Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Bence korkma canim bu stres te etkiliyor bebeği korkma ilaclarini kullanmaya devam et. Strese girme canim etkileme bebeğini

Gamzecim Bi kaç gündür ben de seni düşünüyordum bende troid kaynaklı d vitamini eksikliği çıktı decavitin yanında bir de devit diye bir d vitamini damlası başladı doktorum

Canim geçmiş olsun bana milenyum multi vitmin verdi doktor bude kan hapı gyno ferro diye herkeze bu decaviti veriyolar bana vermedi kan testi de yapmadı doktor hiç direk verdi anlamadim

Canim geçmiş olsun bana milenyum multi vitmin verdi doktor bude kan hapı gyno ferro diye herkeze bu decaviti veriyolar bana vermedi kan testi de yapmadı doktor hiç direk verdi anlamadim

Canım benim Demir depoları dolu çıktı inşallah faydasını görürsün kullandığın vitaminlerin yarasın bebişine inşallah

o senin durumuna göre değişiyor tatlım genelde 12 haftada bıraktırıyorlar ilk üç ay çok önemli ama benim doktorum 28 haftaya kadar kullandırcak ben riskli durumlar yasadım önlem amaçlı bıraktırmıyor

Canım neden açık alma diye uyardı seni ? Pastorize daha mı sağlıklı ???

Allah de ötesini bırak...

Günaydin canim naptin doktora gidip geldinmi Haber Et insallah hersey yolundadir allahin izniylen🙏

Allaha binlerce sükürler olsun 🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kızlarr çok mutluyum kalp sesi için gittik bir tane diye ama iki tane duyduk çok şükür rabbimize tek kese de iki bebiş çok şükür 🙏🙏🙏

Hayırlı olsunn, Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin..

amınn canmm cok saolll cumlemızee ınsallah

Kızlarr çok mutluyum kalp sesi için gittik bir tane diye ama iki tane duyduk çok şükür rabbimize tek kese de iki bebiş çok şükür 🙏🙏🙏

tebrıkler canmmmmmmmmmm canmm degerlerını yazabılırmısnnn allah ıkısınıde sagsalım kucagna almayı nasıp etsınn inşallahhh

nasıl yani tek yumurta ikizi mi aman yarabbiiiim çok güzel süpriz oldu sana desene hayırlı olsun canım

tüp bebekle hamiş kalanlar kervanına katılmışş bulunnuyrum rabbım saglıkla kucagmıza almayı nasıp etsın

tekrar hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydı ben de bi şişlik ve karın ağrısı vardı üstüne bugün bel ağrısı başladı bgn hiç keyfim yok daha 3 gün oldu transfer olalı belirtiler için çok erken gerçi ama sende bunlar oldumu

belımm halaa cok agrıyoo amaa belırtıye takılmaa cnmm

ikizz varr topigmızde ıkızzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::90::90::90::90::119::119::119::119::119::118::118::118::122::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

Ay canim benim cok sevindim gözünüz aydin Allaha tamamini erdirsin insallah kucagimiza almayi nasip eder insallah🙏🙏

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…