- 13 Ağustos 2024
- 2.100
- 4.909
- 48
- Konu Sahibi acelyali29
-
Devlette denemek istiyorum o yüzden mecbur 2.aşilamayi da olacam sonra rapor çıkacak zatenSınır 0.89 du ama yine de geçirdiler bence sen direk tüp bebek hastahanesine git boşu boşuna hormon alacak vücudun
Estrofemi de rapor karşılıyor mu bilginiz var mı acabaGonal f 450 8-10 kutu kadar
Cetrotide 7 kutu
Ovitrelle(ama bunun yerine 2 adet gonapepyl istedi sonradan, onu karsilamiyo devlet)
Tup bebek raporumda bunlar vardi, transfer oncesi ne yazar nolur bilmiyorum onu
Raporlu hepsine 8 kusur odedim
Bende devlette oldum tüm sürecimi tüp bebeği devlette git zaten görüşmeye bence çünkü benim bile amh 1.07 geldi arternatif uygulayıp 2. Aşılamayı yaptırmadılar gerek yok diye senin tüplerin tıkalı bana süreç saçma geldi benim bile amh düşük 2. Aşılamanun ihtimali çok düşük gerek yok dedilerDevlette denemek istiyorum o yüzden mecbur 2.aşilamayi da olacam sonra rapor çıkacak zaten
Canım benim amh 1.77 doğuştan sağ tüpüm yok rahmimin sağ tarafı gelişmemiş yine de direk tüp bebek raporu vermediler. 2 aşılama sonrası ancak prosedür gereği.Cok düsük olarak kaçı baz alıyorlar acaba cok da yüksek değil 1.65 suan. Asılama dıs gebelik yüzünden benim için cok riskli
Ben 1 tanesini özelde oldum yapan hoca rapor yazsın dediler onu sayacaklar o yüzden.Peki bu aşılama şartı varsa bunu devlette mi olmamız gerekiyor özelde mi
Aynen öyle bende seninle aynı durumdaym yarım rahimliyim ve tek tüplüyüm o da kapalı açılmadıCanım benim amh 1.77 doğuştan sağ tüpüm yok rahmimin sağ tarafı gelişmemiş yine de direk tüp bebek raporu vermediler. 2 aşılama sonrası ancak prosedür gereği.
malesef ki saçma da olsa devlet 2 aşılama olmayı mecbur tutuyor yoksa bizde biliyoruz saçma olduğunuBende devlette oldum tüm sürecimi tüp bebeği devlette git zaten görüşmeye bence çünkü benim bile amh 1.07 geldi arternatif uygulayıp 2. Aşılamayı yaptırmadılar gerek yok diye senin tüplerin tıkalı bana süreç saçma geldi benim bile amh düşük 2. Aşılamanun ihtimali çok düşük gerek yok dediler
Sizde mi devlette raporlu deneyeceksinizBen 1 tanesini özelde oldum yapan hoca rapor yazsın dediler onu sayacaklar o yüzden.
İnisiyatif kullanabiliyor bazı doktorlar benim sürecim öyle ilerlerdi o yüzden size de tavsiye ettim sizin tercihinizAynen öyle bende seninle aynı durumdaym yarım rahimliyim ve tek tüplüyüm o da kapalı açılmadı
malesef ki saçma da olsa devlet 2 aşılama olmayı mecbur tutuyor yoksa bizde biliyoruz saçma olduğunu
Zaten amh düşüklüğü varsa direk rapor çıkıyor ama sizin düşük değil nasl verdilerse anlamış değilim
Bana neyi tavsiye ediyorsunuz anlamadim ?İnisiyatif kullanabiliyor bazı doktorlar benim sürecim öyle ilerlerdi o yüzden size de tavsiye ettim sizin tercihiniz
Canım aslında 1 in altındaysa direk tüp bebek raporu veriliyor arkadaşınkide sınırda. Benim diğer tüpte tıkalı olsa direk tüp bebek raporu verecekti muhtemelen. Sana niye aşılama şartı koştular anlamadım sonuçta 1 tüpün yok diğeri de tıkalı. Hiç hamile kalabildin mi? Benim Rahime de küçük dedi sağ tarafı gelişmemiş :/Aynen öyle bende seninle aynı durumdaym yarım rahimliyim ve tek tüplüyüm o da kapalı açılmadı
malesef ki saçma da olsa devlet 2 aşılama olmayı mecbur tutuyor yoksa bizde biliyoruz saçma olduğunu
Zaten amh düşüklüğü varsa direk rapor çıkıyor ama sizin düşük değil nasl verdilerse anlamış değilim
Evet canım raporlu bi deneyeyim diyorum ya böyle bi fırsatım varken değerlendirmek istedim 200K verip negatif sonuç alırsam özelde çok daha yıpratıcı olur motivasyonum düşer diye düşündüm açıkçasıSizde mi devlette raporlu deneyeceksiniz
Bilmiyorum ben çok uğraştım araştırdım sağlık bakanlığını sgk kurumunu aradım sordum hastanenin vereceği karara bağlı falan dediler, hastanedeki sekreter de sadece amh düşüklüğü ve azospermi haller dışında olanlara 2 aşılama şartı var dedi ve sgkyı bizzat benim yanımda arayıp sordu onlarda 2 aşılama isteniyor rapor çıkmaz diyince bende kuralına uygun yapaym ddm hakkıma girdilerse günahları boynuna benim içim rahat sonuçta usulüne uygun yaptım.Canım aslında 1 in altındaysa direk tüp bebek raporu veriliyor arkadaşınkide sınırda. Benim diğer tüpte tıkalı olsa direk tüp bebek raporu verecekti muhtemelen. Sana niye aşılama şartı koştular anlamadım sonuçta 1 tüpün yok diğeri de tıkalı. Hiç hamile kalabildin mi? Benim Rahime de küçük dedi sağ tarafı gelişmemiş :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?