- 17 Mayıs 2022
- 858
- 334
Yok canım felixon diye birşey verdi suda eritme bide magnomea tablet onları içiyorum simdiNe verdi argifertil mi verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım felixon diye birşey verdi suda eritme bide magnomea tablet onları içiyorum simdiNe verdi argifertil mi verdi
Aa dogru ya hazirlikta suya atilani veriyodu sifa olsun insaAllahhh yarasın.. videolarini izliyom bazi hastalarinin embriyolarini kendisi inceliyo cok hosuma gidiyo gerçekten sanada iyi gelecek insaAllah inanıyorum benYok canım felixon diye birşey verdi suda eritme bide magnomea tablet onları içiyorum simdi
İnsallah canıımm içime sindi kişiye özel olması benn ıcın önemli suan bende izliyorum hergün kendimi yerlerine koyuyorumAa dogru ya hazirlikta suya atilani veriyodu sifa olsun insaAllahhh yarasın.. videolarini izliyom bazi hastalarinin embriyolarini kendisi inceliyo cok hosuma gidiyo gerçekten sanada iyi gelecek insaAllah inanıyorum ben
InsaAllah sende o guzelligi yasicaksin canim icine sinmesi cok guzel en onemlisi oydu icine sinmesi insaAllah surecin cok guzel ilerlicek buna inan. Sen inanirsan olur insaAllah . Histeroskopi falan onerdimi ?İnsallah canıımm içime sindi kişiye özel olması benn ıcın önemli suan bende izliyorum hergün kendimi yerlerine koyuyorum
Yok canım ben histeroskopi olmuştum acıbademde zaten senin durumunda cok histeroskopi yapmıyorum dediInsaAllah sende o guzelligi yasicaksin canim icine sinmesi cok guzel en onemlisi oydu icine sinmesi insaAllah surecin cok guzel ilerlicek buna inan. Sen inanirsan olur insaAllah . Histeroskopi falan onerdimi ?
Rabbim sana daha fazla aratmasin arkadasim emeklerini bosa cikarmasin nasip etsin insAllahYok canım ben histeroskopi olmuştum acıbademde zaten senin durumunda cok histeroskopi yapmıyorum dedi
Cok sağol canım benimRabbim sana daha fazla aratmasin arkadasim emeklerini bosa cikarmasin nasip etsin insAllah
Merhabalar benim de 1 düşüğüm oldu sonra normal yolla tekrar hamile kalıp 7 aylıkken doğum yaptım ve bebeğimi 3 gün sonra kaybettim sonra emek beyle yollarımız kesişti genetik test istedi ve benim genetik bozuk çıktı kromzomlarım yer değiştirmiş ve oda hamile kaldığında bebekle sorunlar meydana getirebilirmiş ki öyle de oldu9 yılımız bitti 9 yılda 3 düşük 1 dış gebelik oldu. Sol tüpüm alındı. 2 kez tüp bebekle gebelik oldu sonrasında ara verdim kilo verdim bu süreçte. Aşılama istedim Emek hoca kabul etti hamilelik oldu ama o da dış gebelik oldu. Biraz zaman geçince tekrar tüp bebek denemek istedim Emek hocaya yazdım adet olamıyordum da kan ver bhcg ve progestrona baktır dedi hiç aklımda bile yokken hamile olduğumu öğrendim. Onca tedavi dış gebelikten sonra tek tüple üstelik kalan tüpümde kapalı neredeyse çok az geçiş varken hamile kalmak benim en büyük mucizemdi ilk kez kalp atışı da vardı ama yavaştı sonrasında gelişmedi durdu zaten onunda öyle kaybettim. Rabbim tekrar yaşatsın bu mucizeyi bana diye çok dua ediyorum ama bişey yapmadan beklemek istemiyorum
Yani nasıl bir süreç fiyat ortalaması ne kadar yani bizim kenarda ne kadar paramız olması gerekiyor sizceMerhabalar benim de 1 düşüğüm oldu sonra normal yolla tekrar hamile kalıp 7 aylıkken doğum yaptım ve bebeğimi 3 gün sonra kaybettim sonra emek beyle yollarımız kesişti genetik test istedi ve benim genetik bozuk çıktı kromzomlarım yer değiştirmiş ve oda hamile kaldığında bebekle sorunlar meydana getirebilirmiş ki öyle de oldu
Emek bey genetik tüp bebek dedi bana da ama benim tüp bebekle ilgili hiçbir bilgim yok rica etsem anlatabilir misiniz
Ben özelde başladım tedaviye ama Umuttepe’de de yapılıyormuş pgt. Ocak ayında embriyo başına 295 dolardı ücreti. Merkeze göre değişebilir fiyatlar. Çok geçmiş olsun Allah bir daha kayıp yaşatmasın. Özellerde fiyatlara tekrar zam geldi. Biz 140bin civarı harcamışızdır. Devlette ücretler nasıl hiç bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunMerhabalar benim de 1 düşüğüm oldu sonra normal yolla tekrar hamile kalıp 7 aylıkken doğum yaptım ve bebeğimi 3 gün sonra kaybettim sonra emek beyle yollarımız kesişti genetik test istedi ve benim genetik bozuk çıktı kromzomlarım yer değiştirmiş ve oda hamile kaldığında bebekle sorunlar meydana getirebilirmiş ki öyle de oldu
Emek bey genetik tüp bebek dedi bana da ama benim tüp bebekle ilgili hiçbir bilgim yok rica etsem anlatabilir misiniz
Ben özelde başladım tedaviye ama Umuttepe’de de yapılıyormuş pgt. Ocak ayında embriyo başına 295 dolardı ücreti. Merkeze göre değişebilir fiyatlar. Çok geçmiş olsun Allah bir daha kayıp yaşatmasın. Özellerde fiyatlara tekrar zam geldi. Biz 140bin civarı harcamışızdır. Devlette ücretler nasıl hiç bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı o
Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen özelde başladım tedaviye ama Umuttepe’de de yapılıyormuş pgt. Ocak ayında embriyo başına 295 dolardı ücreti. Merkeze göre değişebilir fiyatlar. Çok geçmiş olsun Allah bir daha kayıp yaşatmasın. Özellerde fiyatlara tekrar zam geldi. Biz 140bin civarı harcamışızdır. Devlette ücretler nasıl hiç bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sizde mi orda yaptırdınız pekiİstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar tavsiye ederim 3. Deneme de kendisi ile tanıştım şuan hamileyim.
Evet yarın kese görmeye gideceğimSizde mi orda yaptırdınız peki
Ay Allah mı söyletti acaba donduruldu embriyolar daha transferim olmadı. İkinci adet için bekliyorum ramazan diye acele etmek istemedim. Bayrama kadar olmazsam ilaç kullanıp gideceğim.Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba canım amh kaçtı kaç yumurtan oluşmuştuSerdar koç şiddetle tavsiye ederim. 4. denememde kendisini bulabildim. İkizlere hamileyim amh düşüklüğü ve adenomiyozis sebebiyle gitmiştim. İlk muayene ücretsiz
Merhaba ilk denememde 0.79 du 4. Denememde düşüktür baya bir sene geçti çünkü takviyelerle 17 tane yumurta olduMerhaba canım amh kaçtı kaç yumurtan oluşmuştu
Benimde amh o civarlardaydı fakat 1 yumurta toplanabildi oda dondurulamadı çok moralim bozuldu canım ya bahçelievler medikalpark tedavi gördüm fakat hiç memnun kalmadım doktor dozhmu ayarlayamadı naptı hiç böyle bir sonuç beklemiyorduk ve bende vitamin kullandımMerhaba ilk denememde 0.79 du 4. Denememde düşüktür baya bir sene geçti çünkü takviyelerle 17 tane yumurta oldu
Benim doktorum da orda Serdar koç Serdar hoca ile ilk denememizde ikizlere hamile kaldım. çok iyi bir doktorBenimde amh o civarlardaydı fakat 1 yumurta toplanabildi oda dondurulamadı çok moralim bozuldu canım ya bahçelievler medikalpark tedavi gördüm fakat hiç memnun kalmadım doktor dozhmu ayarlayamadı naptı hiç böyle bir sonuç beklemiyorduk ve bende vitamin kullandım