onuda görürsünüz hayırlısı olsun canım 🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

ögrenırsın canmm bu gıttınde merak etme hayırlısı oldun tekmı bebısın gönlunden ne gecıyorr

amin canım inş hayırlısyla bebişim tek 2 embryodan bi taesi tuttu hamdolsun
gönlümden kız geçiyor rüyalarımdda hep erkek görüyorum bakalım nolcak :)

Sebus progestan kapsulu alttanmi kullaniyosun yoksa agizdanmi ? Ben alttan ama acayip yanma yapiyor ilk gunlerde yapmiyodu simdi cok yaniyor

Bende sizler gibi güzel haber alicammi acaba cok korkuyorum ya tutmadiysa naparim 5 gun kaldi Allahm yüzümü güldrür insallh. Bebişlerim insallh tutunmustur .

Sebus progestan kapsulu alttanmi kullaniyosun yoksa agizdanmi ? Ben alttan ama acayip yanma yapiyor ilk gunlerde yapmiyodu simdi cok yaniyor

evet canım alttan valla öööğğ geldi artık bende de rahatsızlık vermeye başladı öyle şiddetli değil ama yanma ve hafif kaşıntı var

Bende sizler gibi güzel haber alicammi acaba cok korkuyorum ya tutmadiysa naparim 5 gun kaldi Allahm yüzümü güldrür insallh. Bebişlerim insallh tutunmustur .

ah canım aaah hakkaten gülebilcekmiyiz acaba buarada vücut ısında bi değişiklik hissediyomusun benim 2 gündür bi tuhaf sıcak basmalar var ateşim yüksek devamlı belirti aradığımdan değil acaba ilaçlar mı yapıyo diye

Canim bende tup bebek gebislerindenim ayni seyler banada olmisti transferden sonra ya ilaclardan yada bu iyiye isaret benimki gibi insallah☺️hayirli haberlerinizi bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım kaç haftalıksın peki? ya benim normalde adet olacağım zaman ara ara oluyodu ama bu öyle değil sürekli yüksek 1-2 derece gibi ölçmedim ama hissediyorum neyse test günü belli olur neden olduğu

Valla hic bi belirti yok gibi. Alttan hafif sanci girip cikiyo bazen. Bilmiyorum ki

strese girme canım inş. tutunmuştur öyle belirtide arama. İnş. canım. beklemek çok zor değil mi?

Evet beklemek cook zor.1 sn bile kafami baska seye veremiyorum.aksamlari erkenden yatiyorm 1 gun daha gecsin hemen sabah olsun diye.gun yaklastikcada korkuyorum olumsuz sonuc alirsam diye gecmesinide istemiyorum.bu nasil biseymis ya

Vucut isimi falanda anlamiyorumki sicagim ama havalarda sicak anlayamiyorum.sadece hergun yarim kilo erik yiyorum ve tursu :) hergun cikolata yiyen ben cikolata tatli gormk istemiyorum.tabiki bunlar icin daha cook erken oldugnuda biliyorum ysni piskolojik galiba :)

yooooooosakın yapmaaa hatta yannda bıle ıcılmesıne ızın verme sakınn

Bu günden sonra asla :)))

Çünküüüü benim bebeklerim ikizzzz Bugün keselerimizi gördük
Önce karından baktı göremedi sonra alttan baktı tek gördü ben şaşırdım çünkü değerlerim yüksekti. Sonra bi baktık ki arkasında bir tane daha kese. Allah'ım hala inanamıyorum ben 1 isterken...
Allah'ım gebeliklerimizi hayırla sonuçlandırsın, Kucaklarımızda sağ salim görmeyi nasip etsin inşallah.

Gözunuz aydin Allah size bagislasin Allah tamamini erdirsin insallah :) ne guzel bi mutluluk Allahm banada nasiP eder nsallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…