Tüp Bebek doktor arayışı

Benim doktorum da orda Serdar koç Serdar hoca ile ilk denememizde ikizlere hamile kaldım. çok iyi bir doktor
Ön görüşmeye onada gittim canım bizimle hiç ilgilenmedi soğuk bir espiri yaptı bize eşimle baka kaldık ne diyor diye eşimde begenmedi aslında banada öneren 2 kişi olmuştu neden böyle oldu anlamadık. Diğer tedavi old. Doktorda ön görüşmede çok iyiydi tedavide yüzümüze bakmadı dozları yazdı gönderdi yazdı gönderdi hiç açıklama bile yapmadı şansızım sanırım bu konuda

Ön görüşmeye onada gittim canım bizimle hiç ilgilenmedi soğuk bir espiri yaptı bize eşimle baka kaldık ne diyor diye eşimde begenmedi aslında banada öneren 2 kişi olmuştu neden böyle oldu anlamadık. Diğer tedavi old. Doktorda ön görüşmede çok iyiydi tedavide yüzümüze bakmadı dozları yazdı gönderdi yazdı gönderdi hiç açıklama bile yapmadı şansızım sanırım bu konuda
Serdar hoca espirilidir transfer yapılırken bile masada bizi güldürdü hatta geldiğini hemşirelerin gulmesinden anladım. Çok ilgili. Bana transfer masasında ikiz tutar demişti ☺️

Serdar hoca espirilidir transfer yapılırken bile masada bizi güldürdü hatta geldiğini hemşirelerin gulmesinden anladım. Çok ilgili. Bana transfer masasında ikiz tutar demişti ☺️
Yorumları baştan okudum da fiyat soran birine sanki oranın çalışanıymışsınız gibi fiyat söylemem doğru olmaz hergun fiyat değişiyor demişsiniz:) burada birer hastayız. Ne alaka fiyatı söylememek anlamadım ..
inşallah gerçek üyesinizdir.

Ayrıca adenomiyozisli tüm konuları okudum. Serdar hocayla ilgili olumlu yorum atan üm üyeler ‘maviokyanus’ mavimasal tarzında benzer isimlerle üye olunmuş sanki tel kişi birden fazla hesap açmış hocayı övmek için yazıyor gibime geldi.
Dediğim gibi inşallah ümit taciri değilsinizdir 🥲🥲

Ayrıca fiyat soran kişiye 50 bin 100 bin neyse valla biz buna yaptık son durum nedir bilmiyorum denir. Eğer başka bir durumunuz yoksa. Fiyatların hergun degıstıgını biliyor herkes zaten. Size fiyatı soran hasta da gidip falanca siteden birine şu kadara yapmışsınız bana niye böyle demeyecek herhalde

Ayrıca adenomiyozisli tüm konuları okudum. Serdar hocayla ilgili olumlu yorum atan üm üyeler ‘maviokyanus’ mavimasal tarzında benzer isimlerle üye olunmuş sanki tel kişi birden fazla hesap açmış hocayı övmek için yazıyor gibime geldi.
Dediğim gibi inşallah ümit taciri değilsinizdir 🥲🥲
Neye inanmak isterseniz ona inanın. Ben yaptirdigim zaman 55 bini bulmuştu. İlaç fiyatları her gün değişiyor. Doktor ücretleri de aynı şekilde bu sebeple fiyat veremem dedim. İki iğneli aşılama, 4 tüp bebek denemesi yapmış biri olarak asla kimsenin umuduyla oynamam!!!
Tam tersi insanlara faydalı olsun diye tavsiye ediyorum. Yorumunuz çok çirkin. Ayrica Serdar hoca ilk muayeneyi ücretsiz yapıyor ondan bu kadar rahat önerebiliyorum.

Çirkin bir yorum değil, hakaret yok. Sadece dikkatimi çeken durumları anlattım. Öylesiniz demedim inşallah değilsiniz dedim. Adenomiyosizli biri olarak en çok ben isterim tüm yorumların gerçek olmasını 🙏 bana umut oluyor çünkü.

Çirkin bir yorum değil, hakaret yok. Sadece dikkatimi çeken durumları anlattım. Öylesiniz demedim inşallah değilsiniz dedim. Adenomiyosizli biri olarak en çok ben isterim tüm yorumların gerçek olmasını 🙏 bana umut oluyor çünkü.
Bana göre çirkin. Ben kimseyi kandırmıyorum tavsiye ettim sadece herkesin kendi iradesi var. Araştırın son karar sizin diyorum zaten. Fakat doktor doktor dolaştım ne kadar zor ve yıpratıcı bir süreç olduğunu gördüm. Benim gibi insanlara faydam olsun diye geldim burda tecrübemi paylaştım onda da kötü niyet aranması incitti beni. Hamd olsun ikiz kızlarım oldu. Şuan 4 aylıklar. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Kullandığım ilaç isimlerine kadar paylaştım.mümessil de değilim.😅 Tekrar söylüyorum sadece insanlara faydam olsun istiyorum. Hem maddi hem manevi olarak çok zor bir süreç.

X