- 26 Nisan 2022
- 1.438
- 1.628
- 34
Serdar koç şiddetle tavsiye ederim. 4. denememde kendisini bulabildim. İkizlere hamileyim amh düşüklüğü ve adenomiyozis sebebiyle gitmiştim. İlk muayene ücretsizKızlar lütfen en acilinden yazın 5 yıldır evliyim bir defa kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu aradan üç yıl geçti hamile kalamadim tüp bebeğe başladık bu arada yumurta rezerv yani amh düşüklüğüm var. Geçen ay Devlet Hastanesi'nde transfer oldum ve negatifle sonuçlandı. Özel bir klinikte başlamak istiyoruz bahçeci Mehmet reşit asoğlu önerir misiniz? Kendisinde tedavi olanınız var mı laboratuvarlari iyi diyorlar benim 3 arkadaşım cem çelikte tedavi oldu hepsi pozitif ama kendisi bahçeciden ayrılmış bizde Mehmet reşit asoğlu dan aldık.
Valla bu doktorları da anlamıyorum biri diğerinin verdiğini söylediğini kabul etmiyor inşallah güzel sonuçlanır doğum zamanı burdan yazarsın minikleAmin canim panik yapma sen sakin ol inanki olucagi olunca biseyler tık tik yerine oturuyor Rabbim yolları açıyor. Yazan kalem Rabbimin elinde o ne yazdiysa onu yaşıyoruz. .. Nasip olucaksa dağları aşıyor seni buluyor bak ben 14 yil sonra buldum cok sukur bin sukur Rabbim kimseye aratmasin . InsaAllah sende cok guzel bi surec gecirirsin ve mucizene kavuşursun...
Birde mehmet bey bana transferi cem hocamin soledigi sekilde yaptı. Beni ilk gorusmeye gittim estrofem veriyodu dedim yok bana cem hocam boyle boyle bi yontemle yapilsin transferin dedi diye soyledim. Cem hoca bahceciden ayrilirken beni aradi dedi ki senin tutmama sebebin estrofemden dolayi olabilir sana farkli bi yontemle transfer yapilcak bu sefer ben buraya not aldim dedi. Mehmet bey estrofem diye soleyince ben red edip cem hocanin soledigi sekilde istedigimi soledim. Belkide ondan gıcık kapmistir bana
O nerde pekiSerdar koç şiddetle tavsiye ederim. 4. denememde kendisini bulabildim. İkizlere hamileyim amh düşüklüğü ve adenomiyozis sebebiyle gitmiştim. İlk muayene ücretsiz
Bahçelievler metroportun orda instagramdan bakın istersenizO nerde peki
Siz orda mı tedavi gördünüzBahçelievler metroportun orda instagramdan bakın isterseniz
Evet orda tedavi gördüm. 7 aylık hamileyim şuanSiz orda mı tedavi gördünüz
Ayyy maşallah selametle kucağınıza alirsiniz inşallah sizin olmama sebebi neydi özel değilse ve işlemler ilaçlar totalde ne kadar gibi bir ödeme yaptınızEvet orda tedavi gördüm. 7 aylık hamileyim şuan
Daha önce bu dediğin doktorlarda yaptıranlar var mı ya da herhangi bir bilgin insan o kadar para ödeyecek bari düzgün sonuç alınabilecek bir yer olsun istiyorNurasel bende senin gibi doktor arayışındayım. Cem Çelik, Mehmet Reşit, Semra Kahraman ve İzmit konakta Şeyma Fenercioğlunu araştırıyorum. Cem Çelik ve Semra hanım diğerlerinden önde. Uzak olması gidip gelmek zor olacak bende Kocaeli yarımcadayım. Yolu düşününce de Konak daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah anlayışlı işinde iyi doktorlarla insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Daha önce bu dediğin doktorlarda yaptıranlar var mı ya da herhangi bir bilgin insan o kadar para ödeyecek bari düzgün sonuç alınabilecek bir yer olsun istiyor
Âmin İnşaAllah. Siz de en kısa sürede pozitif görürsünüz İnşaAllah. Sorunu yazmıştım. Amh düşük ve adenomiyozis varmış. Adenomiyozisi Serdar hoca tespit etti. Ve önce onu tedavi etti sonra tüp bebeğe başladık. Fiyat konusu değişmiş şimdi fiyat vermem doğru olmaz. Tüp bebek ilaçları sürekli zamlanıyor.Ayyy maşallah selametle kucağınıza alirsiniz inşallah sizin olmama sebebi neydi özel değilse ve işlemler ilaçlar totalde ne kadar gibi bir ödeme yaptınız
Arkadaşımın arkadaşlarından Semra hanımda pozitif sonuç alan olmuş benim yakın çevremde tedavi gören kimse yok. Burada yazılanlarla bilgi edinmeye çalışıyorum bende . Konaktaki doktor hakkında da buradan olumlu yorumlar o
İnşallah alırız bizde o güzel haberi çok teşekkür ederim umarım güzel sonuçlar alırızÂmin İnşaAllah. Siz de en kısa sürede pozitif görürsünüz İnşaAllah. Sorunu yazmıştım. Amh düşük ve adenomiyozis varmış. Adenomiyozisi Serdar hoca tespit etti. Ve önce onu tedavi etti sonra tüp bebeğe başladık. Fiyat konusu değişmiş şimdi fiyat vermem doğru olmaz. Tüp bebek ilaçları sürekli zamlanıyor.
Gitmez olur muyum 7 kez tüp bebek denedim 2 kez gebelik oldu kalp atışını duyamadan düştü. Emek hocadan çok memnunum ama bir de laboratuvarı daha iyi olan bi yerde özel de denemek istiyorum. Biliyorum nasip bu işler ama bir kez olsun farklı yerde denemek istiyorum. Hastanede pozitifle sonuçlanan çok kişiyi duydum gördümO kadar zor ki inan seçim yapmak olacak mı olmayacak mı dusunmek cidden çok zahmetli Rabbim yardimcimiz olsun hem siz yarımca da oturuyorsunuz Kocaeli universitesi tüp bebek bölümüne gittiniz mi hic
Laboratuvar konusunda bende aynısını düşünüyorum inan insan artık boşa kürek çekmek istemiyor nasip tabi herşey ama o nasipte bizim elimizde olacak inşallah kaç yıllık evlisiniz bu aradaGitmez olur muyum 7 kez tüp bebek denedim 2 kez gebelik oldu kalp atışını duyamadan düştü. Emek hocadan çok memnunum ama bir de laboratuvarı daha iyi olan bi yerde özel de denemek istiyorum. Biliyorum nasip bu işler ama bir kez olsun farklı yerde denemek istiyorum. Hastanede pozitifle sonuçlanan çok kişiyi duydum gördüm
Kocaeli darıca da oturuyorum eşimin işinden dolayı da sık sık Bursa'ya gidip gelmek sorun olur bizim için ama çok isterdim. Sizin pozitif mi peki son durumunuz nedir şuanMerhaba. Ben bahceci bursada yaptirdim tup bebek. Yorumlardan okudugum kadariyla gitmek istediginiz doktor cok yogun ve hastalara vakit ayiramiyor. Ama cok hassas bir surec bu. Insan ilgi bekliyor, en azindan endiselendigi konular hakkinda sordugu sorulara net cevaplar almak istiyor. Ben de kafama bir sey takildiginda sorumu hemsireye soruyorum whatsapptan o da doktoruma sorup onun cevabini bana iletiyor. 2 basarisiz denemem oldu transfer oncesi,transfer sonrasi hemsiresi, asistani,koordinatoru ayri ayri arayip hal hatir sordu. Bahcecinin embriyologlari tartismasiz cok iyi ama doktor hasta iliskiside cok onemli. O yuzden size tavsiyem bahcecinin baska bir doktoruna gitmeniz. Hatta imkaniniz varsa Bursa subede Betul Dundar hocayi siddetle tavsiye ederim.
9 yılımız bitti 9 yılda 3 düşük 1 dış gebelik oldu. Sol tüpüm alındı. 2 kez tüp bebekle gebelik oldu sonrasında ara verdim kilo verdim bu süreçte. Aşılama istedim Emek hoca kabul etti hamilelik oldu ama o da dış gebelik oldu. Biraz zaman geçince tekrar tüp bebek denemek istedim Emek hocaya yazdım adet olamıyordum da kan ver bhcg ve progestrona baktır dedi hiç aklımda bile yokken hamile olduğumu öğrendim. Onca tedavi dış gebelikten sonra tek tüple üstelik kalan tüpümde kapalı neredeyse çok az geçiş varken hamile kalmak benim en büyük mucizemdi ilk kez kalp atışı da vardı ama yavaştı sonrasında gelişmedi durdu zaten onunda öyle kaybettim. Rabbim tekrar yaşatsın bu mucizeyi bana diye çok dua ediyorum ama bişey yapmadan beklemek istemiyorumLaboratuvar konusunda bende aynısını düşünüyorum inan insan artık boşa kürek çekmek istemiyor nasip tabi herşey ama o nasipte bizim elimizde olacak inşallah kaç yıllık evlisiniz bu arada