Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin...
Iyi haftalar guzel anneler..
Kızlar çok kötüyüm dün bir anda kan boşaldı bir pedi dolduracak kadar hemen en yakın hastaneye gittim ultrasonda bakıldı kese düzgün ve bebeğin kalp atışları var ama düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum gece 11 e kadar hastanede yattım serum verdiler ve progestan iğne vurundum gece ve busabah kan rengi kahverengiye döndü ve azaldı hep yatıyorum bugün 6 hafta oldu bu durumu yaşayan varmı aranızda?çook korkuyorum ya
ikili test'te cinsiyet belli oluyor mu acaba??
sizinki belli mi..
Kizlat sut ne iciyosunuz.gunluk sutlerdenmiiii merak ettim.
Kizlat sut ne iciyosunuz.gunluk sutlerdenmiiii merak ettim.
ben her gece uyumadan önce bir bardak içiyorum canım ...pastorize kullan mutlaka açık alma beni doktor bu konuda uyardı bide günlük süt satılıoo çok güzel tadı bim de onu kullanıyorum ben
Canım neden açık alma diye uyardı seni ? Pastorize daha mı sağlıklı ???
Allah de ötesini bırak...
Benim canım hiç istemiyor süt falan içmek.. Ama ben pastorize içiyorum. Geçen kayın validem bi kanalda onların hiç bir besleyiciliği yok diye duymuş bana ikide bir içme o sütten diyor. Açık sütte ben içemem..
hayırlı ugurlu olsun canımmm bebegin sana sıkıca tutunsun ilaçlarını düzenli kullanmaya dikkat et canım elini bir yerlere uzatma agır kesinlikle taşıma miden bulanırsada sakın çömel oturarak kusma:)))ben cok çektim uyarıyorumm o yüzden
merkezden merkeze değişiyor canım ama 7 fln buluyo ilaçlarla tabii rapora sartların uyuyosa rapor al mutlaka
hadi hayırlı olsun tatlımm allahım nazarlardan saklasın...
Teşekkür ederim canım. İlaçları düzenli kullanıyorum ama şu fitilden bıktım gibi Ne kadar süre kullanılacak bu fitil ya da jel?
Benim daha belirtilerim kusmalarım falan başlamadı. Başlarsa önerini dikkate alıcam :)
Canim fitilin progestanmi?benim progestan ve yumurta toplama gununden itibaren kullaniyorm ve suan 9. Haftamdayim gunde uc kez kullaniyorm sakin biktim deme arkadasim cunku allah korusun benim gibi kanaman olursa ignesine geciyosun ve o igne...allahimm okadar agrili bir igneki fitilini mumla ararsin😞12. Hafta bitene kadar fitile devam canim sonrasinda sadece vitamine devam ediyosun bebislerimiz icin herseye katlanicaz allah yardimcimiz olsun hepimizin☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım progestan. Ya o iğneleri biliyorum aslında şımarıklık benimki biraz Daha ben kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum:) Doktor kullan dediği kadar devam edeceğiz mecbur.
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun. Sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah.
Slm kizlar. Size bi sorum olacak ben bugün kötü bisey yaptim ama sonradan pisman oldum. Transferimin 17.günü ve carsamba doktor keseyi görmek için alttan muayene edebiliriz dedi bende doktorun karsisina kötü cikmamak için agda yaptirdim.sizce bisey olurmu?
Evet canım progestan. Ya o iğneleri biliyorum aslında şımarıklık benimki biraz Daha ben kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum:) Doktor kullan dediği kadar devam edeceğiz mecbur.
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun. Sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah.
Cevabın için çok tşk ederim,bugün kesildi kanamam dr da baktı küçük kanama odakları varmış yatıp dinlen dedi sürekli yatıyorum.dediğin gibi en iyi ilaç dua..Merhabalar çok geçmiş olsun.Şu an 10 haftalık gebeyim gebeliğin 5 yada 6. haftasıydı sanırım 4 tane kumanda büyüklüğünde diyebilirim kan pıhtılaşması düşürdüm 5 dakikada ped doluyordu düşün bir günde 3 kg gitti hepsi kandı bu ağırlığın.dinlendim hiç bir iş yapmadım günde 2 ampül progestan iğne oldum 15gün dinlendim ve şu an iyi çok şükür bebek her şey yolunda bir çok kadın yaşşıyor bu kanamaları malesef benim senden kat kat fazlaydı bir şey olmadı Allah yardımcın olsun bol bol dua en güzel ilaç.
Ya bunu bende çok merak ediyorum perşembe keseyi görmeye gideceğiz. Ne yapsam bilemedim? KK'da bir arkadaş yazmıştı doktoru ilkç 3 ay yasak ağda demiş