• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Slm kizlar. Size bi sorum olacak ben bugün kötü bisey yaptim ama sonradan pisman oldum. Transferimin 17.günü ve carsamba doktor keseyi görmek için alttan muayene edebiliriz dedi bende doktorun karsisina kötü cikmamak için agda yaptirdim.sizce bisey olurmu?

Daha çok yeni old için inş.bişey olmaz ama bence dikkat edin kızlar tetikleyebilir.bende kanama yaşadım daha geçen haftasonu,anladımki önemsiz gibi görünen ayrıntılar bile tetikleyebiliyor dikkatli olmak lazım.ben jilete geçtim mecbur.

Demek öyle sonradan pisman oldum ama iş işten geçti aslinda bende yaptirmayi dusunmuyodum bile ama bir anlik oldu.Rabbim hayirlisiyla saglikli şekilde bebegimi bize bagişlasin insaallah.

Ya ben düşünüyordum aslında çünkü zaten pcos olduğum için gayet tüylü bir insanım. Jiletle nasıl baş ederim bilmiyorum.
Daha çok yeni old için inş.bişey olmaz ama bence dikkat edin kızlar tetikleyebilir.bende kanama yaşadım daha geçen haftasonu,anladımki önemsiz gibi görünen ayrıntılar bile tetikleyebiliyor dikkatli olmak lazım.ben jilete geçtim mecbur.

Haklısın aslında önemsiz gözüküyor ama ya bir şeyi tetiklerse. Gözüm korktu şimdi:26:

Çok pismanim ama artik olan oldu.ben yaptirmayacaktim bir anda oldu.dua edin nolur hayirlisiyla bebegim beni birakmaz insaallah.carsamba saglikli şekilde keseyi görürüm insaallah.tabi o güne kadar kendimi yiyip bitirmezsem.

Slm kizlar. Size bi sorum olacak ben bugün kötü bisey yaptim ama sonradan pisman oldum. Transferimin 17.günü ve carsamba doktor keseyi görmek için alttan muayene edebiliriz dedi bende doktorun karsisina kötü cikmamak için agda yaptirdim.sizce bisey olurmu?

Bende yaptım cnm keseyi gormeye giderken arkadasim yapti kendimi kasmadim

Son düzenleme:
Agdami yaptirdin yani. Bisey olmadi dimi? Ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum ve sürekli agliyorum.bisey olacak diye çok korkuyorum.

Canım sen neden ağlıyorsun ya? Yapma lütfen Hiçbir şey olmamıştır merak etme. Tedbir amaçlı yaptırmayın diyorlardır belki. Ben Jiletle altından kalakamam diye düşünüyorum şimdi bakınıcam nette belki yapılıyordur. Stres yapma, şurda ne kalmış çarşambaya keseyi göreceksin inşallah:nazar::nazar:

Agdami yaptirdin yani. Bisey olmadi dimi? Ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum ve sürekli agliyorum.bisey olacak diye çok korkuyorum.

Canım öyle hemen ağdayla bişey olmaz vesvese yapma korkulacak bi durum yok sadece bundan sonrası için bence yaptırma bu benim fikrim tabi.bişey olacaksa zaten olur,bizim elimizde değilki hiçbirşey.Biz sadece tedbirimizi alalım

Canım öyle hemen ağdayla bişey olmaz vesvese yapma korkulacak bi durum yok sadece bundan sonrası için bence yaptırma bu benim fikrim tabi.bişey olacaksa zaten olur,bizim elimizde değilki hiçbirşey.Biz sadece tedbirimizi alalım

Insaallah canim bisey olmaz.Rabbim bebeklerimizi hayirlisiyla saglikli şekilde bize bagislasin insaallah.bu bana ders oldu bidaha yapmam insallah.kuafordeki kiz jilet yapma kötü olur agdayla bisey olmaz deyince onun gazina geldim.aklimda yoktu bile.dua edin bana ne olur.carsambaya kadar vakit nasil geçecek bilmiyorum.

Canım sen neden ağlıyorsun ya? Yapma lütfen Hiçbir şey olmamıştır merak etme. Tedbir amaçlı yaptırmayın diyorlardır belki. Ben Jiletle altından kalakamam diye düşünüyorum şimdi bakınıcam nette belki yapılıyordur. Stres yapma, şurda ne kalmış çarşambaya keseyi göreceksin inşallah:nazar::nazar:

Canim benim desteğin için çok sagol. Bebeklerimiz Rabbime emanet.insaallah hayirlisiyla saglikli şekilde kucagimiza aliriz.

Kızlar merhaba. Ben de dün hamile olduğumu öğrendim:)
2. tüp bebek denememdi. Bu seferki dondurulmuştu.
Dün 9. gün değerim 263 çıktı.:nazar::nazar:
Ben daha yolun çok başındayım, stresli günler asıl şimdi başladı bakalım ...
Allah Sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

merhaba canım hayırlı olsun hamileliğin :49: inşallah nur topu gibi de kucağına alırsın :emir_bebek: ben de cumartesi transfer oldum beklemedeyim sizlerin böyle güzel haberlerini okuyunca bana bi gaz geliyo moral motive tavan yapıyo :1: senin bekleme süren 12 günmüydü 9.gün yapmışsın benim 11 gün ben de 8.gün yapsam çıkarmı acaba aaaay şu beklemek yokmuu :43:

merhaba canım hayırlı olsun hamileliğin :49: inşallah nur topu gibi de kucağına alırsın :emir_bebek: ben de cumartesi transfer oldum beklemedeyim sizlerin böyle güzel haberlerini okuyunca bana bi gaz geliyo moral motive tavan yapıyo :1: senin bekleme süren 12 günmüydü 9.gün yapmışsın benim 11 gün ben de 8.gün yapsam çıkarmı acaba aaaay şu beklemek yokmuu :43:

İnşallah canım::) Senin de transferin hayırlı olsun. Benim bekleme sürem 12 gündü. 5. gün embriyosu konulmuştu. 9. gün dayanamadım yaptırdım testi. Aynı şartlarda 7. gün çıkan arkadaş var. Hani cesaretliyim diyorsan git yaptır bekleme bence:) Ben iyi ki yaptırmışım:) Ama sakın idrarda bakma. Benim şimdi bile biraz silik idrarda.

:14:
Kızlar aranızda vitamin yada kan hapına başlayan varmı

Gamzecim Bi kaç gündür ben de seni düşünüyordum bende troid kaynaklı d vitamini eksikliği çıktı decavitin yanında bir de devit diye bir d vitamini damlası başladı doktorum

Bilmiyorum ki:9: Doktor bir şey demedi daha. Perşembe kese için gidicem bakalım gözükecekler mi:emir_bebek::emir_bebek:

İki tane mi koydular?eger oleyse degerlerin ikiz gibi gorunuyo hadi hayirlisi bklim saglikla hayirlisiyla insallah😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back