Slm kizlar. Size bi sorum olacak ben bugün kötü bisey yaptim ama sonradan pisman oldum. Transferimin 17.günü ve carsamba doktor keseyi görmek için alttan muayene edebiliriz dedi bende doktorun karsisina kötü cikmamak için agda yaptirdim.sizce bisey olurmu?
Gamzecim Bi kaç gündür ben de seni düşünüyordum bende troid kaynaklı d vitamini eksikliği çıktı decavitin yanında bir de devit diye bir d vitamini damlası başladı doktorum
Canim geçmiş olsun bana milenyum multi vitmin verdi doktor bude kan hapı gyno ferro diye herkeze bu decaviti veriyolar bana vermedi kan testi de yapmadı doktor hiç direk verdi anlamadim
tüp bebekle hamiş kalanlar kervanına katılmışş bulunnuyrum rabbım saglıkla kucagmıza almayı nasıp etsın
tüp bebekle hamiş kalanlar kervanına katılmışş bulunnuyrum rabbım saglıkla kucagmıza almayı nasıp etsın
Hayırlı olsun cannim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Canım neden açık alma diye uyardı seni ? Pastorize daha mı sağlıklı ???
Allah de ötesini bırak...
Teşekkür ederim canım. İlaçları düzenli kullanıyorum ama şu fitilden bıktım gibiNe kadar süre kullanılacak bu fitil ya da jel?
Benim daha belirtilerim kusmalarım falan başlamadı. Başlarsa önerini dikkate alıcam :)
Canım neden açık alma diye uyardı seni ? Pastorize daha mı sağlıklı ???
hayırlı olsun cnm
saoll canmmmmmmmmmmm
Kızlarr çok mutluyum kalp sesi için gittik bir tane diye ama iki tane duyduk çok şükür rabbimize tek kese de iki bebiş çok şükür 🙏🙏🙏
Hayırlı olsunn, Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin..
Kızlarr çok mutluyum kalp sesi için gittik bir tane diye ama iki tane duyduk çok şükür rabbimize tek kese de iki bebiş çok şükür 🙏🙏🙏
tekrar hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydı ben de bi şişlik ve karın ağrısı vardı üstüne bugün bel ağrısı başladı bgn hiç keyfim yok daha 3 gün oldu transfer olalı belirtiler için çok erken gerçi ama sende bunlar oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?