Çok geçmiş olsun canım, Anlayabiliyorum seni bencede gitme hatta bazılarıları tetenoz aşısına bile gitmiyormuş.
Kizlar 6 yumurtamin 6 sida döllenmiş :) sabah 9:30 da transferim var .heyecan yaptim ayyyy dua edin bana ..
Çok guzel duygular bunlar canim. Sıkışık git . Kısa bi operasyon. Inş. Güzel haberler alırsıncanim
Ben yumoşlarimi almaya gidiyorum kizlar :)
Ben yumoşlarimi almaya gidiyorum kizlar :)
aldınmı canım yumoşlarını :) ben nasipse yarın 12.30 da alıcam senin 2 tanemi kondu hani yumoşlarım demişsin de :) bide işlem nasıldı...
Aldim sebus :) yatiyorum evdeyim. Islem aslinda basit ama ben heyecan yaptim tansiyonum düstu .cikinca anladim heyecan yapacak korkulacak bisey olmadigini :) kac tane koycaksiniz dedim kac tane istiyosun dedi .2 tane dedim .2 koydular iste oyle canim hayirlisi olsun senin icinde heyecan yapma cok basit bisey yanin canmiyo.bebekleride goruyosun ultrasyonda birakirken.
hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun umarım önce hamileyim dersin sonrasında da sağsalim bebişlerini kucağına alırsınama negüzelmiş o senin isteğine bırakmışlar ben doktorla konuştuğumda tek koycaz dedi hatta ben 2 istiyodum amaaan ben biri buldumda ikiyi arıyom :) neyse sen güzelce dinlen 2 -3 gün kalkma artık malum ikiz anası olucan
Kızlar bir şey sorcam kasıklarımda ağrı var yaa insan tedirgin oluyor, biraz sinirli ve üzgünüm bugün..etkisi olabilir m
çok teşekkür ederim canım sağol. inşlh güzel sonuçlanır çok zormu ya korkuyorum
normal canım korkma arada bendede oluyor kasık agrısı bel agrısı sırt agrısı oluyor
hayırlı olsun cnm transferin
Ayaklarımı mı üşüttüm acaba(
Sol yanım
Dün transferim oldu arkadaşlar bugun çok belim agriyor .birde vajinadan progestan kapsül kullanan var mi? Ben kullaniyorum ama eriyince geri akiyor. Normal mi ?
Canim o agri bana neredeysr hergun oluyo bu agrinin sebebi rahimin buyumesi bana doktorum ole dedi cok normal dedi ama siddetliyse onu doktoruna haber vermen lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gittim canım dr a ağrı kesici verdi ama hala geçmedi...
Dün transferim oldu arkadaşlar bugun çok belim agriyor .birde vajinadan progestan kapsül kullanan var mi? Ben kullaniyorum ama eriyince geri akiyor. Normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?